Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zuzele2008 monica da, baita daca face 39,5 si peste .. dana s-a facut mofturel alberticul?? ficatul si vitelul le papa cu placere eva .. restul mai cu galme .. ai primit PM de la creata? Cele mai unite mamici si cei mai frumosi clopotei |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
ceska777 spune:
Ereena,
ai nimerit-o cu melodia
. E o declaratie de dragoste pt o anume Bianca. Dar zice oricum ca e cea mai frumoasa din lume........
Monicaa,
vai saraca Clara! Sper sa aveti succes cu baita!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danonique
![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
pai e foarte bine, dana, la 11kg400 si 80 cm .. super!! vad ca toti clopoteii trec prin faza asta .. cu mofturile la papa, o sa-si revina, sunt sigura!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
ceska777 spune:
Danonique,
Albert dolofan! Chiar ca e de smotocit! Incep sa cred ca mama are dreptate cand spune ca Benji e slab (pe la 9kg).
Si noi am inceput de vreo 3 saptamani sa papam mancare facuta in casa, mai scapam cate un borcanel cand suntem plecati sau uitam sa aprindem ochiul la aragaz sa se fiarba legumele. Nici noi nu am servit pana acum ficatel: doar pui, curcan, vitel. Multa pofta lui Albert!!!!!!
Filmulete!
Poze f. noi
Ellenuta spune:

BIBI, SARA, SERBAN

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
danonique spune:
Ce liniste e pe aici!Se vede ca e sambata si toata lumea petrece in familie.La noi e parca prea multa liniste.Albert e afara cu buni,Vanessa doarme iar tati a plecat la Auchan cu o lista lunga in buzunar.Eu am ramas acasa sa stau in pat ca m-a durut putin burtica.Am vazut ca GINA e pe prima pagina.Oare e suparata pe noi ca nu mai scrie?Pupici tuturor!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Danonique, Albert dolofan! Chiar ca e de smotocit! Incep sa cred ca mama are dreptate cand spune ca Benji e slab (pe la 9kg). Si noi am inceput de vreo 3 saptamani sa papam mancare facuta in casa, mai scapam cate un borcanel cand suntem plecati sau uitam sa aprindem ochiul la aragaz sa se fiarba legumele. Nici noi nu am servit pana acum ficatel: doar pui, curcan, vitel. Multa pofta lui Albert!!!!!! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
slab la 9 kg ... pai a mea nici n-a ajuns la 9 .. lasa, sanatosi sa fie, asta e cel mai important!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
ceska777 spune:
Copilul asta a dormit doar 1h si 20min! Mergem sa facem o prajitura...
Filmulete!
Poze f. noi
Ellenuta spune:
lala raportul la 11 luni????? asteptam ..
pupam pe bibi frumos si scump! poze noi??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ceska777 spune:
Danonique,
respira si forumul azi ca prea s-a scris cu verva in ultimele zile....Uneori trece asa greu week-end-ul... ai dreptate. Speram ca burtica e mai bine acuma! Ai grija de ea!! Nume ati ales?
Filmulete!
Poze f. noi