Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
danonique spune:
Multumesc tuturor pt idei.Am fiert ficatelul si apoi l-am mixat cu legumele fierte separat.A mancat vreo 10 lingurite ceea ce pt el e deja mult.Pupici tuturor!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
LaLa_20 spune:
Hello!
Toti clopoteii bolnaviori sa se fac bine repede
Ioanact...
Multumim de urare!CHIAR credeam ca a-ti uitat de noi
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
zuzele2008 spune:
monica da, baita daca face 39,5 si peste ..
dana s-a facut mofturel alberticul?? ficatul si vitelul le papa cu placere eva .. restul mai cu galme ..
ai primit PM de la creata?
LaLa_20 spune:
SARA IOANA!!!
SERBAN ANDREI
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!
Laura
de
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SIMONABB buna va rog frumos spuneti-mi daca le-ati dat copiilor fier, cite zile pe luna, de care, alaturi de vitamina c sau simpul ... multumesc Simona http://community.webshots.com/user/simonabb |
buna
eu nu i-am dat decat calciu de 5 zile pe luna si vitamina C.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ereena spune:
www.youtube.com/watch?v=x-TyN3N7IcE" target="_blank">La multi ani, Bianca !!!
Habar nu am ce canta nenea asta ,dar la cat de vesel el ,cred ca e de bine![]()
www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q" target="_blank">La multi ani, Serban si Sara!!!
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Ereena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
buna eu nu i-am dat decat calciu de 5 zile pe luna si vitamina C. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
eu i-am dat 2 luni de zile fer hausman, parca 2 pic/zi . sau 4???? sincer ,nu mai stiu, era minim ,cred ca 2. si fara vit c. acum ii dau vit c zilnic, 5 pic pe zi
MATEIPrimul
5.10.2008Al doilea
22.10.2008MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
LaLa_20 spune:
Ereena...
Laura
de
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO
nemary spune:
Dana, si eu tot separat ii fierb ficatelul. si il amestec apoi cu piure din brocolli, morcov si dovlecel(sau cartof)
Thea multa sanatate, sa treaca repede mucii. si Clarei la fel 
fetele, sunt asa de fericita, Daria a spus si ea in sfarsit MAMA, acum vreo 2 zile. la inceput am crezut ca mi se pare, dar a mai repetat si a doua zi. Tata spune toata ziua, dar mama nu vroia deloc.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danonique spune:
MIRI
.Multumim mult ca te gandesti la noi.Si eu ma gandesc la voi.Ce frumos ca reusiti sa mergeti la aniversarea clopoteilor!Mi-as fi dorit sa mergem si noi dar dr mi-a interzis orice calatorie.Pupici celor doi frumosi!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert