Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

fetele, cred ca puteti desface husa de picioare de pe carut si o puneti pe sanie... la noi merge, husa fiind ca un sac cu gauri pe unde se scot centurile de la carut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ma doare sufletul....iara clopotei bolnaviorinu stiu dar am impresia ca , cam asa o sa o tinem
pup pt piticu Matei ,pitica Clara si Thea si multa tarie la mamici sa va vegheze

Va multumesc pt urarile la adresa fetitei mele ...
la multe lunite si d-lui inginer Serban si printesei Bibilica mica si draga

Dana si fi linistita ca va trece si toana cu papatu lui Albertelu,oricum e super ok baiatu tau ....chiar te-ai hotarat la nume??
Moni pupic si sper sa iti placa,sunt facute de mami cu multa multa dragoste

noi am gatat injectiile,ieri mia facut doar un scaun si era ok,a dormit toata noaptea,la 6 a facut ultima injectie ,la 7 a avut un scaun ok si dupa o jum de ora o pleasca galbena lamaie ,cu miros ok,dar pleascade ce?nu stiu.....a papat doar pireu de orez cu morcov si 90 ml lapte milupa hn25,nu stiu zau de ce ?dar ma bucur ca sa abinut pana la aceasta ora ca de nu acum eram iara la urgente,oricum Luni mai vizitam un doc ....

am vb serios cu doc ,gentamicina a facut la o injectie da la una nu si doar 10 unitati,dintr-o fiola de 40 facea 4 injectii,a facut 8 de toate ,4 ampiciline simple si 4 combinate cu gentamicina ....iam spus de nelamuririle mele si a incercat sa ma lamureasca ca e ok......asta este
va las mai vb

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Se kkcise pe ea si de asta s-a trezit! AM schimbat-o si am pus-o la loc, dar ti-ai gasit
Mary multumesc si tie pt urarile de sanatate!
Elle saniuta e super, super, dar nu are husa (e doar pt prezentare in unele poze): http://www.best kids. ro/pc-1027-88-saniuta-baby-dream.aspx

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

nu stiu daca ti-am scris sau doar m-am gandit sa o fac Laura,sunt chiauna in ultimele zile....oricum,imi spui te rog cum ati reintrat voi in normal cu papatul dupa "evenimentul vostru"....daca vrei

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Se kkcise pe ea si de asta s-a trezit! AM schimbat-o si am pus-o la loc, dar ti-ai gasit
Mary multumesc si tie pt urarile de sanatate!
Elle saniuta e super, super, dar nu are husa (e doar pt prezentare in unele poze): http://www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-1027-88-saniuta-baby-dream.aspx

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

acum am vazut si saniuta de 380 ron
stefan nu ar sta oricum in husa aia inchis pana in gat... noi avem niste lupte ca sa stea cu caciula si haina groasa iar cu husa de la carut e cam circ, isi freaca intr-una picioarele, dar sper sa se obisnuiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

elle, asta era? http://www.chic bebe.ro/products/464-saniute/images-4562-khw_snow_baby_dream.mbs

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

da da, asta era.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor, am si eu doi copilasi: baietelul Ionut s-a nascut in data de 14Ianuarie 2008 cu greutatea de 3250 gr si 56 cm, iar fetita s-a nascut in 13 dec.2004 2500gr, 49 cm.

Mergi la inceput

Anca, asa-i, se poate pune sacul de la carut. Eu am cumparat de la laredoute.fr geaca impreuna cu husa pt picioare (ca un combinezon), care se pot purta pe carut/ saniuta (are ssi gaura intre picioare pt centura).

Lume, lume anuntam inca o clopotica ce a facut pasi singurica Ieri a mers 3 pasi, de la mama la mine si azi a facut treaba asta de o gramada de ori si-i foarte mandra si cu gurita pana la urechi cand ii reusete
A, si acum 2 seri eram impreuna cu sotul in sufragerie si /se tragea de bratarica (abia i-am pus-o). Eu i-am spus: "bratara, mami" si ea de colo: BA-TA-UA Am auzit amandoi si ne uitam unul la altul socati Repeta, maimutica mamii (numai tata nu vrea sa zica)!
Edit: Stoisor eu cum am vazut ca are primul scaun normal, i-am bagat lapticul ei obisnuit (deja nu-l mai suporta pe cel fara lactoza) si am inceput sa-i dau papica normala (am mai pus morcovel mai mult, dar nu i-am mai dat regim). Sanatate multa piticei

Sarcina 2007
[green]
Atat sunt de mare

[green]Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

buna mami ,sa iti traiasca ingerasii ,scrie repede 10 mesaje pt a nu mai fi moderata si a putea vb cu noi in timp real,din cauza moderarii mesajele tale apar ff tarziu si ne pot scapa

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Buna fetelor, am si eu doi copilasi: baietelul Ionut s-a nascut in data de 14Ianuarie 2008 cu greutatea de 3250 gr si 56 cm, iar fetita s-a nascut in 13 dec.2004 2500gr, 49 cm.

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Ploscariu bine ai venit in randul zuzelor! Sa-ti traiasca puiutii! Primele 10 mesaje iti sunt moderate, deci apar mult mai tarziu, asa ca scrie-le repede si vom putea comunica in timp real. Sa ne dai mai multe date despre tine, cum vezi ca sunt pe listuta de pe prima pagina

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput