Clubul moldovencelor de peste Prut (59)
Raspunsuri - Pagina 12
alincic spune:
Ce mai faceti fetelor???
,noi cu copiii lenevim astazi caci tati e plecat la munca.Dar a promis ca miine mergem la distractii.
Acuma ma duc sa fac manichiura la fete,caci le-am promis ca le dau si lor unghiile cu oja,mereu imi face observatie ca nu e "cinstit" ,caci numai eu imi fac din astea....![]()
http://good-times.webshots.com/album/569477803wNHZiR am incercat sa pun ceva poze de la nunta,desi inca nu am primit originalele.
Hai mai lasati-o cu lenea si veniti la povesti,sunt sigura ca ati petrecut frumos cu toate.
LiliaToma spune:
Salutare si LA MULTI ANI!
Scuze ca o spun asa tarziu, dar am intrat in noul an cu lipsa de timp, sper sa fie mai lejer in 2009.
Sa aveti un an cat mai bun, cat mai frumos si numai cu clipe frumoase
Am citit si din urma: nu mai apucasem sa citesc inca de cand am deschis subiectul. O sa revin si cu comentarii la ce s-a discutat pe aici.
Despre noi acuma:
Suntem bine, sarbatorile le-am intalnit cu bucurie si liniste sufleteasca, ne-am bucurat de orice clipa libera sa fim in familie. De Craciun, asa cum imi ura o prietena, am simtit ptr o clipa ca sunt mai aproape de Dumnezeu( sau am sperat) si m-am rugat din tot sufletul pentru Emma( eu plang de fiecare data cand aud de ea..), am hotarat sa fiu mai buna si mai rabdatoare, am hotarat sa iert si ce nu e de iertat si sa intru in noul an cu sufletul impacat si poate mai curat.
A venit si Mos Nicolae si Mos Craciun si pe la noi: Nicolae cu dulciuri asa cum spune traditia, Mos Craciun cu cadourile pe care le-a cerut: castel, rochii de schimbat papusi si un print.. plus cateva carti, asa, ca "surpriza" de la Mos.
Prima serbare a Ameliei a fost draguta, Doamnele educatoare au muncit mult si a iesit frumos.
De Revelion, am facut cu familia Nataliei, ca de obicei in ultimii ani... Desi multi se mira, eu inca nu imi doresc un Revelion mai picant, pentru ca ne dorim sa sarbatorim si cu Amelia impreuna, cat s-o mai putea( ma refer la faptul ca o sa vina momentul cand ea o sa vrea cu tineret, nu cu babalaci)
A fost dragut, copii au stat pana la 3 si noroc ca ne-am culcat noi ca altfel ei ar mai fi stat.
Poze in alta zi, cat de curand.
Va pupic
alinkav spune:
Salut si de la noi!
Am revenit la munca...abia ce am reusit sa ma scol din pat,m-a apucat o lene dupa a cate 5 zile de fiecare sarbatoare, de stat acasa!
Sambata am fost la munte(la Poiana), ce superb a fost, nu tu asa aglomeratie cum se arata pe tv, in schimb multa voie buna!Cam pe la 9.30-10 am ajuns si la 17 am plecat.
Si noi am sarbatorit bine, cu familia si finii. Copii spre mirarea mea au adormit bustean(Olivia la 21.30 si Alex pe la 22.30)
.
Gata...ma duc sa muncesc!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
LA MULTI ANI, DIANA!!!!
Felicitari penrtu inca o fetita!!!

Alina,
LiliaToma spune:
La multi ani, Diana! CU sanatate si noroc! Fug la tren, dar poate vorbim de acasa.
Pupici
alincic spune:
La Multi Ani Diana!!!
SA ai parte doar de fericire, copii sanatosi si sot iubitor precum stiu ca sunteti. O sarcina usoara si bb-lina care vine sa va umple casa de si mai multa veselie.
alincic spune:
Sa inteleg ca MD si Ucraina sarbatoreste inca.....
nici zare de moldovence pe aici.Ce faceti fetelor???
Davina,Aliona,Carina, eu credeam ca la voi s-au terminat sarbatorile,nu ?? noi astazi am iesit la servici proaspeti si gata de munca.
alinkav spune:
LA MULTI ANI, ALINCIC!!!!!!!
Multa sanatate, iubire, fericire si tot ce iti doresti!!!

Alina,
gazea spune:
LA MULTI ANI PENTRU NOUL AN TUTUROR
Fetelor ce isi sarbatoresc ziua de nastere un sincer
LA MULTI ANI!!!
Am avut cel mai groaznic Craciun din viata mea....a luat foc blocul in care locuiam cu o seara inaintea Craciunului...am alergat afara aproape dezbracati la un frig de -18,aici cind suna alarma nu e de stat e de actionat ca blocurile sant din lemn si in 10 min poate fi GATA>>> Inca odata Dumnezeu ne-a aratat ca ne iubeste,app nostru a ramas intact nears,am salvat toate lucrurile mai putin canapeaua ca miroase rau de tot,am spalat cred ca peste 30 masini...tot ce am avut in casa am spalat si am curatat.
Acum avem un alt appimi tot doream eu unul mai mare si mai frumos uite ca s-a facut...se zice ca nici odata sa nu-ti doresti ceva mult ca s-ar putea sa ti se intample![]()
Ei cam atat fetelor o sa citesc si din urma ca nu am apucat,.
Va pup pe toate si sa aveti multa sanatate!!! Un an mai bun tuturor!!!