Clubul moldovencelor de peste Prut (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salu frumoaselor
Felicitari cu Craciunul pe stil vechi,pentru cei ce sarbatoresc.
Alinka si celelalte fete,va multumesc mult pentru felicitari,am primit o sumedenie de mesaje foarte frumoase,sunteti toate niste scumpe

Aoleu Aliona, ce groaznic a fost sa vezi casa in flacari,dar important ca ati ramas nevatamati.Au fost pagube mari?? sper ca nu au suferit oameni
V-a asigurat compania cu alt apartament sau a trebuit sa cautati voi singurei??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Aliona...ce intamplare!Bine ca sunteti bine...si nu ati patit nimic!Groaznic!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Azi o sarbatorim pe Olivia, ca este si Ioana!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare in Anul Nou!
In primul rind, un sincer La Multi Ani pentru Diana si Alina,multa sanatate si sa va dea Domnul tot ce va doriti.
Ma bucur ca ati sarbatorit frumos sarbatorile...imi pare rau Aliona prin ce ati trecut ,bine ca s-a terminat cu bine ,sper ca Amedeo nu s-a speriat prea tare.
Alinka v-ati dat cu saniuta ?s-au distrat copii cu zapada ?
Alincic frumoase pozele ,ai niste copii tare dragalasi,si fetele sunt imbracate f. elegant.De unde ai cumparat scurtele roz?Daca nu zicea cineva pe aici ca ai fost nasica precis te confundam cu vornicelele ,ai fost foarte sexy

Noi am sarbatorit bine sarbatorile de iarna ,Mos Craciun nu i-a adus Deannei ce-si dorea dar a primit alte jucarii si a uitat de pony.Eu am primit foen de uscat parul ( am fost surprinsa ),2 carti (azi o termin pe a doua de citit)
Voi ati fost cuminti ?V-a adus mosul ce va doreati ?

Pupici si numai bine.Ma duc sa-mi culc odorul .

Mergi la inceput

Salut!!

Alinka,Sanatate Olivuscai, nu stiam ca e si Ioana
Ati reusit sa va dati cu sania sau sa schiati??

Alina, ce bine de tine,chiar vroiam sa te intreb daca ti-ai luat feonul. Ian zi chiar e bun?? Deanna vroia un pony adevarat???
mersi de comp.
Scurtele roz sunt de la diferite magazine,dar ultima am luat-o de la Belk,cu ceva saptamini in urma.
Eu tot sper sa-mi aduca mosul "cel intirziat" o placa de intins parul"CHI",caci am zarit in lista cheltuielilor si numele meu cu suma cit costa placa

Oare ce mincare sa mai fac??? mai dati idei fetelor???

Mergi la inceput

Neata!

Alincic, nu ne spui nimic...cum ai sarbatorit?

Alina, sa stapanesti cu bine cadoarile, a fost un Mos de Mos

Noi ne-am dat mai mult cu sania, iar tati s-a jucat si cu schiurile, l-a zadarat finul sa se dea, pe urma au mai plecat si pe o ora cu ATV-ul prin munti, iar noi am cam inghetat sa ii asteptam, mai ales ca cheile de la masina erau la ei!Si stateam eu dupa Olivia, ca era curioasa sa alerge prin zapada..la un moment dat imi venea un miros de varza murata din butoi...cand colo fata mea facuse kk...si eu inghetasem...dar bine ca tati s-a distrat!

In curand trebuie sa vina socrii pe la noi, ii fac liste cu ce sa-mi aduca!Sper sa-l tina portbagajul.....

Ma cheama munca...

Alina,

Mergi la inceput

Ha..eu inchid eu deschid!!!!

Ce mai faceti?

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor

Alina vin si eu sa-ti tin de urit .

Aliona si eu deseori zic ca trebuie sa fim f atenti la ce ne dorim, dar cum se mai spune - scopul scuze mijloacele , bine ca suntesi sanatosi.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut frumoaselor.

Aliona ce pacat ca ati avut de tras asa ceva in mijlocul iernii. Cum Amedeo? Dar mama soacra? S-au speriat? Ce rapizi ati fost daca ati reusit sa iesiti afara de la ultimul etaj. Ma bucur mult ca ati putut salva lucrurile, dar acuma unde stati? V-au gasit apartament sau voi ati cautat?

Davina frumos ati serbat, ce fel de feon ai primit cadou (marca)? Poti pune si poze si spune-mi daca netezeste parul instantaneu sau trebuie sa dai de foarte multe ori pe par? Folosesti si careva produse aditionale inainte de a aplica placa?

Lucia am vazut pozele printesei tale Eva, e o dulceata, dar a si crescut mult, nici nu zici ca nu demult s-a nascut. Se vede ca mama are grija sa-i dea laptic la timp si adauga bine. Tata e foarte mindru..:)

Alincav felicitari micutei. Ce bine ca iti vin socrii si iti mai aduc ceva bunataturi din MD.

Alinca felicitari cu ziua de nastere. Sa dea Domnul sa fii sanatoasa, voiasa, sa te realizezi pe pamint strain si sa ai numai bucurii din partea celor dragi ce te inconjoara.
Ai fost o nasica superba, cum zicea si Davina aveam sa te confund cu drustele. Culoarea si rochia superba.

Noi suntem parca bine. Eu inca lucrez si cam obosesc cind vin seara pe la 6. Revelionul l-am serbat acasa cu 3 perechi de la MOntreal. A fost foarte vesel, chiar nu m-am asteptat asa sa fie. Lucian si-a primit cadouri de revelion si de craciunul nostru pe stil vechi.

V-am pupat si va doresc o saptamina placuta.

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Salut fetele
Ma bucur sa va vad prin preajma,macar stim ce mai facem,toate imprastiate cine stie unde
Carina ,de revelion perechile erau moldoveni sau canadieni? ce bine ca v-ati distrat.Si mie imi place sa primesc cadouri la fiecare craciun si revelion
Culoarea rochiei a fost dorinta miresei,ea a vrut sa fie aceeasi ca la druste,doar modelul sa fie diferit.Deci a trebuit sa caut culoarea
"pool".dar pina la urma mi-a placut si mie si intr-adevar ne-am simtit foarte bine,toti eram veseli si indragostiti Doar ca trebuia sa am eu grija de mireasa cel mai mult,caci drustele aveau grija de baieti mai mult
Alinka, ziua mea am serbat-o cu coltunasi cu cartofi si cu brinza, si desigur cu torta noastra preferata "lapte de pasare"

Va doresc un inceput de saptamina frumos.

Mergi la inceput