Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Ce liniste e pe aici!Se vede ca e sambata si toata lumea petrece in familie.La noi e parca prea multa liniste.Albert e afara cu buni,Vanessa doarme iar tati a plecat la Auchan cu o lista lunga in buzunar.Eu am ramas acasa sa stau in pat ca m-a durut putin burtica.Am vazut ca GINA e pe prima pagina.Oare e suparata pe noi ca nu mai scrie?Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

cum adica pe prima pagina?? nu inteleg ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

fetele, am vazut in catalogul carrefour, cel special jucarii. la pg 33 , o sanie i-as spune eu . bob froggy rosu, mi se pare ca are centuri. oare va ninge iarna asta?mi-ar placea sa il dau cu sania

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ellenuta am vazut o fotografie cu Gina cu burtica cand am daschis pagina la despre copii acolo unde se prezinta subiectele.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

fetele, am vazut in catalogul carrefour, cel special jucarii. la pg 33 , o sanie i-as spune eu . bob froggy rosu, mi se pare ca are centuri. oare va ninge iarna asta?mi-ar placea sa il dau cu sania

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

da, e misto. dar ii comandase lauraI theutei sanie super misto, cu centura, husa .. dar era vreo 350 ron ..

astia au spus ca vom avea iarna cu zapada multa .. si pe mine m-ar tenta sa-i iau ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ceska Miri multumim pt grija. Nu mai are temp, vad si sper sa ramana asa! Dar mucii! E belea, deja are nasucul rosu' de la atata sters
A intrebat sotul meu la 2 farmacii de karvol si i-au spus ca nu se mai face! Oare nu mai gasesc pe nicaieri?
Eu ii dau fier haussmann zilnic, de la 4 luni incoace (4 pic/zi), la recomandarea dr. Dar nu i-a facut nicio analiza inainte, mi-a spus doar ca nu-i mai ajunge fierul din alimentatie.
Mey, ce ma enerveaza: cum m-am apucat de scris la mesaj, s-a trezit si boceste! A dormit 1/2 ora O mai las un pic poate mai adoarme, desi de la plans face mai multi muci
Bibi Serbanel Sara

Mda, tre' sa ma duc la ea, ca plange cu convingere

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

sa dau acum 350 robn pe o sanie nu prea ma tine, ASTA MI SE PARE SUPER OK si la pret si pt faptul ca are centuri. cred ca ii iau si eu.
scuze de scris dar sunt cu uratu; in brate

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

laurici mai da-ne link cu saniuta"!! te rugammm!

sar-mana!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:

sa dau acum 350 robn pe o sanie nu prea ma tine, ASTA MI SE PARE SUPER OK si la pret si pt faptul ca are centuri. cred ca ii iau si eu.
scuze de scris dar sunt cu uratu; in brate

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

da, asa e, e foarte scumpa!! dar e tare misto si nici nu ingheata bebe in ea ca are sac ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

elle, asta era? http://www.chic bebe.ro/products/464-saniute/images-4562-khw_snow_baby_dream.mbs

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Interesanta sania.

Fetelor, tot acolo gasiti si www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=004" target="_blank"> masuta care vroiati sa o comandati (pagina2).

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput