Clubul moldovencelor de peste Prut (59)
Raspunsuri - Pagina 7
alinkav spune:
Salut la toata lumea!!!!
La noi Mosu a venit doar la copii!I-a adus mici cadouri!
In rest suntem sanatosi si voinici!
Nu prea am ce sa mai zic...dar va urmaresc...asa ca aveti grija!![]()
Aaaa...doar vroiam sa zic, Carina, arati super fain!!!!Felicitari!!!!Si sarcina cat mai usoara in urmatoarele saptamani!!!!

Alincic
, vei fi sexy mama!!!!!Vreau si eu la shopping!!!!!

toate fetele!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alincic spune:
Salut frumoaselor!!!
Carina,esti o graviduta foarte eleganta si frumoasa. Imi place cum iti sta cu bluza aia maro (?) ceva shik
.
Alinka,las ca la craciun vine mosul cu cadou si pentru tine.
Nu stiu daca ai vazut ca intreba Miraco despre bomboanele noastre faimoase si gustoase,daca poti sa-i zici de unde le cumperi tu.
Eu cind traiam la Ciocana aveam o filiala a BUcuriei chiar linga casa
,va zic ca e foarte ispititor,in special ca eu ma dau in vint dupa cioco.
Cu rochia nu stiu daca am poze mai reusite, dar am fost deja la o petrecere si va zic ca m-am simtit foarte bine,e comoda si .....
am avut la complimente
.....
Mai vreau inca vre-o doua
rochii
Cornelia,dar tu ai incercat sa folosesti placa de intins parul?? sa stii ca eu doar asa imi pot aranja parul,nici nu-mi trebuie ceara. Inainte incercam cu ceara,dar la mine parul e "pufos" si imi vinea greu sa-i gasesc un stil mai normal. Decind folosesc placa ceramica,am scapat de probleme.
Ma duc sa fac un pilaf si apoi odihnesc 
O saptamina frumoasa!!!!
alincic spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2221644660100595596fCBuIE
am incercat sa pun niste poze,
nu prea stiu eu sa pozez,dar asa cum e
, pina imi da Mariana pozele facute cu aparatul ei caci sunt mai calitative,cele de la petrecere.
alinkav spune:
Referitor la bomboane, nu mai pot ajuta cu nimic. Acolo unde mai aveau, nu mai aduc deloc.

Alincic, te-am admirat in poze!!!!Pacat ca nu ne-ai aratat mai mult din rochia!

