Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Loren@ ma bucur ca ai intrat! Ma bucur ca bebelina este atat de cumintica, sa o tina tot asa si sa fie sanatoasa! Super ca te-ai refacut atat de bine dupa nastere!

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Buna fetele..eu intru din an in paste ca asa pot..Felicitari noilor bb...mama ce multi sunt de cind nu am mai intrat! Refacere mamicilor si mult laptic..
Despre noi numai de bine..de 1 sapt. suntem numai pe tite ca am laptic o gramada,mi-au trecut ranile iar Larisa e o adevarata sugativa! Nu stiu cite kg are, dar prevad o ditamai bufleica la botez!
Colici avem de vreo 2 zile, dar slava cerului nu plinge si nici nu urla...pina acum am un copil de nota 10 ca si cumintenie..o scuip sa nu o deochi ca este opusul Biei care mi-a urlat intr-una din a3-a zi de viata pina la 3 luni jumate...
Amu astept sa treaca timpul sa mai crestem si noi si cred ca peste 1 sapt. iesim si noi afara...asteptam sa luam carutul nou!
Cit depre refacerea dupa nastere eu ma simt perfect si am moralul sus ca si eu sunt la numaratoarea inversa cu kg..desi am iesit cu 68 din spital, unde se pare ca am lasat numai vreo 4 kg si putin, acum am ajuns la 64 si am teluri mari ca pina la botezul printesi pe 1 martie sa ajung iar la 56 de kg...am ajutor in casa ca a venit o femeie, so o sa bag si eu un fitness pe la o sala sa scap de burta si de sunci!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Amalia, eu i-am dat fetei suzeta doar la nani, si i-o scoteam imeadiat ce adormea. Sau cand mai avea crize de plans.... A renuntat singura la ea pe la 10 luni. Si eu urasc sa vad copii de 2-3 ani molfaind la cauciuc

BraveGirl, in primul an de viata n-am avut covor in camera Rebecai, n-am considerat ca e necesar. Plus ca am vrut s-o feresc de praf si alergeni.
Apoi am luat covor, ca deh, am zis sa nu stea fata cu poponetzu' pe parchet. L-am scos si l-am dat de pomana dupa cateva luni

Cand ne-am mutat la casa, de jumatate de an, avand camera destul de mare, i-am cumparat o bucatica de covor, mai mult de fandoseala, ca e cu Minnie Mouse Pot sa-ti spun ca vesnic e desculta pe gresie si pe parchet, avem nenumarate discutii si urlete pe tema asta, incat de multe ori renunt si o las in pace, ca simt ca-mi explodeaza capul de nervi N-am avut nici un fel de probleme cu ea gen cistita sau alte raceli.
In camera bebelinei insa nu am cumparat covor si nici nu intentionez deocamdata.

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye ma bucur ca aveti deja un "program" referitor la interventiile care trebuie facute. Va doresc sa alegeti cea mai buna varianta pentru puiutul vostru! Esti o mamica minunata!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si acum 2 intrebari:
1. La cit timp de la nasterea naturala ne putem apuca de sport...adica abdomene, ca burta ma deranjeaza cel mai tare!
2. Daca ma vopsesc cu sampon colorant, nu cu vopsea cu amoniac e musai sa ma mulg sa pun in recipiente inainte sau o pot alapta fara probleme?

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare burtici, mamici si bebelusi!
A mai trecut o noapte in care am stat cu ochii pe pereti si cu burta balonata si cam tare, iar cand ziceam ca am adormit, m-a trezit o durereeee acuta sub burta, care a trecut putin dupa un drum la baie. Totusi incerc sa nu ma ingrijorez prea tare, crezand ca toate fac parte din"bucuriile sarcinii".
Acum sunt tare adormita, dar mi-e si frica sa ma culc, la noapte ce fac?
Nu am chef de nimic, ma simt ca un elefant...cu toate ca avem motiv de sarbatoare, a mai trecut o saptamana, schimbam semnatura

37 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Nu mai e nimeni pe-aici?
Ma ia somnu'

Voi cam e cate ori pe noapte va duceti la baie la 37 de sapt?

Sper sa nu fi facut vreo infectie ceva, ca de la ultimul control la ginec ma duc mai des la baie si ma simt mai ciudat la pasa

Sanatate multa

37 +, Matei Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

amalia, eu i-am dat suzeta la fel cum spui si tu, atunci cand o schimb cand e mai agitata si mai ales i-o dau in momentul cand facem baita. Atunci ea e hamesita de foame si plange de foame nu ca nu-i place baita. Cum ii pun suzeta in gurita se linisteste. Dar mai mult de 4 luni nu ii las suzeta, la fel am procedat si la Brianna. Am vazut pozele cu baietelul tau, Domane dar cat perisor are !! Sa va traiasca si sa va bucurati de ambii baieti.
cata_myky, LA MULTI ANI Sa ai parte de multa sanatate si iubire multa.
mirtha, catalina vine maine dupa amiaza in tara. Am sa va dau vesti mai multe luni. Felicitari pt grasunici!!! Tineti-o tot asa amandoua! Spor la cumparaturi.....ai luat si Pitica la magazine?

Noi am inceput sa mancam mult mai multa tzitzica. Ziua din 2 in 2 ore, noaptea cam la 3 ore juma. Dimineata se trezeste cam pe la 8 si sta treaza pana pe la 11.Ne-am cantarit si noi , moro mou are 4.400 (cu 3.500 iesit din spital) iar iooooo 58 mai mult decat am iesit din spital.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ooffffff Mariana, eu ma duc la baie non stop Noaptea cam de 4 ori, iar ziua am o senzatie aproape permanenta de a face pipi
Ma duc la baie inainte de a pleca din casa, cand ajung la mama (10 minute cu masina) primul lucru merg baie, daca merg la cumparaturi merg inainte de a pleca din casa, apoi inainte de a intra in magazin....si tot asa. Sotul rade de mine si ma "acuza" de consum exagerat de apa la wc si hartie igienica
Stai linistita, nu e infectie, ci e bebe care apasa pe vezica.

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Nu mai e nimeni pe-aici?
Ma ia somnu'

Voi cam e cate ori pe noapte va duceti la baie la 37 de sapt?

Sper sa nu fi facut vreo infectie ceva, ca de la ultimul control la ginec ma duc mai des la baie si ma simt mai ciudat la pasa

Sanatate multa

37 +, Matei Andrei

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

In seara asta vine tati si ne ia acasa pe toate 3. offf de abia astept, cu toate ca aici la mama e super bine, n-am stiut ce-i aia masa, spalat, calcat etc....dar parca nicaieri nu-i ca acasa!!! Eu mi-am revenit destul de bine dupa operatie, chiar sunt super ok. Plus ca sotul meu e singur saracul de o luna de zile si nu mai poate. De abia asteapta sa ne aduca acasa. Asa ca de maine seara dorm in patul meu si fetele in patuturile lor.

lorena, chiar nu stiu ce sa-ti zic....eu nu stiam ca ar trebui sa ma mulg dupa vopsit. Chiar sunt curioasa si eu daca stie cineva sa ne spuna cum sa procedam.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Fetele, o intrebare pentru cine a experimentat dureri si contractii de nastere: ma dor spatele si burta de azi dimineata, burta parca se si intareste, dar nu ca la contractiile BH, ci mai usor, sunt astea dureri de nastere? Sunt destul de neregulate, au fost la 10 minute, la 15, la 6, de vreo ora jumate parca sunt la 5-6 minute, am facut si o baie si tot nu au trecut.

40 + Victor Nicolas

Mergi la inceput