Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da ,da am noutati. Ieri seara am vorbit cu Ion si era mai bine. Ii scosesera tubul de dren si a reusit sa mearga de 2 ori le bebe.
Era foarte activa dupa ce i-au scos tubul.S-a simtit mai rau cit avea tubul.
Oricum a avut o mare patanie la operatie in sensul ca intial nu a prins anestezia - rahi anestezie datorita unei reactii adverse la un compus. Au taiat-i pe viu si le-a trebuit ceva timp sa ii convinga de faptul ca ea simte tot. Au marit doza cu inca 10 ml si au inceput iarasi sa taie dar anestezia tot nu prinsese. Pina la urma i-au pus masca de oxigen si i-au facut anestezie totala - intravenoasa.
Astazi nu am mai vorbit cu ea dar poate reusesc mai spre ora 9.
Am mai vorbit si cu Simina. Spunea ca bebe e ok , atunci avea dureri de la operatie si inca nu stia cit o vor mai tine in spital.
Cind mai am noutati revin.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Mirtha nouitati despre Eli nu mai ai? cum se simt, ce fac?

37+Thomas

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Carmendu, te inteleg perfect la faza cu mancatul. Cand ne-a povestit moasa despre cezariana, eu aveam o problema cu masa. Cum naiba sa-mi dea in prima zi doar supa clara? Pai slabesc instant. Ieri cand am vazut ca am asa dureri mari si scurgeri (care apropo, azi nu mai sunt)nu am mai mancat, ca am zis ca daca ajung la cezariana? Si cine era pe la bucatarie p ela 2 noaptea?Ieri sotul mi-a cumparat 1kg de soric si ma gandeam numai la el. Asa ca la micul dejun asta am mancat.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Amalia acum e ok . Fac fata . Bebe Luca vad ca e un cuminte. Asa mami asa bebe .
Merg sa citesc mesajele mai in spate . Imi aduc aminte asa vag de faptul ca am vazut niste discutii ref. al suzi si la diversificare dar nu prea mai am tinere de minte asa buna . Trebuie sa le recitesc.
Cit priveste suzi eu incerc sa nu i-o dau deloc. Pina acum nu am folosit-o de nici un fel . Avem una prin casa , in caz de necesitate maxima , dr intentionez sa ezist eroic si sa nu o folosim.
Parintii mei si apoi bunicii nu au folosit-o cu mine si mi-ar placea sa pot si eu sa nu apelez la suzi. Parerile in literatura sunt impartite. Pina la urma concluziile pediatrilor erau in sensul ca ...ramine o optiune personala a parintelui daca apeleaza sau nu la suzi.
As vrea sa incerc sa o las pe Eva sa se autocalmeze singura cind poate iar cind realmente nu poate intervenim noi - eu , sotul , bunica. Uneori am folosit si tzatza pe post de suzi dar e ceva mai greu pt. ca ma imbolizeaza mult timp la pat.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Ana.6602 bine ai venit la Odiseea noastra! Sarcina usoara si in continuare si nastere la termen!
Mirtha ce-ti mai face papusica? Tot asa iti papa de des? Papa la fel de des si noaptea? Eu vad ca Luca cere des ziua, iar noaptea doarme bine si face pauze de 3-4 ore.

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

dandusa, ce bine ai descris colicile... exact asa face antonio... ce semnatura faina ti-ai pus!

fetelor, eu sufar de lipsa concentrarii.... am vazut toate pozele noi, am citit ce-ati scris (in mare), dar zau daca ma simt in stare sa leg doo vorbulite... sa raspund cuiva ceva...
m-am prostit...... mi-a luat antonio si ultimul neuron...

ah, mi-am amintit: steliana, azi noapte am "dormit" toti 4 in pat (adik mai mult ei 3, mai putin io)... sebi era tare multumit de dimineata...

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

BraveGirl nu stiu niciun parc prin pustietatea asta pe aici...strada mea nici macar nu e asfaltata asa ca se face praf la greu...am iesit azi cu bebe in curte 30 de minute l-am tinut si pe el la aer. Maine o sa iesim cu bebe prin oras, inca nu stiu pe unde, tre sa ne ducem socrii sa viziteze Bucurestiul

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Ginye pe mine cred ca m-a ajutat si alaptatul. Nu stiu cum si prin ce procese dar se pare ca are acest efect.
La tine situatia este diferita pt. ca inteleg ca bebe Stefan nu poate suge la tzatzica dar cred ca mai tirziu dupa ce se mai echilibreaza programul , cu putina dieta vei reusi sa slabesti. Oricum in primele poze cind ati iesit din spital eu chiar m-am mirat ce slabuta esti. Mi se pare ca esti plata , plata pt. o mamica doar iesita din spital. Inaltimea conteaza si cred ca si frica.
Eu am avut o constitutie predispusa spre ingrasare si mi-am cam supravegheat dieta si programul. Poate tzine figura si la tine. Nu ceva draconic dar un pic de lipsa la paine , un pic de eliminare grasimilor , farfuria nu foarte plina - mai pe la jumatate cum spunea Alra . Iar de maine ma apuc si de gimnastica . Gata epiziotomia ne suim pe bicicleta si ne apucam de abdomene la aparat.
Am doua aprate cite 5 minute la fiecare sper sa ma ajute sa dau jos din burti.
Pt. ca desi pantolonii ma incap la bluze mai am probleme in zona abdomenului. Nu mai vorbesc de sani ca acolo pocnesc toate.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Ana bun venit la odisee!

