Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Otilia, parca tu "raportai" acum ceva vreme niste pete/scurgeri maronii... care nu au mai continuat? Sunt putin speriata pt ca am avut azi pe la pranz asa ceva, ca o f. mica scurgere galben-maronie, mai groasa... De atunci nimic, si nici alte "simptome"... nu mi-as face griji, dar dr meu nu e in tara, vine abia maine si chiar n-as vrea sa se intample ceva... Asa ca deocamdata stau cuminte in pat... A, de cand cu "episodul", a venit mama si m-a epilat (cu lama), pe urma am facut dus etc., deci m-am agitat ceva, si n-a mai aparut nimic...

manu 35+ +

AMR 1-2 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Amalia & Madutza multumesc de ........daaaaaaaa imi plac raaaaau ....Am tot fost plecata pe strazi sa ne uitam la magazine cu mobila, pe la ai mei la curte sa recuperam hainutele spalate...orice numai sa nu ma mai gandesc ca maine e DUMINICA .......Sotul nu mai stie ce sa faca sa ma "distraga " de la subiect...mai are un pic si face pe foca cu mingea pe nas, jongleaza cu portocale, face baletul hipopotamului turbat....... saracutzul......
Tot ce simt eu acum e ca
Carmendu si-o fi luat campii????ca nu am vazut-o azi.....

NEBUNICO

Alexutza.....bine ca nu ai patit nimik....bre...te-ai pus pe tamponat lumea ....macar sa fi coborat de la volan cu o sticla de whisky intr-o mana?!?!?!....

Loren BINE AI REVENIT......

Acum ce ma fac????...ca a zis Elilov sa nu nasc...pana nu vine si ea sa ma

Wndy.....adik si tu te simteai ????

Va pupik pe toate....ma duc sa dau drumul la gaze in cuptor si sa-mi indes capul acolo....ca fundul...nexam spatiu....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mgrosi, bun venit, scrie repede mai multe mesaje sa scapi de moderare, ma bucur ca mai e o mureseanca in zona. La ce medic esti?

Mar ysa, m-am indragostit de bebelina voastra, e dulce foc, de fapt mi-au cazut cu tronc toti bebeii, nu mai am rabdare, vreau si eu, dar tot mai vb cu ea sa mai stea putin la copt ca mami si daddy mai au una-alta de facut.

Andy, sau scuze daca gresesc, tu vb parca de amenajat si mutat, te inteleg perfect, noi toata vara am muncit la apart in care-am reusit sa ne mutam, dar inca tot amenajam la el si mai frustrant e ca nu mai pot de burti sa fac orice...

Brave girl, stai linistita ca nici eu nu am covor in camera la bebelina, si nici nu pun, de fapt n-avem nici perdele, de alea cred ca tb sa punem, deocamdata ma cert cu soata, eu vreau perdele - ca-s si mai ieftine, el vrea rulouri... oare bebelina o sa doarma ziua pe lumina daca n-apucam sa punem?

Cu suzetele am inteles, le bagam pana pe la cateva luni, dar DE CARE? Eu tot dau ture de farmacii si magazine, si ma uit la de toate, da` habar n-am de care sa iau.

Dandusa, notat si sfaturile cu colicii, sunteti adevarate enciclopedii, nu mai tb sa citesc altceva decat sa va urmaresc.

Fetele, chiar, toate ati facut analizele pt temutul streptococ B? Sunt ceva simptome care-i anunta prezenta? Oare sa fac si eu, asa pur si simplu fara s-o mai intreb pe MF? Am facut ceva analize acu vreo luna, a zis ea ca sunt suficiente, dar nu e si cea pt temutul B printre.

Mai intreba cineva, cate hainute pt spital? Azi le-am mai sortat si-am obs ca am o gramada de body-uri scurte, fara craci. Sa pun de alea si pantalonasi? Sau sa mai achizitionez cateva de celelalte cu totul?

Gata c-am pus tone de intrebari, si mai am o caruta in creier, dar incet gasesc raspunsuri printre postarile voastre.

Pusici!

35+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

nebunica- vad ca n-ai mai dat nici un semn. scot agitatele.

nature- maine e ziua cea mare. iti doresc nastere usoara.

cata-miky- la multi ani, sa fi-ti sanatosi. sa ai o zi frumoasa si o noapte linistita cu ajutor (stii tu de la cine).

am vazut poze cu baietii lui mav. ce frumos il tine fratiorul pe antonio in brate!!!

39+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nebunica, iti tinem pumnii!!!

Cata

Mav, sa-ti traiasca comorile! Imi place mult poza aia in care Sebi are capul langa bebe Antonio.

Multumesc fetelor pt sfaturile cu covorul. O sa fac poze cu camera...mi se pare f goala fara perdea si covor.

Diana, pe unde esti?

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Wndy foooarte bine ti-a descris aici Dandusa (pup dulce ) crizele de colici! Luca are momente cand nici plimbatul in brate nu-l calmeaza . Momentan eu am 3 feluri de picaturi de colici si astept si minunea aia de Infacol sa vad daca e bun de ceva la bebe (am facut comanda pe net pe site-ul recomandat de Fluturasha).
Sa speram ca-i va tine cat mai putin faza asta ca sa nu apuce prea mult sa se obisnuiasca la noi in brate!

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Wndy,
tine-o muuuult la eructat...,poa' sa scoata aer si dupa 30 de min de la supt...,o tii in sus pe umar sau la 45 de grade pe pieptul tau,in timp ce tu stai sprijita pe perne sau tine-o pe picioarele tale cu burtica ei,cu mana dreapta ii sustii capsorul si cu stanga o bati usor pe spate...
cand are colici,se chinuie sa faca kk,sa scoata vanturi isi duce genuchii la piept si plangeeee,se incovoaieee toata si se inroseste de atata scremut,abia dupa ce face kk se linisteste(de obicei)...se mai intampla sa faca trei kk(la noi asa e...)si abia dupa se linisteste si adoarme
cand are colici nici sa suga nu poate...,duce gurita ca-i este foame...,dar de durere scipa tot si plangeeee,intoarce capul spre ea sa suga ,ia o gura apoi scuipa si plange si tot asa...,crunt ce sa mai
o calmeaza daca-i faci masaj pe burtica in ordinea acelor de ceasornic...,deci de la dreapta spre stanga in cerc ii masezi usor burtica prin hainute sau ii incalzesti usor un scutec cu fierul de calcat si il pui pe burtica...sau o dezbraci pe ea de bluza si o asezi pe burta ta goala,deci stati burtica pe burtica dezbracate intr-o pozitie semisezut
trebuie sa gasesti acolo la farmacie o pernuta speciala pe care o poti incalzi la microunde si apoi aplica pe burtica ei...

Raducu se linisteste doar in brate...,fie il pun in sling si-l car dupa mine si la buda daca trebuie...fie il tin pur si simplu in brate dar vertical,ca nu cumva sa mai aiba si ceva gaze de scos...si dansez,ma legan fac ca toate alea...intr-un final se linisteste...[omulet nadusit]

Scorpionasii mei stralucitori
Crinutasi Raducu

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eseea ai PM.

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Mirtha, te rog, din nou , cand ai timp, sa scrii si despre dr Haiduc, cum s-a comportat, cum fuse etc etc...si astept si un pm cu preturile recente. Please, nu ma uita.

Mami de fetita si de baietel 21+

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss eu am facut cultura col doar la inceputul sarcinii. Pe bebe l-am scos din spital in landou, imbracat bine si acoperit cu o paturica.

Carmendu ne-am mai jucat cu tzitzi, dar fi-miu nu prea stie sa suga...deh! s-a obisnuit cu biberonul...cade para malaiata in gura lui natafleata ...oricum de alaptat nu o sa alaptez, este totusi un risc de transmitere al virusului pe care nu vreau sa mi-l asum. Va trebui sa-i fac oricum ARN VHC sa vedem daca nu i s-a transmis deja prin cordon, sansele sunt de 5%, dar tre sa fim siguri ca anticorpii ii are.

Mgosi bine-ai venit!

Marysa ai o dulceata de fetitza! Sa-ti traiasca!

Mirtha felicitari pt kg pierdute si felicitari si Evei pt kg acumulate. S-o tineti tot asa!

Amalia mersi frumos . Cat despre kg... sunt la fel ca tine... ma streseaza lumea sa mananc ca sunt prea slaba...dar ce cred ei, ca eu nu am oglinda acasa, de mi-o tot zic de fiecare data? asta e, mai ramanem gravide o data . Suzi lui bebe ii dau cand sughita (asta daca nu mai vrea laptic) si cand mai se screme/scanceste noaptea.

Dea sa-ti traiasca comoara! E o dulce si scumpica si dlofonica e subera in roz...si tati ce mandru e de ea!

Loren felicitari pt fetita cuminte!

Andy ce sa zic...sper sa mai ramai cu ceva kg dupa nastere. Multa bafta! Eu nu m-am cantarit, nu stiu cate kg am exact, daca le-am dat jos pe toate sau mai mult, dar nici nu vreau sa stiu exact. E de ajuns sa vad ca iar am pb cu ce draq ma imbrac sa arat si eu mai bine sper tu sa fii mai norocoasa.

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

alexa- nu mi-am luat campii. sunt caaaaaalma. astept. maine ma duc la brunch. nu stiu de ce, da' parca am senzatia ca e ultima masa a condamnatului. o sa bag in mine ca sparta...ca nu mai stiu cand o sa pot sa mananc zilele urmatoare.
zilele astea m-a preocupat mai mult mancarea. adica lucruri pe care nu cred ca o sa mai pot sa le mananc dupa ce nasc (muraturi )
in rest, "serenity now, insenity later"!

dea iubita, imi pare rau ca nu poti sa te odihnesti. incearca cu sfaturile dandusei , dar si infacol. poate ti-l trimite andy.

39+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Babyzapi, tu pe unde o sa iesi la plimbare cu bebe? De cate ori trec pe langa banca Transilvania ma gandesc la tine. E vreun parc mai aproape? Ca poate la primavara ne intalnim la plimbareli, ca pana nasc eu vine iarna in toata regula si nu cred ca mai imi arde mie de parc. O sa scot pitica pe cele 3 strazi din cartier.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput