Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 7
ginye55 spune:
Buna mamici si burtici!

MONICABO MAMISELI GABITZA

Criss 
Anes
si noi ne chinuim cu colicile. Eu ii dau babydrink si debridat. Dar cand il apuca se potoleste numai daca il tin in brate. Sper sa treaca cat mai repede perioada asta ca se chinuie saracutii bebei rau!
Otilia
multumesc pt intrebare. In jur de 6 luni o sa fie prima operatie (buza si gingia), pe la 9 luni a doua(palatul moale), la 2-3 ani a treia (palatul tare), pana in 7 ani o operatie de retusare (acoperire semne) si pana la 18 ani o sa fie nevoie si de implant dentar. E un drum f lung. Dar o sa trecem peste toate. Momentan suntem in stadiul cautare dr/spitale, apoi ne vom hotari unde vom face toate operatiile.
Pup toate mamicile si burticile!

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
ginye55 spune:
Ana bun venit la odisee! 
Mirtha
pentru kg date jos. Eu cand am iesit din spital aveam 60kg si acum am 63kg.

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
alexutza_26 spune:
Ai grija la miscarile bruste ca deja corpul sustine poate o greutate prea mare pt bietele articulatii!!!![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra terminati mai cu zapada ca eu nu vad decat la tv! sa va zic ce am patit de dimineata: ma duc sa scot rufele din uscator si ma asez pe vine si ...trosc ... un genunchi cedeaza. mama ce m-a durut si dupa aia o vreme. tati ma incurajeaza - e de la kg in plus, am vazut eu la tv ca grasii au probleme cu articulatiile ![]() acuma sunt ok ALRA 37+ Vacanta cu Laura in Romania |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
TheodoraPRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Ana - bun venit la odisee
si multumesc pt gandul bun!!!
Alra - da eu conduceam si faza tare ca si eu si tirul din fata am vrut sa evitam o biata caruta care cica ne depasea
...ceea ce nu inteleg de ce nu s-au deschis airbagurile...mama lor
...nici lateralul nici frontalul...dar luni sunt pe la reprezentanta sa-i cical oleaca la cap....![]()
Otilia - inca testez terenul sa vad cum as putea face ca in ultima sapt...sa ma duc sa stau pe capul cui ma vrea...prieteni, rude (gen soacra
)..probabil in vreo sapt vad ce si cum...ca totusi padurea nu-i o varianta!!!!
Am uitat sa zic..am admirat pirnbtesele lui Flore - sa iti traiasca sa fie sanatoase sunt superbe 
Amalia- cat pot fi de stupide asistentele asea bine intentionateee
..din cauza uneia chiar am bagat formula la grasan..si stateam ca fraiera si ma intrebam prin casa oare de ce laptele meu nu e bun si al altora e bun
...de abia o astept pe acceasi asistenta acum dupa ce voi naste sa apara sa vezi cum o expediez de urgentaaaa .....si pe ea si pe alti binevoitori![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
alexutza_26 spune:
Mirtha - tine-o tot asa !!!! ...si ma bucur sa aud ca totusi are cat de cat un program Eva!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
alexutza_26 spune:
Felicitari pt schimbarea semnaturii ...tot asa de -acum inainte
....Cat despre pozici - no comment....
...Mi-a placut costumatia de Haloween a Mariei!!!
| citat din mesajul lui julia16 Si eu mi-am schimbat semnatura si am reusit sa pun cateva poze. ![]() julia 35+ + Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
TheodoraPRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
loren@ spune:
Buna fetele..eu intru din an in paste ca asa pot..Felicitari noilor bb...mama ce multi sunt de cind nu am mai intrat!
Refacere mamicilor si mult laptic..
Despre noi numai de bine..de 1 sapt. suntem numai pe tite ca am laptic o gramada,mi-au trecut ranile iar Larisa e o adevarata sugativa!
Nu stiu cite kg are, dar prevad o ditamai bufleica la botez! ![]()
Colici avem de vreo 2 zile, dar slava cerului nu plinge si nici nu urla...pina acum am un copil de nota 10 ca si cumintenie..o scuip sa nu o deochi ca este opusul Biei care mi-a urlat intr-una din a3-a zi de viata pina la 3 luni jumate...
Amu astept sa treaca timpul sa mai crestem si noi si cred ca peste 1 sapt. iesim si noi afara...asteptam sa luam carutul nou!
Cit depre refacerea dupa nastere eu ma simt perfect si am moralul sus ca si eu sunt la numaratoarea inversa cu kg..desi am iesit cu 68 din spital, unde se pare ca am lasat numai vreo 4 kg si putin, acum am ajuns la 64 si am teluri mari ca pina la botezul printesi pe 1 martie sa ajung iar la 56 de kg...am ajutor in casa ca a venit o femeie, so o sa bag si eu un fitness pe la o sala sa scap de burta si de sunci!![]()
Hera te-a cusut cu fire resorbabile? Eu musai sa sun sa intreb cu ce fire m-a cusut Ioana ca au trecut 2 sapt. si desi mi-a picat 1 fir in baie, incep sa ma intreb daca restul vor pica sau sunt din alea care trebuie scoase!
Ginye55 vad ca va interesati deja de spitale pentru operatiile ce vor urma...iti tin pumnii sa alegeti cele mai bune solutii si sa fie totul bine!
Mirtha felicitari pentru kg..ale tale in minus si ale bebelinei in plus...grea batalia noastra cu kg, dar ii dam noi de capat!![]()
Alexutza_26 si eu zic sa fixezi ceva sigur cu T...sper ca ai facut-o deja, ca nici eu nu ajungeam la spital daca nu era noapte si era traficul lejer..si eu stau in buricul capitalei, adica la Unirii
...
Bianca Andreea si Larisa Elena
lauramiron spune:
Mirtha, suuuupeeer!!!!Felicitari pentru plusul Evei si minusul tau la kg

Spor la cumparaturi![]()
| citat din mesajul lui Mirtha Salutare fetele ! Intru repede pt. ca trebuie sa dam o raita prin magazine si doar ce am terminat de alaptata terminatorul. Va dau o veste mare si un mica : Pitica are 4200 g (pe foaia de iesire din spital avea 3400g) si azi am probat blugii de dinainte de sarcina si surpriza - intru in ei. Am mai si scazut un kg - am 67 kg. Bebe creste eu scad. Ce bine ar fi daca am tine-o tot asa !Va pup si rvin. Am vazut niste discutii interesante : suzete , diversificare etc. ![]() Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
Amalia spune:
Mirtha suuuper vesti!
Sa fiti sanatoase amandoua!
| citat din mesajul lui Mirtha Salutare fetele ! Intru repede pt. ca trebuie sa dam o raita prin magazine si doar ce am terminat de alaptata terminatorul. Va dau o veste mare si un mica : Pitica are 4200 g (pe foaia de iesire din spital avea 3400g) si azi am probat blugii de dinainte de sarcina si surpriza - intru in ei. Am mai si scazut un kg - am 67 kg. Bebe creste eu scad. Ce bine ar fi daca am tine-o tot asa !Va pup si rvin. Am vazut niste discutii interesante : suzete , diversificare etc. ![]() Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
+ Maria(26.12.2002)