Clubul moldovencelor de peste Prut (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Si noi am facut bradutul, e artificial, ne-a facut deda (bunelul) cadou, e atit de dragut.
Miine avem mateneu, o sa fim fulgusor. Laura isi imbraca rochita si zice: "parca-s mireasa", se invirte de doua ori se opreste, se uita in oglinda si foarte mirata zice: "da unde-i masa?"
.
Sarbatori fericite si numai bine
.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
alinkav spune:
Neata!
Si noi ieri am impodobit bradutul...e foarte frumos!!!!

Maine e Craciunul...repede a mai trecut anul asta...parca ieri impodobeam bradul de anul trecut...
Ai mei au vazut bradul, au exclamat wow wow si asta e tot, au pierdut interesul, ma bucur ca Olivia a uitat de el, si nu trage de globulete, de data asta am pus mai putine globuri, si mai sus!
Maine am ceva de pregatit de mancare, voi face mai putine, ca nu prea am chef, ceva traditional, sarmale, 2 feluri de salate(clasice
), peste la cuptor, si racituri. Sa tinem regimul, ca urmeaza si Revelionul....
Sunt la servici, e cam liniste pe aici, oricum stam doar pana la 3, mama azi se duce la un concert, si trebuie sa ajungem mai repede casa.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Neata!![]()
Cam singura sunt pe aici!
Baietii meu au tras fuga pana la Galati, de vreo juma de ora cum au plecat...iar eu am ramas cu Olivia(care se pare ca s-a trezit, ca se aude glasul ei
) cum ziceam, am ramas sa pregatesc traditionalele bucate!
Trebuie sa vina si mama, sa-mi aduca masina de tocat carne...ca imi este lene sa scot robotul, pana il scot, pana il montez..
In rest, de dimineata sunt happy, mi-am verificat contul de card, si am primit alocatia Oliviei pe 13 luni 
, nu mai asteptam deja sa primesc zilele astea!
Gata...astea au fost spuse, am plecat la blondina mea, care deja se enerveaza ca nu vine nimeni la ea!![]()

Alina,
alincic spune:
Salutaaare Moldovencelor si Romancelor frumoase !!!
In primul rind, va doresc la toate un Craciun Fericit!!!
Multa pace si fericire in casele voastre 

Si noi pe ultima suta de metri cu pregatirile,de fapt mai mult am facut cumparaturi de haine anul asta,caci era nevoie de inoit garderoba
Bradutul l-am impodobit intr-o zi cind erau ei la scoala, si cind au venit erau foarte incintati,si Evelina ca de obicei era foarte happy,caci le-am facut surpriza.Si za vezi caci de cind am pus bradutul,tot se aduna si cadourile de sub el.Abia asteapta seara de 24.
Lucia,ce haioasa e Laura,draga de ea 
Alinka, si eu am zis la fel, caci facem doar mincare traditionala.
Eu uneori mai incerc recete noi,stil american,pai sotul ma roaga sa nu le mai fac ![]()
![]()
Oxi, ziceai 3 perechi si 2 copii,pai va fi cam liniste pe acolo
, noi ne vom intini 2 perechi si 6 copii

Devoshca,va dorim drum bun si sa ajungeti cu bine la cei de acasa 
Craciun Fericit !!!!!!!
oxy spune:
Fetelor intru sa va salut si sa va felicit cu sarbatorile, acum, ca mai tarziu sigur o sa am ceva de facut,in miezul evenimentelo![]()
Fie ca spiritul Craciunului sa va lumineze gandul si sa va gaseasca aproape de familie si de prieteni,
VA DOResc DIN TOATA INIMA UN CRACIUN FERICIT, LINISTE SI ARMONIE ALATURI DE CEI DRAGI. 

LA MULTI ANI!
devoska spune:
Fetelor, am ajuns cu bine dupa un drum de vreo 19 ore... Am plecat din Kiev unde era iarna in toata regula si am ajuns la parintii mei unde zici ca e primavara. Dar ma bucur ca drumul a fost bun, mai putin pe la Oituz unde am prins o ninsoare crunta si niste camioane ingrozitoare...
Eu va doresc sarbatori fericite, multa sanatate si un Mos cu sacul plin. Banuiesc ca ati fost cuminti, nu? Distractie placuta si copii sanatosi! Multi pupici si imbratisari calde la toata lumea!

alinkav spune:
Fetelor, va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!!!!

Am pus raciturile pe foc de la ora 11...si inca le mai fierb...ca se pare ca vom manca ciorba si nu racituri!![]()
Ma duc sa vad daca s-a prins, ca am pus oleaca in frigider!
Multi
la copii...presupun ca sunt tare nerabdatori sa vada ce le-a adus Mosu...![]()
Alina,
Davina spune:
Salut frumoaselor !
Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa,si sa aveti parte de sanatate,belsug si fericire.
Craciun Fericit !
Alinka vazut video cu Alex,e tare dragut si Olivia o frumusete de copil.
Oxi bravo ca ai tinut post si te-ai impartasit.Chris e in vacanta ?
Lucia pupici la fulgusor haios,cum a fost la matineu?Nu ne arati o pozica cu bebe Eva ?
devoska ce bine ca ati ajuns cu bine si fara peripetii,enjoy timpul cu familia.
Alincic sinteti in vacanta ?Sarbatoriti cu Marianca impreuna si copii?
Si eu am terminat aproape tot,mi-a ramas mincarea si gata sa primesc oaspetii,vom fi 10 adulti si 6 copii.Deanna n-are rabdare sa vina Craciunul ,tot sta linga brad ,mai aranjeaza cadourile,ba le numara ,ma intreaba la ce ora vine mosul?daca se murdareste cind vine prin hogeac...![]()
Inca o data va doresc un Craciun Fericit!
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Vin si eu cu felicitarile de craciun. Fie ca lumina acestei sarbatori mereu sa va insoteasca si sa fie plina de bucurii.
La mateneu "fulgusorul" meu a fost bravo, cu toate ca nu a fregventat gradinita si nu stia dansurile si cintecele, s-a incadrat foarte usor in colectic si prins pasul. Poze cu fetele, promit ca pun mai tirziu.
Inca o data Craciun Fericit.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
LiliaToma spune:
Va pup si eu cu drag, si cu speranta ca o data cu sarbatorile vine si mai mult timp liber
si voi reusi sa scriu mai mult, va urez: Craciun Fericit! E ziua cand totul in jur devine o magie, e ziua in care toti visam si pentru o clipa credem in Mos Craciun. Lasati-l sa intre in casele si in sufletele voastre, lasati-l sa va umple inimile si sufletele de bunatate, iubire si bucurie. Primiti-le cat se poate de mult ca sa aveti ce imparti un an intreg. Va pup cu drag!