Clubul moldovencelor de peste Prut (59)
Raspunsuri - Pagina 8
alinkav spune:
Neata!
Aliona, inseamna ca iti merge bine, daca lucrezi atat de mult!
Varul meu, avea programari din luna octombrie pentru 31 decembrie!!!![]()
Doamnele stiu sa se resprecte, macar/sau de Craciun!![]()
Acum s-a imbolnavit si Olivia, curge nasul ca la robinet si e putin apatica!Ma certa mama, ca i-am imbolnavit copilul!
Am ajuns sa fiu eu bunica....
Eu aproape ca m-am vindecta, ma mai deranjaza tusea....sper sa dispara mai repede!
In rest, la munca...nimic interesant.Si nu am chef de nimic!
Pe 17 avem serbarea la gradi....nici acum nu am fost sa-i cumpar lui Alex camasa in stil national, sper ca azi vom reusi sa intram la magazin de artizanat.
Fetelor absente...treceti la apel...maca la un salut!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Lucia_B spune:
Buna fetelor
.
Doar pentru protocol, ca sa nu ne mai traga Alina mitsa pe spinare - suntem bine, crestem mari si asteptam pe miine musafiri, si ia ghiciti pe cine 
.
V-am pupat si aveti grija de voi.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) &Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
alincic spune:
Lucia,ian zi tu draga ce musafiri asteptati???
Ai laptica destula,fata papa bine??? Bravo ca sunteti bine si aveti chef si de oaspeti deja 
Alinka, asa ma dojeneste si dadaca daca vine Loredana cu muci dupa un we, zice ca ea are grija de copii,dar noi ii purtam pe cine stie unde si ii imbolnavim 
Aliona, mama draga,dap'tu de pe acuma ai inceput-o cu lucrul de 10 ore,ce-o sa faci mai incolo???
eu cind merg sa-mi fac parul,frezerita mea e mereu ocupata si zice ca lucra peste 10 ore pe zi. Deci doamnele intr-adevar stiu sa-si ingrijeasca parul,mai rau de mine ca merg o data la 2 luni ![]()
Va doresc o saptamina frumoasa la toate 
alinkav spune:
Neata....
Ce mai fac fetele?
Chemarea urgenta toate moldovencele si mai putin moldovence
la apel, ce mai faceti, ce mai spuneti...si orice altceva, veniti macar la un salut!
Lucia, hai ca ne-ai bagat de tot in ceata!
Ma bucur ca sunteti bine, si multi pupici fetelor tale!!!Ce haios, mami a doua fete!!!!!

Alincic, vad ca numai noi 2 aparem pe aici...de fapt cum apuc sa apar eu mai mult, cum brusc dispare toata lumea...

Alina,
devoska spune:
Mai putin moldoveanca
vin la apel! Pupici la toata lumea! Intre un spalat de geam si un calcat de perdea trec sa va salut rapid. Va multumesc pentru sfaturile vis a vis de invatarea rusei. Chestia cu lipitul foilor pe perete chiar o practic si e buna. Va citesc si va invidiez ca va duceti la coafor. Eu nu am curaj sa ma duc aici la coafor caci nu o sa ma inteleg cu coafeza si mi-e teama de ridicol... gesticulat si alte nebunii. Astept sa ajung in Ro ca sa ma duc. Ma mai face si pe mine cineva in prag de anul nou fara programare
?
Altfel, un pic de smotru, un pic de bagaje, frig mult. Sara azi de dimineata era mucioasa si stranuta la foc continuu. Nu putem pleca spre Ro decat pe 24 decembrie
. Deci nu vom avea parte de seara de ajun si cel mai rau imi pare de Sara.
Ma duc sa-mi termin perdelele de calcat
dar dupa ce termin cu toata casa am sa-mi fac timp de stat la povesti. Multi pupici si imbratisari calde la toata lumea ! 
alinkav spune:
Si eu ieri mi-am schimbat o perdea din dormitor...asa demult imi place....
Am mai aranjat nitel si camera odraslelor
, hihi...si sambata vreau sa dau un pic cu lavabila, pe unde au apucat sa-si manifeste talentele prichindeii!
Mai am de pus niste raftulete pe perete asortate(verde si albastru), am primit intre timp o canapea verde(nu tin minte daca am mai scris).
Ramane sa luam bradutul...si sa gatesc, dar asta mai putin!
Azi e ceva mai bine la servici, sunt un pic mai vesela!![]()
Alina,
Lucia_B spune:
Buna frumoaselor
.
Gata cu suspansul, am avut musafiri pe ..., pe ... , bine, nu va mai mai aprindeti, deci' tot voi ati fost
, Doroti, Cornelia, MamaNati si Camelia.
Va multumesc de vizita, frumos din partea voastra
. Sunt sigura ca ati fi fost mai multe de nu erati imprastiate prin lumea intreaga. Va multumesc la toate inca o data pt felicitari, si la rindul meu va doresc, celor insarcinate - sarcina si nastere usoara, celor cu bb - copilasi sanatosi, si celorlalte - nu asteptati, treceti la treaba nu
,
.
N.B.: Camelusa draga, asa de tare te grabeai ca ai uitat "ciaciunu", deci mami esti datoare sa ne mai intilnim curind
.
Alina, eu abia de azi intru in postura mamei di dou feti, ca Laura pina acum a fost la bunei.
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
alinkav spune:
Lucia, ce fain ca fetele te-au vizitat!Mi-ar placea si mie sa vad o mica fetisoara Evei!!!Poate ne arati macar o poza!!
Si as mai face un bb...in vis...![]()
Alaltaieri i-am taiat bretonul Oliviei, a stat asa cuminte, nici macar nu respira
, a si iesit drept
. E a 3 oara cand o tundem(prima data in casa), vad ca ii creste parul repejor, ii las sa creasca, chiar i se onduleaza oleaca varfurile.
Inainte ii statea bretonul in toate partile, acum de ceva timp sta asezat bine de tot, o fi prins forma?
Azi avem serbarea la gradi...sper sa fie frumos.
Alina,
alegrutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Fetelor absente...treceti la apel...maca la un salut! ![]() Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Trec si eu la apel, da' noi nu suntem absente suntem prezente tacit:)))
N-avem multe noutati, il asteptam cu drag pe tati,sambata tre' sa vina.
Intre timp ne-am distrat si noi cum am putut, de Mos Nicolae am fost la baneasa Center si ne-am uitat la specatcolu' cu mosh Niculae si cu frate-su mai mare, copilasii au spus poezii dar Oliver fiind la fel de "tacit" ca si maica-sa i-a dat doar un pupic lu Moshu'si el i-a dat niste cornite de ren...ii plac mult dar doar pe capul meu:)))o sa ma plang sotului de incornorare:))
Sambata trecuta am fost la Pungutza cu 2 bani, spre marea mea uimire a stat cumintel o ora intreaga (daca nu luam in considerare mutarea cuibului dint-un loc in altul), vroia sa urce si pe scena, dar la sfarsit abia,era foarte curios si de copii si de ce vedea in jur, doar ca vroia sa ma stie ca sunt cu el, adica ma tinea de mana ca sa se asigure ca-s tot acolo, m-a mirat asta putin stiindu-l foarte independent si fara frica de straini.De ex in parc nici nu se uita la mine ii zic hai pa si imi da pa si se duce in treaba lui, acum se vedea ca e putin coplesit...dar intr-un sens bun.
Cam astea de la noi,sunt bucuroasa ca am scapat de o otitta asimptomatica, ma tot speria doctora cu operatie de polipi dar luni am fost la ea, si mi-a zis ca e totul ok
Va pup o zi buna va doresc
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
Lucia_B spune:
Salut
Alina draga, dapoi cum asa sa faci copkii in vis, cu barbat linga tine si tu visez la ...
, rusinica.
Veronica spene-mi te rog mai multe despre otitta asimptomatica si cum ati scapat de ea, intreb deoarece cred ca si Laura o are, miine mergem la consultatie la medic, sper sa gresesc.
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)