Clubul moldovencelor de peste Prut (59)
Raspunsuri - Pagina 9
alinkav spune:
Lucia ![]()
...abia ai nascut si deja...![]()
![]()
Hihi eu ma gadisem ca as face(as naste
)...doar in vis..
Vero, ati avut distractii pe cinste!!!De unde vine sotul?
Noi ieri am avut serbarea...super fain a fost, parinti civilizati, nu ca datile trecute,si copii organizati!Al meu s-a intrecut pe el, a spus 3 poezii, la a doua a pus lumea sa rada, cica a uitat poezia...dar si-a adus aminte, s-a inchinat de 10 de ori, a cantat, dar a si dansat in pereche, super tare dans-national.
http://family.webshots.com/video/3007471170061996643lhuGHB
aici puteti vedea si cateva filmulete si poze.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alegrutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lucia_B Salut Alina draga, dapoi cum asa sa faci copkii in vis, cu barbat linga tine si tu visez la ... Veronica spene-mi te rog mai multe despre otitta asimptomatica si cum ati scapat de ea, intreb deoarece cred ca si Laura o are, miine mergem la consultatie la medic, sper sa gresesc. ------------------------------- Bucate ![]() Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!" |
Buna, sper ca Laura nu are asa ceva, poate nu e asa grav, dar daca cauti info pe net te ingrozesti.
Otita asimptomatica adica nu are nici un simptom,denumirea ei e otita subseroasa, adica nu e cauzata de vreo raceala sau ceva, e vorba de lichid subtimpan, copilul aude ca si cum ar fi sub apa, unicu simptom vizibil este ca-si baga degetelele in urekiushe.
Ideea e ca daca o depistezi rapid (si imi place sa cred ca a fost si cazul nostru)nu lasa sechele pe termen lung, dar daca nu se poate ajunge si la pierderea partiala a auzului.
Cum spuneam nu are cauze externe, apare din cauza ca la copii trompa lui Eustache e mai scurta si asta favorizeaza crearea lichidului, in plus daca copilul mai doarme s cu gurita intrdeskisa,iar se favorizeaza formarea lichidului.
Dupa prima serie de tratament nu a disparut la noi lichidul, dar macar era bine ca nu a inceput sa supureze, de aia nu si-a mentinut recomandarea de operare polipi. Dupa al 2-lea tratament dr a zis ca e ok, dar oricum a zis ca ar fi bine sa-i dam iarma imunostimulatoare, i-am cerut sa-mi recomande ceva care ajuta la prevenirea formarii lichidului.
Ok,hai ca m-am intins, probabil ca Lauras n-are asa ceva,dar na poate e util si pt alte mamici, pt ca practic acest tip de otita se depisteaza intamplator, si in special de ORl-isti ca dr pediatru nu intotdeauna reuseste sa vada ds ce e vorba
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
alegrutza spune:
| citat din mesajul lui Lucia_B [blue]Salut Alina draga, dapoi cum asa sa faci copkii in vis, cu barbat linga tine si tu visez la ... ------------------------------- Bucate ![]() Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!" |
Lucia, mai greu a treia cezariana, poate de atata Alina face bebele in vis
fata (ca na ei sunt responsaili)facem al treilea bebe
Ah dar visul meu ascuns (eh acum nu mai e asa ascuns, da'nu ziceti la nimeni) e sa am gemenei:))nu zodie:))
Iata-l pe
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
alinkav spune:
Vero, curajoasooooo!!!!
Gemeni, zici......pai sa fie gemeni atunci(si nu zodie
)!
Alina,
alegrutza spune:
| citat din mesajul lui alinkav Lucia Hihi eu ma gadisem ca as face(as naste ![]() Vero, ati avut distractii pe cinste!!!De unde vine sotul? Noi ieri am avut serbarea...super fain a fost, parinti civilizati, nu ca datile trecute,si copii organizati!Al meu s-a intrecut pe el, a spus 3 poezii, la a doua a pus lumea sa rada, cica a uitat poezia...dar si-a adus aminte, s-a inchinat de 10 de ori, a cantat, dar a si dansat in pereche, super tare dans-national. http://family.webshots.com/video/3007471170061996643lhuGHB aici puteti vedea si cateva filmulete si poze. ![]() Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Alina, Radu vine de la Paris, cred ca am mai spus este plecat la un master,dupa sarbatori se duce inapoi:(
Am vazut pozicile voastre,ai niste copilasi f frumosi, Olivia iti seamana leit iar Alex lui tati.
Mi-a placut poza in care Olivia citeste, am remarcat are niste ochisori absolut superbi, spuneai ca are o problema la un ochisor, dar cred ca nu e deloc vizibila, te vrajesc cu albastrul lor...
Merci pt urare, sa te auda Dumnezeu, inca de mica imi doresc,pe la vreo 8 ani am vazut un film documentar cu gemeni,mi s-a parut asa de interesant,mi-am dorit atunci o fetita si un baietel gemeni(adica nu gemeni univitelini), in plus asa greutatile sarcinii sunt la singular dar bucuriile duble

