Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

alra

Nebunica-Zapacica

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Amalia, lui Sebi i-am dat suzeta pana in 6 luni (a primit-o cu placere; nu mai stiu exact cand i-am scos-o, dar sigur avea mai putin de 6 luni). Antonio imi scuipa suzeta cat colo! Tzitzi e cea mai buna: pt papa, pt alin(t)at, pt adormit, pt facut kk, pt... orice!

Am observat ca SabSimplexul si Espumisanul si Infacolul au aceeasi substanta activa... E un mister pt mine de ce bebeii reactioneaza diferit la aceste produse...!? Ce credeti?

Am mai pus cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">pozite cu baietii mei, nu mai pot de dragul lor!

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Am observat ca SabSimplexul si Espumisanul si Infacolul au aceeasi substanta activa... E un mister pt mine de ce bebeii reactioneaza diferit la aceste produse...!? Ce credeti?

Am mai pus cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">pozite cu baietii mei, nu mai pot de dragul lor!

acum ca ai spus am verificat si eu...se parca ca-s identiceee(doua substante nu le-am identificat ca-s in engleza dar banuiesc ca-i aceiasi combinatie)doar ca infacol-ul are aroma de portocale iar espumisan-ul are aroma de banane,deci noua ne plac bananele

sa-ti traiasca baietii minunati,meiii ce ochi albastri are Antonio

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Nebunica-zapacica iti tin pumnii, multa bafta!

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

De o ora jumate-doua ore acum. Am sunat la maternitate si ma duc sa ma vada.Sa-mi tineti pumnii.

40 + Victor Nicolas

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Nebunica
Mav frumosi baieti mai ai!!!!ce mi se pare cel mai frumos din pozele cu ei doi e privirea lui Sebi..pare foarte multumit de noul membu de familie.

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Vaaaaai, Amalia si Babyzapi, mi-ati spulberat ultimele sperante.....Pai chiar asa, ati dat jos toate kg? De fapt, cand ma uit la burtica lui Babyzapi....imi dau seama ca nu voi retine nimic....Acum si ce a mai spus Amalia despre slabit....e clar! Ce bine ca suntem cateva fete in aceeasi situatie... As vrea sa trebuiasca sa fac si eu cura de slabire. Ca dau jos 2 kg intr-o zi de manca mai putin si o noapte de nesomn si le pun la loc intr-o luna-doua.....Hai, incurajati-ma, macar cu un kg in plus raman?

Nebunica: Hai, mami, hai!

Olivia, Criss, Amalia: Multumesc pt. aprecierile referitoare la poza cea intunecoasa.

Otilia: Stai ca mai pun poze, dar n-am lumina in holul unde e oglinda. Ieri am fost sa luam o lampa si ne-au dat-o incompleta (fara surub de prindere etc.) Asa ca azi ne ducem inapoi peste ei...ce era sa fac, sa desfac cutia sigilata sa vad daca are toate componentele?

Mav
: Sa-ti traiasca feciorii!

Intrebare: Ce/cate hainutze si pampersi pun pt. bebe in geanta de spital?

Andy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Feteleeeeeeeeeeeee....muktumim mult de complimente, sunteti niste dragutze...
Amalia iubita mea draga, gand la gand cu bucurie madam...si io vroiam sa intreb de suzi ca m-a disperat nene...sfatuiti-ma si pe mine zanelor ca am ajuns la capatul puterilor...de ieri de la 4 dupa-amiaza pana la 3 noaptea a urlat incontinuu anna, nu tacea decat la san ( i-a stors si de ultima farama de lapte) si adormea la tatza, da' cum o puneam in pat cum activa alarma din nou...asa ca intr-un final a adormit cu chiu cu vai langa mine in pat...s-a trezit pe la 7, a mancat vreo 20 de minute si s-a culcat din nou... si ma duc si io sa prind vreo ora de somn ca nu se stie...
Beeiii..plangea ea si plangeam si io langa ea...daca sunt colici si ma tine asha pana la 4 luni am pus-o, o voi lua razna...sunt convinsa ca ati mai discutat subiectul de 1000 de ori, da spuneti-mi si mie...ce sa-i faaaaaaaaaaaccccc?Deocamdata bag cheai de chimen in mine pana la loc comanda...din cate stiu io la americani nu se gasesc picaturi de colici...DACA SUNT COLICI...NICI MACAR NU STIU....

Bravegirl,alexa iubitelelor, va inteleg exact starea, asha eram si io acum vreo 2 saptamani...dar credeti-ma pe cuvant, bucurati-va de sarcina caci ce vine e mult mai solicitant...si mult mai satisfacator, ce-i drept....