Alina,
Davina spune:
Buna frumoaselor!Cum dispozitia inainte de sarbatori ?
Si eu in we am fost la shopping sa-mi caut rochie dar nu mi-am gasit asa ca am cumparat cadouri de Craciun la rude.
Fetelor ian apucati-va de facut bradutul si puneti niste colinde,luminite ,lumanari si vedeti ce repede vi se ridica dispozitia.La noi seara e zilnic concert si dansuri
.
Aliona barvo lui Amedeo ca a invatat asa repede citeva cintecele,mosul trebuie sa fie darnic :-).Poate in Ca e altfel dar aici trebuie sa cheltui mii de $. pe activitati extrascolare pina iti scade un pic de la taxe.
Cristina uitate la programe tv rusesti si citeste orice, scrieti cuvintele noi intr-un caiet si invatale.Incearca sa vorbesti rusa chiar cind mergi sa cumperi ceva .
Alinka ti-a venit mobila?lasa daca ai fost cuminte vine Mosul ala adevarat degraba.
Tania cum a fost la Chris la gradinita? poze cu flacaul dansind ai facut ?
Crinia arati chic si iti prieste sarcina, ti se vede pe fata ,you're glowing
.Cite luni poti sta cu bebe acasa dupa nastere?Ai grija de tine si nu te obosi prea tare.Ce mai face Luci ?
Alincic e super rochita si iti sta bine cu rosu si cu tunsoarea noua(eu am vazut-o intr-un jurnal de la VS).Ai comandat-o online ?vine cu centura sau trebuie s-o cumperi separat ?spune-mi te rog daca se largeste la fund cind te asezi ?am vazut multe rochii pulovere frumoase dar mie frica sa nu se largeasca de aia te intreb.
Cornelia tu vrei sa ai parul lins sau cu volum si ondulat ?eu il fac cu placa si dupa aplic ceara f.putin (cit un bob de mazare) doar pe virfuri sau daca mai am ceva fire care imi stau in sus :-).La tine e parul ondulat de la natura ?
Si eu vreau la munte si la patinuar ..Deanna astepta zapada de Craciun si a fost tare dezamagita cind i-am zis ca n-o sa ninga
,la noi vreo 2 saptamini in urma erau 27-30C.
Crinia spune:
Salut la moldovence!!!
Davina multumesc de complimente. Acuma cind ma simt mai bine poate ca si arat respectiv. Pot sa-mi iau concediu de maternitate de 1 an, se calculeaza 1 an de cind plec de la servici si nu decind nasc bb. Lucian sta cam toata ziu la televizor si priveste desene animate care dupa parerea mea sunt cam agresive. Si tot ne luptam cu dinsul sa mai lase TV si sa faca altceva. Cred ca vom bloca canalele cu desene animate, va fi cea mai buna solutie. Ne gindim sa-l dam la un sport ca are prea multa energie, insa inca nu am ajuns. Dar Deanne ce face? Mai pune poze cu frezura. Cu cite culori ti-ai facut mejul?
Alincic mersi de aprecieri. Mi-a placut freza, iti sta foarte bine. Sotul ce zice?
Alincav mersi de compimente si sa dea Domnul sa fie sarcina si mai usoara.
Cornelia da ce ai mai zis "sexy", sa stii ca e paradoxal insa aicea toti imi zic ca din spate nu arat a fi insarcinata ![]()
La USI mi-au spus ca pare a fi fetita, dar nu era prea sigura asa ca chiar dorindu-mi foarte mult o fetita mai am careva rezerve de bucurie ca sa nu fie o surpriza.
Miine mi-am luat zi de concediu si ma duc sa-mi fac suvite, ma pregatesc de Christmass Party la servici care va fi simbata. In rest ne luptam cu zapada, in special sotul se trezeste dimineata si curate zapada (ceea ce nu prea imi place ca ramine pe mine sa-l pregatesc pe Lucian de gradinita.)
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
gazea spune:
SALUT LA TOATE FETELE!!!
La noi ninge ,a nins toata ziua a venit IARNA e f. frumos afara,brad inca nu am cumparat,azi am luat niste decoratiiuni si un suport de luminare,sper sa-mi vina cheful sa incep a aranja prin casa.
Tot in seara asta am fost la resto cu Amedeo si buni,sotul era inca la servici,de fapt scoala a organizat ,dar am platit a fost ok.
Eu am inceput abia acum lucru si nu m-au invitat si pe mine la PARTY,care a fost duminica,dar nu m-am suparat ca ar fi trebuit sa-mi cumpar rochie si altele.
Alincic ,frumoase poze si cei ce au pozat!!!
Karina,arati bine! Asteptam si poze cu noul look.
Davina,haideti la noi avem zapada destula plus ca avem si un derdelus pentru sanius! Referitor la cadouri inca nu am cumparat la toti,dar deja am cheltuit o groaza!
Cornelia,ce mai face Mirela cum e cu buzica? Va pregatiti de Craciun acum sau pe stil vechi?
Alincav,hai la cumparaturi au acum astea fel de fel de oferte numai sa cumperi,dar cu criza lumea e cam atenta la ce cumpara,parca mai linistit ca in alti ani.
Cristina,tu scrie ce fraze te-ar interesa noi le treaducem le scrii frumos [e foi A4 si le pui pe perete in bucatarie ca sa le vezi zilnic,eu asa faceam cand aveam nevoie sa invat cate ceva in engleza,l-a mine a mers.
Referitor la bomboane "BUCURIA" a-si minca 2kg fara sa respir asa ca mai bine nu ma gandesc ce bune sant.
Cam atat merg la nani,maine merg la munca. Pupici tuturor!
alinkav spune:
Salut fetelor!
Inainte sa plec spre casa, un salut si de la noi!!!!
Ce frumos e ca aveti zapadaaaaa!!!!
Eu s-o vad doar la distanta!
Sau asa cateva zile, pe urma sa nu o vad!
Ai mei nazdravanei sunt bine. Eu am racit, ma doare gatul tare, si nu am ce sa iau aici, doar cand voi ajunge acasa!
Am plecat.
Ma bucur ca am ce citi de dimineata la ceai!
Vin la servici mai devreme, sa acololim traficul, plecam mai devreme de acasa, si pana incepe lucru am ce citi. Ma bucur ca toate sunteti bine, copii sanatosi si foarte frumosi!!!!!

Alina,
alincic spune:
Salut la toata lumea!!!
Eu imi beau cafeaua in fata pc-lui ca pe vremuri,astazi mi-am luat o zi liibera si incerc sa-mi pregatesc casa de sarbatori,curatenie,amenajare....
Multumesc fetelor de compl,incerc sa fac poze si in picioare ![]()
Alinka, sanatate multa tie,sper sa te refaci cit mai repede. Sa inteleg ca nu prea iti place zapada si frigul,a??
de fapt eu sunt la fel,astept sa vina primavara inapoi cit mai repede.
Aliona,gata ninge si la voi din plin
, la noi acuma toarna ca din galeata ploaia.
Carina, sigur la partty vei fi cea mai stralucitoare, imi aduc aminte pozele din anul trecut 
ca intrebai de sot,in privinta frezei....a fost mai degraba surprins,nu s-a astepta ca imi voi taia parul dar eu am facut-o 
s-a obisnuit si ii place deja,desi a fost suparat un pic pe mine ![]()
Davina, rochia am comandat-o online,de pe saitul care l-am atasat mai devreme VS, vine fara centura.Eu mi-am luat marimea medium. Eu am imbracat-o de 3 ori si nu era largita la fund cind era imbracata pe mine.(chiar mi se parea ca sta cam strinsa pe corp)Cind te dezbraci se observa largirea dar daca o calci se da la loc. Am strins-o s-o dau la curatatorie,sa vad cum se face dupa ce o curata.
p.s.eu mai am ramasa burtica,asa ca folosesc "body wrap" iti stringe burta si soldurile si arata de parca ai o figura perfecta ![]()
La voi se simte deja spiritul craciunului,bravo
Va 
pe toate si fug sa ma apuc de treaba,caci m-a lasat sotul astazi fata mare,adica fara copii si barbat prin jurul meu ![]()
gazea spune:
Ma fetelor,ce deja v-ati apucat de cozonaci de nu mai scriti nimic....???
Eu am lucrat cate 10.30ore pe zi...stiti voi ca acum se "chiaptana" toate doamnele,asa ca nu imi simt picioarele...am lucrat si azi duminica,dar numai pina la 17.
Brad inca nu avem sper sa cumparam saptamina asta...
Voi ce mai faceti? A-ti vorbit cu mosul?
A ieri seara am fost la biserica romaneasca a fost concert de colinde asa mi-a rascolit sufletul..am si plins cand a cantat o colinda" Asta noapre mama draga m-am rugat eu pentru tine...off,nu am mai vazut-o pe mama de 3 ani,vorbim des,dar la Craciun asa mi-i dor de ea...hai ca va fac si pe voi sa lacrimati.
In rest abia astept si eu sa am chef sa ma pot apuca de decorat...
Sa fiti cuminti ca Mosul umbla pe la geam...![]()
Mai scriti sa am ce citi cand vin seara obosita...