Iata-l pe
oxy spune:
Buna fetelor!
De citit va citesc,cu scrisul insa ceva mai greu.
Noi suntem binisor, am intrat si noi in spiritul Craciunului, chiar parca se simte o atmosfera mai placuta si mai relaxanta in jur, chiar daca fara zapada.
Si Chris a avut ieri serbarea de Craciun, a venit mosul cu desagul plin de jucarii la gradi, asa ca toti copiii erau foarte entuziasmati, privirile leerau indreptate numai la Mos
Au avut si un numar special, muzica si dans tiganesc. Era o placere sa te uiti la ei, ce frumosi erau, toti imbracati ca niste tiganusi sadea.
Parintii radeau cu lacrimi cand a inceput dansul, fetitele erau pe jos, dand din buric si din umeri si baietii in fata lor in picioare batand din palme, va spun, am ras copios de ce minunatii mai faceau pe acolo![]()
Canapeaua din pacate nu vedem anul asta, au zis ca se intarzie cu transportul, asa ca abia prin ianuarie vine, si eu care ma gandeam ca o sa fie primul nostru Craciun in living-ul nostru proaspat amenajat.
Lucia, ce frumos din partea fetelor ca s-au gandit sa-ti faca o vizita, bravo lor, ii doresc sanatate Laurei si pupici piticutei cele mici
cand poti pune o poza cu comoara ta mica, sa o admiram si noi![]()
Vero, mai e putin si-l vedeti pe tati al vostru, cred ca nerabdarea e maaaare de ambele parti![]()
Am fost cu Chris la patinoar weekend-ul ce a trecut, a fost frumos daca nu pun la socoteala cazaturile lui Chris, care au fost vreo 10 la numar
, si eu am cazut o singura data, dar a duruuut, pana si acum am o mica vanataie la genunchi
, dar asta e tac si rabd, ca sa-i dau curaj lui fiu-meu ![]()
Bradul inca nu l-am impodobit, lasam placearea pe sambata, cand vom fi cu totii acasa, ca sa ne bucuram de ea.
V-am pupat si numai bine!!!
Christmas is a time when you get homesick - even when you're home.
oxy spune:
Buna fetelor!
De citit va citesc,cu scrisul insa ceva mai greu.
Noi suntem binisor, am intrat si noi in spiritul Craciunului, chiar parca se simte o atmosfera mai placuta si mai relaxanta in jur, chiar daca fara zapada.
Si Chris a avut ieri serbarea de Craciun, a venit mosul cu desagul plin de jucarii la gradi, asa ca toti copiii erau foarte entuziasmati, privirile leerau indreptate numai la Mos
Au avut si un numar special, muzica si dans tiganesc. Era o placere sa te uiti la ei, ce frumosi erau, toti imbracati ca niste tiganusi sadea.
Parintii radeau cu lacrimi cand a inceput dansul, fetitele erau pe jos, dand din buric si din umeri si baietii in fata lor in picioare batand din palme, va spun, am ras copios de ce minunatii mai faceau pe acolo![]()
Canapeaua din pacate nu vedem anul asta, au zis ca se intarzie cu transportul, asa ca abia prin ianuarie vine, si eu care ma gandeam ca o sa fie primul nostru Craciun in living-ul nostru proaspat amenajat.
Lucia, ce frumos din partea fetelor ca s-au gandit sa-ti faca o vizita, bravo lor, ii doresc sanatate Laurei si pupici piticutei cele mici
cand poti pune o poza cu comoara ta mica, sa o admiram si noi![]()
Vero, mai e putin si-l vedeti pe tati al vostru, cred ca nerabdarea e maaaare de ambele parti![]()
Am fost cu Chris la patinoar weekend-ul ce a trecut, a fost frumos daca nu pun la socoteala cazaturile lui Chris, care au fost vreo 10 la numar
, si eu am cazut o singura data, dar a duruuut, pana si acum am o mica vanataie la genunchi
, dar asta e tac si rabd, ca sa-i dau curaj lui fiu-meu ![]()
Bradul inca nu l-am impodobit, lasam placearea pe sambata, cand vom fi cu totii acasa, ca sa ne bucuram de ea.
V-am pupat si numai bine!!!
alinkav spune:
Salut fetelor-cucuietelor!![]()

Tania, ce bine ca ai mai aparut!Sa mai apari mai des!!!!![]()
Hihi m-am si imaginat cum dansa Cris, dansul tiganesc!!!

Lasa, ca la anu' te vei obosi de tot stat pe canapea...asa am patit si noi anul trecut, tot asa, credeam ca voi face Revelionul pe noua canapea, si am vazut-o abia dupa 15 ianuarie, cand au iesit toti din concedii, ca si a noastra a fost adusa din Spania!
Alincic...pe unde esti??????
Nu de alta, dar te-am zarit azi pe forum!!!Ce ma faci, si ce mai fac copii?????
Devoska...ptr tine la fel, ca te vad mereu in forma!!!!![]()
Carina, ce face burtica?
Aliona, mai poti?????
Lucia, vrem poze cu bb Eva!!!!!!!
Si acum, marea strigare...Elenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!Ce face viitoare mamica?????
Veronica, nu am stiut ca sunteti singurei acasa, amcrezut ca sotul e doar in delegatie!Oricum, e foarte bine, macar si de Craciun va fi impreuna cu voi!
Duminica am in plan sa iesim la plimbare in oras, sa vedem cei 4000 de Mosi Craciuni!
Si sa vedem casute de povesti!!!!Sper sa fie frumos!
Si pe ultima suta....Lialiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!![]()

Alina,
alinkav spune:
Neata fetelor!
Ce mai faceti? Va pregatiti intens de sarbatoare?![]()
Alina,
oxy spune:
Salutare!!
Se pare ca toata lumea se afla in pregatiri intense acum.
, cum zicea si Alinca.
Noi am facut sambata bradutul, e atat de frumooos, nu ma satur sa ma uit la el, hehe.
Azi am facut o fapta buna,azi dimineata am fost la manastire si ne-am impartasit!!
, bineinteles tinusem si post inainte![]()
Alinca am vazut pozele, ca de fiecare data, sunt super tari, cum zice Chris
, copii frumosi are mama si tata, au cu cine semana
Noi intalnim Craciunul cu niste prieteni de ai nostri, o sa fim 3 cupluri si 2 copii, asa ca o sa fie frumos, is o sa petrecem bine.
Bine, v-am lasat, spor la lucru in continuare, dar totusi nu uitati sa mai treceti sa ne spuneti si noua cum merg pregatirile si ce mai faceti![]()

Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)