Mirtha bravo mujer pentru atingerea superobiectivelor...io ma gandesc ca daca ma voi stradui, poate voi intra in blugii lui barbata-miu...la cat de hipopotama m-am facut...iar anna a pierdut 300 de grame si si io sunt obsedata ca nu mananca destul...
Cata la multi ani, sa ne traiesti si sa iti traiasca minunea...!!!!

OTI si mi-e mi-a fost cumplit de dor de tine..habar n-ai tu, fiintza frumoasa...

Alra ai un tonus si o atitudine pozitiva..ceva de speriat...si de pupat...moah moah moah...multam fain pentru tot!

Carmendu iubita, tzuc you dulce, dulce de tot...cum iti mai e darling...ca vad ca ajuti pe toata lumea dar nu scancesti nimic depre tine...a propos, am vorbit cu alina-alexandra, sunt cat de cat ok acum, dar copiii au facut citomegalovirusul...cum puii mei nu stiu...baietelul e ok, dar fetita si-a busit ficatul...cica acum sunt mai bine..le tinem pumnii!

Oceanborn afrodita tanti( si-aia tot din spuma marii nacuta) tzuc you ddddddddddddddduuuuuuuuulce....

Dandusha na ca mai apari si tu din cand in cand..tzuca mama pe ei de frumosi....moah moah moah....

Restul fetelor, imi cer iertare ca nu enumar pe toata lumea, intentionam sa o facdar sunt absolut epuizata...ma duc sa dorm o ora...multumesc frumos la toata lumea pentru sustinere, dragoste si atentie....

Nebunica tinem pumniiiiiiiiiiiii!!!!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav ce baieti frumosi ai! Sunt dulci foc! M-am uitat cu David la pozele lor si era foarte incantat de Sebi ca stie sa-l tina bine pe bebe, asa cum stie si el! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Eu raspund pe masura ce mai inaintez cu cititul...

Mirtha: felicitari pt. obiectivele realizate!! si daca Eva nu mai e mufata la san chiar asa des cred ca ai si tu timp sa te odihnesti mai des.

Dea: Ti-am vazut comoara....e superba...e o durdulie de-ti vine sa-i molfai falcutzele alea. Cu colicii nu ma pricep, dar fii atenta, scria Diana de Infacol (picaturi pt. colici) si mi-a ramas numele in cap si merg si eu la WalMart sa ma uit de una alta pt. bebe si cand colo, ce vad pe etajera, la raionul de bebei, langa samponele si creme de fundulet si obiecte de baie? INFACOL!!!! Nici aici nu se gaseste nimic pt. colici, teoretic....Daca nu gasesti, iti pot lua eu de aici si-l trimit (sper ca ne lasa posta). Nu aveau multe sticlute si maj. dintre ele expirau acum in dec., dar mai erau vreo 3 care expirau in aprilie. Poate daca ma grabesc, mai gasesc.

Asa ca incearca la Walmart (dar nu la farmacie, ci chiar la raionul de bebei) sau mergi la un homeopat (eu am o dr. si am inteles ca produsele lor prind f. bine la copii)

Andy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Wndy,
tine-o muuuult la eructat...,poa' sa scoata aer si dupa 30 de min de la supt...,o tii in sus pe umar sau la 45 de grade pe pieptul tau,in timp ce tu stai sprijita pe perne sau tine-o pe picioarele tale cu burtica ei,cu mana dreapta ii sustii capsorul si cu stanga o bati usor pe spate...
cand are colici,se chinuie sa faca kk,sa scoata vanturi isi duce genuchii la piept si plangeeee,se incovoaieee toata si se inroseste de atata scremut,abia dupa ce face kk se linisteste(de obicei)...se mai intampla sa faca trei kk(la noi asa e...)si abia dupa se linisteste si adoarme
cand are colici nici sa suga nu poate...,duce gurita ca-i este foame...,dar de durere scipa tot si plangeeee,intoarce capul spre ea sa suga ,ia o gura apoi scuipa si plange si tot asa...,crunt ce sa mai
o calmeaza daca-i faci masaj pe burtica in ordinea acelor de ceasornic...,deci de la dreapta spre stanga in cerc ii masezi usor burtica prin hainute sau ii incalzesti usor un scutec cu fierul de calcat si il pui pe burtica...sau o dezbraci pe ea de bluza si o asezi pe burta ta goala,deci stati burtica pe burtica dezbracate intr-o pozitie semisezut
trebuie sa gasesti acolo la farmacie o pernuta speciala pe care o poti incalzi la microunde si apoi aplica pe burtica ei...

Raducu se linisteste doar in brate...,fie il pun in sling si-l car dupa mine si la buda daca trebuie...fie il tin pur si simplu in brate dar vertical,ca nu cumva sa mai aiba si ceva gaze de scos...si dansez,ma legan fac ca toate alea...intr-un final se linisteste...[omulet nadusit]

Scorpionasii mei stralucitori
Crinutasi Raducu

Mergi la inceput