Mirtha pentru kg date jos. Eu cand am iesit din spital aveam 60kg si acum am 63kg.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Multu" iubita. Ne straduim sa facem fata !

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Mirtha - tine-o tot asa !!!! ...si ma bucur sa aud ca totusi are cat de cat un program Eva!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hehehe....supa chioara zici, BraveGirl?!! Eu nici p-aia n-am vazut-o in prima zi Am nascut seara, iar a doua zi mi-au dat doar ceai amar Abia a treia zi am vazut supa chioara si un iaurt Asa ca....papa bine inainte de opperatie

Nebunica Nastere usoara si bebe sanatos

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Carmendu, te inteleg perfect la faza cu mancatul. Cand ne-a povestit moasa despre cezariana, eu aveam o problema cu masa. Cum naiba sa-mi dea in prima zi doar supa clara? Pai slabesc instant. Ieri cand am vazut ca am asa dureri mari si scurgeri (care apropo, azi nu mai sunt)nu am mai mancat, ca am zis ca daca ajung la cezariana? Si cine era pe la bucatarie p ela 2 noaptea?Ieri sotul mi-a cumparat 1kg de soric si ma gandeam numai la el. Asa ca la micul dejun asta am mancat.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

multumesc Loren.
Felicitari pt. d-ra Larisa. Sa o tina tot asa !
Am avut fire resobabile dar mi s-a intimplat sa mai cada cite unul.
Spor la sala ! Te invidiez. Si eu am o sala de fitness apoape dar deocamdata nu am curaj sa merg. Poate cind mai creste Pitica , pe la vreo 3 luni.

Citat:
citat din mesajul lui loren@
Cit depre refacerea dupa nastere eu ma simt perfect si am moralul sus ca si eu sunt la numaratoarea inversa cu kg..desi am iesit cu 68 din spital, unde se pare ca am lasat numai vreo 4 kg si putin, acum am ajuns la 64 si am teluri mari ca pina la botezul printesi pe 1 martie sa ajung iar la 56 de kg...am ajutor in casa ca a venit o femeie, so o sa bag si eu un fitness pe la o sala sa scap de burta si de sunci!
Hera te-a cusut cu fire resorbabile? Eu musai sa sun sa intreb cu ce fire m-a cusut Ioana ca au trecut 2 sapt. si desi mi-a picat 1 fir in baie, incep sa ma intreb daca restul vor pica sau sunt din alea care trebuie scoase!
Ginye55 vad ca va interesati deja de spitale pentru operatiile ce vor urma...iti tin pumnii sa alegeti cele mai bune solutii si sa fie totul bine!
Mirtha felicitari pentru kg..ale tale in minus si ale bebelinei in plus...grea batalia noastra cu kg, dar ii dam noi de

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mirtha, multumim pentru noutatile despre Elilov Uufff, prin ce-a trecut Bine ca s-a terminat cu bine si sunt sanatosi amandoi, si ea si bebe

Cand ma gandesc ca si eu voi face rahie la cezariana....ma cam ia vu tremurici cand aud experiente dintr-astea. Doamne ajuta!!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Da ,da am noutati. Ieri seara am vorbit cu Ion si era mai bine. Ii scosesera tubul de dren si a reusit sa mearga de 2 ori le bebe.
Era foarte activa dupa ce i-au scos tubul.S-a simtit mai rau cit avea tubul.
Oricum a avut o mare patanie la operatie in sensul ca intial nu a prins anestezia - rahi anestezie datorita unei reactii adverse la un compus. Au taiat-i pe viu si le-a trebuit ceva timp sa ii convinga de faptul ca ea simte tot. Au marit doza cu inca 10 ml si au inceput iarasi sa taie dar anestezia tot nu prinsese. Pina la urma i-au pus masca de oxigen si i-au facut anestezie totala - intravenoasa.
Astazi nu am mai vorbit cu ea dar poate reusesc mai spre ora 9.
Am mai vorbit si cu Simina. Spunea ca bebe e ok , atunci avea dureri de la operatie si inca nu stia cit o vor mai tine in spital.
Cind mai am noutati revin.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Mirtha nouitati despre Eli nu mai ai? cum se simt, ce fac?

37+Thomas

Mirtha mama de Eva

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput