Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare fetele !
Intru repede pt. ca trebuie sa dam o raita prin magazine si doar ce am terminat de alaptata terminatorul.

Va dau o veste mare si un mica : Pitica are 4200 g (pe foaia de iesire din spital avea 3400g) si azi am probat blugii de dinainte de sarcina si surpriza - intru in ei. Am mai si scazut un kg - am 67 kg. Bebe creste eu scad. Ce bine ar fi daca am tine-o tot asa !

Va pup si rvin. Am vazut niste discutii interesante : suzete , diversificare etc.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ana noh ca mi-ai facut pofta de zapada...dar pofta de a manca zapada. un bulgare mare la munte...din care sa musc..zapada curata.. mda...sper sa mai fie minuni si anul asta si macar sa o vad prin ianuarie..dar nu prea cred..ninge o data la3 4 ani..asa ca anul trecut am prins o ninsoare anul asta nu mai pup...

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mirtha nouitati despre Eli nu mai ai? cum se simt, ce fac?

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am bagat si eu un ochi prin pozici...super mamici avem aici si niste bebici frumosi foc, sa-i mananci!
Flore26 foarte dragute sunt fetitele tale! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase! Mi-au placut mult pozele in care cea mare o pupa pe bebelina!
Alra iubita, esti o graviduta frumoasa si ai o fetita tare dulce! Ce frumos citeati voi pe canapea! Mi-au placut mult cutiutele tale cu bomponele!
Andy ce te-ai ascuns acolo in intuneric, ca se vede o burtica foarte frumoasa! Mi-a placut mult body-ul ala ca o camasuta...foarte sic!
Olivia frumos foc Davidelul tau! Tare mult mi-ati placut in pozele in care sunteti toti 3! Se vede ce linistiti si ce fericiti sunteti! Sa fiti sanatosi!
Babyzapi sunteti dulci foc amandoi! Ce frumos iti soptea puiutul la ureche!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mirtha, te rog, din nou , cand ai timp, sa scrii si despre dr Haiduc, cum s-a comportat, cum fuse etc etc...si astept si un pm cu preturile recente. Please, nu ma uita.

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ana.6602 bine ai venit la Odiseea noastra! Sarcina usoara si in continuare si nastere la termen!
Mirtha ce-ti mai face papusica? Tot asa iti papa de des? Papa la fel de des si noaptea? Eu vad ca Luca cere des ziua, iar noaptea doarme bine si face pauze de 3-4 ore.

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Pai si cand incepe bebe sa mearga de-a buselea il las pe parchet? E tare rau si mai e si rece. Si apoi camera e mare si desi am pus un dulap, o comoda de infasat/imbaiat, alta comoda f mare, patutul, cosuletul, si o canapea de 3 locuri, tot mi-a ramas f mult loc (peste 12mp).

in belgia copiii mici invata sa mearga deabusilea pe gresie (care e mult mai rece ca parchetul) in case incalzite "economic". si laura tot pe gresie rece a prins caci si-a dat drumul acum 2 ani de craciun si casa unde stateam avea podeaua foarte prost izolata si gresie pe jos. o imbracam cu pantaloni un pic mai grosi si era ok. nu a facut nici cistita si nici reumatism dupa prezicerile rudelor si prietenilor romani
eu nu sunt insa ca belgienii, nu imi place cand vad copii mici desculti pe gresie "vara" caci aici vara e rece, rar e soare si 25°

parerea mea e ca daca ai parchet si o temperatura de 22° ziua in camera e mai mult decat perfect. ma gandesc ca ai casa bine izolata si la podea si la usi si nu bate vantul pe sub praguri, nu?

inca ceva - un copil care merge deabusilea capata o viteza mare si in 5 secunde e in alt colt al casei si ideea de a-l tine numai pe cativa mp de covor e hilara.

ALRA 37+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

amalia mie nu imi place ideea de suzeta, mi se pare o sursa de mizerie mai ales pentru un bb mic caruia ii sterilizezi toate alea. si nu imi place deloc sa vad copii mari (3-4ani!) molfaind la cauciucu ala.

insa am citit ca previne sids la copii foarte mici si asistentele aici ziceau sa i-o dau pe post de "digestiv" dupa masa, caci stimuleaza productia de saliva care ajuta la digestie.

dr spock zice ca poate fi scoasa cu usurinta pe la 2 luni cand copiii incep sa o scuipe singuri (culmea, si eu tot la 2 luni am scos-o laurei caci adormea cu ea in gura si apoi plangea cand ii scapa!)

si acuma am de gand sa o folosesct tot primele cateva luni si atat.

PS - voiam sa iti zic ca semeni ingrozitor de bine cu o fosta colega de facultate de-a mea, care are insa o fetita de varsta baietelului tau. m-am uitat de 5 ori pe pozele cu tine sa fiu sigura ca nu e ea!!

ALRA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

fetelor invatati-ma si pe mine cum sa pun poze, ca mi-am activat contul de poze de la profil, am intrat pe el, am pus poze, dupa ce da-le micsorare pana la 100kb, sa nu se vada si ele in toata splendoare. Le-am incarcat pe rand, apoi dupa ce mi-am cautat albumul in lista si am vrut sa il deschis, imi spunea ca nu sunt poze in album.. pai cum asa?

si cum dau link, sa va uitati si voi la ele, ca doar nu le-am pus degeaba sa ma uit tot eu la ele? merci anticipat de raspuns

e un ger afara....de iti vine sa scoti schiurile, dar n-am pe ce, poate pe gazon.........

Ana 36+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

Mergi la inceput

terminati mai cu zapada ca eu nu vad decat la tv!

sa va zic ce am patit de dimineata: ma duc sa scot rufele din uscator si ma asez pe vine si ...trosc ... un genunchi cedeaza. mama ce m-a durut si dupa aia o vreme. tati ma incurajeaza - e de la kg in plus, am vazut eu la tv ca grasii au probleme cu articulatiile

acuma sunt ok

ALRA 37+

Mergi la inceput