Clubul moldovencelor de peste Prut (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare, salutare

In sfarsit poate scriu si eu un mesaj. Am si eu trei subiecte de pe DC care le urmaresc mai in detaliu si nici la alea nu apuc sa scriu la timp( de fapt de cele mai multe ori, nici sa citesc)

Deci, noi am fost in Moldova, am sarbatorit si Craciunul pe vechi, ne-am intors acasa pe 14 ianuarie. Am stat mai mult ca m-am ocupat si de niste acte.
Din pacate nu am sunat pe nimeni, nu am vazut pe nimeni, am stat doar cu familia... era cam frig si nu prea aveam chef sa scot nasul din casa..
Revederea cu cei dragi a fost frumoasa, ca de obicei.

Am citit din urma tot ce a fost:

Devoska( Cristina) bine ai venit printre noi, desi nu esti o moldoveanca, te primim cu drag. Am vazut pozele cu voi, ai o fata mare. Nu ai mai scris dupa sarbatori. V-ati intors in Ucraina. Vreau sa zic ca am fost fascinata pur si simplu de apartamentul in care stati!!! E absolut superb! Iar camera Sarei imi place la nebunie. Ati amenajat voi singuri? sau asa era?

Alina( Davina) in sfarsit am vazut si eu pozele din Moldova si cu noua ta tunsoare( iti sta bine). Iar Deanna pare sa se fi simtit bine in MD. Super ca ai primit de la Mos asa cadou. Ce carti ai primit?
Eu am primit cercei( stiti voi ca eu mi-am facut gauri in urechi abia acuma la 28 ani).

Aliona, imi pare rau pentru clipele prin care ati trecut. Bine ca a ramas in urma. Mi-au dat lacrimile citind de reactia lui Aemedeo...
Felicitari insa pentru finalizarea scolii, pentru premii si pentru noul job. Cum mai merge? Soacra mai e la tine?

Alincic, ma bucur ca Evelina progreseaza cu ochisorii.
Rochia de Craciun e superba, iar pozele voastre, sunt absolut incantatoare, ca din poveste!
Ai fost si o nasica super!! Tu le cunosti pe druste? Una dintre ele e foarte buna prietena , candva in camin eram o gasca de 5 fete, care petreceam impreuna... e vorba de Valea Afanasii... am fost tare uimita sa o vad in poza. Ea a plecat in SUA cand eram noi prin anul II parca, dar am pastrat legatura cat am putut( deh, nu asa ca in facultate)
Ce e cu experimentul fara carne? S-a finalizat? Care era scopul? Daca nu e secret...

Lucia, pupici pentru fetele tale dragi. Sanatate multa lor!! Ia zi, cand ne mai delectezi cu niste poze cu bucate? De Revelion nu ai facut nici o poza la masa?
Ce frumos ca te-ai intalnit cu fetele!!
Ma bucur pentru Laura ca desi a lipsit, s-a integrat bine la serbare. Ce haioasa era cu" parca sunt mireasa" , sa se ia de mana cu Vladut al Nataliei care zicea ca " parca sunt unul din ala care se casatoreste"

Veronica, cum ai sarbatorit ziua de nastere. Bravo lui Oliver ca a stat la teatru, deci poti sa il mai duci mai des.
SA stii ca si eu zic de la un timp ca vreau gemeni. Asta pentru ca vream trei copii dar nu as vrea cezariana de trei ori..

Alinka, am vazut filmuletele cu Alex, e asa haios, dar e bravo ca nu se pierde, chiar daca a uitat cuvintele. Si Olivia e asa mare si frumusica deja.
S-au prins raciturile tale? Si eu am facut de Revelion, s-au prins si chiar am primit si laude, eram tare mandra de mine.
Ce bine ca ati ajuns si la munte. Dar nasol ca ati stat si ati inghetat cat barbatii s-au plimbat.
Nu vrei sa propui vreo intalnire?

Tania, ce faceti? V-a ajuns canapeaua? Sunt curioasa cum e,
Ati mai fost la patinoar? Eu va spun sincer, ca vreau la patinoar si vreau sa invat sa merg si pe role, dar mi-e frica... sper insa la primvara sa incep cu rolele..
Poze de la serbarea lui Chris nu ai?

Karina, multa sanatate lui Lucian. Deci ati avut un Revelion moldovenesc. Si noi Craciunul pe nou l-am sarbatorit in familie, dar atunci a venit Mosul totusi... iar celelalte cadouri le-a primit de la prieteni si rude, nu de la Mos. Nu am vrut sa o zapacim, am zis ca Mosul vine o data si gata. De Craciun.

Cornelia, salatele sunt ft interesante, dar poze la ale voastre nu ati facut? sa vedem cum au iesit.
Frumoase cadouri ai primit.

Diana, cum ai sarbatorit? Tu nu prea ai net? Cum te mai simti?
Rodica, voi pe unde mai sunteti?
Mamanati, te vad uneori pe mess, dar nu apuc sa vorbesc cu tine. Voi ce mai faceti?
Celelalte fete, pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor

Veronica - felicitari, La Multi Ani, sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate .

Lilia - da bine zici, fac baietii pereche, oare de ce se compara cu mirii?

Pentru toate felicitari cu sarbatoarea de azi, sa va aiba Dumnezeu in paza.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ce sarbatoare e azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

E boboteaza pe stil vechi.

Ce fac fetele?
Lilia...astept eu propuneri din partea voastra...acum sunt cat de cat free..deci...abia astept sa va vad si live!

Noi suntem bine, duminica am stat toata ziulica in casa, ne-a fost lene sa iesim undeva, chiar si la o plimbare!
Copii sunt bine, Olivia e o smecherila, multe chestii le copiaza de la Alex, e vorbareata rau..nu stiu cu cine seamana, dar vorbeste multe, spune multe cuvinte rusesti, dar si romanesti nu se lasa mai prejos!

In rest...totul e la fel!

Ce m-am bucurat ca am avut ce citi, ca ati mai dat un semn!

La multi ani, Vero!!!!Multa sanatate, bucurii si multa iubire!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor!!
Uite ca m-am pus si eu pe citit bravo fetili.
Lilia,pe Valea am cunoscut-o la nunta dar a fost de parca ne cunosteam de cind e lumea,e foarte prietenoasa si deschisa.Ea este prietena de vre-o 8 ani cu mireasa noastra sau fina Mariana.Si s-au reintilnit aici dupa mai multi ani.
"Experimentul" cu carnea o fac pentru sotul meu,el are niste pete de vitiligo,va ziceam mai demult, si cineva ne-a spus ca a scapat complet de asa ceva excluzind carnea definitiv din mincare timp de un an si ceva.Pai am zis s-o incercam si pe asta ,caci medicii nu au leacuri pentru vitiligo.Dar e cam greu cu un barbat si 3 copii fara carne in casa ,de asta zic ca e "experiment" cacinu stiu cit o vor tine.
Sper sa pot reveni miine cu ceva mai mult, acuma tre sa fug..... pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

N u e nimeni pe aici?Si eu ce citesc?

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Buna fetele,
Merci pentru urarile voastre de bine,sunteti niste dragutze ca de obicei, desi cu scrisu' de mult n-am trecut pe-aci.
Am petrecut frumos, kiar de ziua de 16 doar cu colegii de birou, ca seara aveam maxi taxi spre Iasi, am ajuns cam la 12 noaptea acolo si am avut parte de o surpriza frumoasa, cand am aprins lumina mi-am vazut oaspetii pregatiti de party cu shampanie si prajituri, am fost f placut surpinsa au venit din moldova matusha mea cu familia, tin foarte mult la ei si m-am bucurat enorm sa-i revad.
Pe Oliver l-am gasit cum ii zic eu "ciopyrztyt", adica tuns de tata,aici niste poze:
http://www.facebook.com/profile.php?id=564320406&v=photos&so=0#/photo.php?pid=1947033&id=564320406
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1915091&l=b1854&id=564320406
http://www.facebook.com/album.php?aid=81932&l=58a48&id=564320406
De pe 1 martie ma gandesc sa-l dau pe Oliver la gradinitza,sper sa se incalzeasca pana atunci, iar in februarie sper sa pot sta cu el acasa,asta daca n-apare ceva neprevazut la serviciu si sa nu pot lucra de acasa...
Gravidutzele noastre ce mai fac?Elena parca se apropie de termen,nu?
Ii urez nastere usoara si bebe sanatos
Veronica

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna!!! Imi cer iertare ca am uitat de voi de fapt asa viata ma luat ca am uitat unde sint,imi pare bine ca va vad aici strinse la o vorba buna,mult timp mi-a luat sa citesc ca sa intru si eu in vorba,foarte tirziu dar Cu Anul Nou 2009

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.
A hundred years from now,the world may be different because I was important in the life of my child.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare moldovence!

Incep si eu prin a va ura un an cat mai bun si plin de impliniri pe toate planurile si fie ca criza asta sa nu va afecteze deloc

Am iesit si eu din barlog putin.. sa stiti ca de citit va citesc, doar cu scrisul nitel mai greu. Bineinteles ca ma bucur cand mai am cate ceva de citit. La noi e totul binisor,am petrecut foarte frumos cu familia sarbatorile de iarna.Chris a primit o gramada de cadouri, dar cel mai mult a ramas impresionat de o masinuta de politie, si niste cartulii foarte bune. S-a intalnit chiar si cu Mos Craciun,care a fost atat de bun si a intrat chiar in casa, am facut si poze cu el.

Aliona imi pare rau sa aud ca ati trait niste clipe atat de cumplite, insa ma bucur ca totul s-a sfarsit cu bine, si ca a fost recuperat si prietenul lui Amedeo- Keke.

Alinca ce frumos ca ati fost la munte, imi doresc sa ajung si eu anul asta, dar cine stie.. Ce-ti mai fac nazdravanii?

Elena tu ce mai faci? cum merge sarcina? Hai ca mai ai inca un pic, eu tin pumnii si sa fie mama si bebe sanoatosi!

Lilia, ma intrebai de canapea daca ne-au adus-o, da, gata si cu canapeaua, am luat-o chiar a doua zi dupa ce nea-am intors din Moldova.Am reusit sa facem si alte achizitii, ceva mai minore ce-i drept, covor pt. sufragerie, o masuta de cafea si un dulapior pt. baie. Mai sunt inca lucruri de finalizat, usor-usor, cu ajutorul Domnului le vom face si pe astea.

Am fost weekendul trecut la sanius. Poate stiti ca s-a deschis o partie artificiala aici in Bucuresti, cu zapada artificiala, dar sa stiti ca a fost atat de bine, Chris era in al noualea cer.. M-am dat si eu cu saniuta, am inchiriat-o acolo de pe loc, asa mi-am adus aminte de copilarie.. Sotul a doua zi se plangea de febra musculara la cat a carat si alergat cu fiu-su dupa el.Bineinteles ca m-am dat si pe patine,(pot sa ma laud ca am inceput sa patinez foarte bine, si-mi place la nebunie, hehe) tot langa partie au facut si un patinoar, asa ca poti alege din mai multe optiuni.

v-am lasat si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna fetelor

Marianca - am vazut pozele tale cu bucate si as vrea foarte mult sa am si eu receta de la "trubociki". te rog frumos sa te imparti cu ea.

La noi totul e OK daca nu luam in consideratie ca Eva are alergie, mami a avut grija si intr-o seara a mincat cam un kg de capsuni . Laura la fel e de bine, am fost la stomatolog si e necesar sa reparam 6 dintisori, din cauza ca nu rezista sa stea e nevoie de anestezie .

Sanatate si nuumai bine.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput