machiajul semipermannt
BUNAFETELOR!As vrea sa vorbim despre machiajul semipermanent.Am a va impartasesc experienta mea,pentru ca pe mine m ar fii ajutat sa gasesc niste postari pe acest subiect.Am facut machiajul acum o saptmana.Nu am gasit prea multe informatii si nici la salon nu mi s au spus prea multe.Asa ca o sa ncec sa va spun cate ceva ,ca sa stiti despre ce e vorba daca vreti sa l incercati.In primul rand am sa va vorbesc de durere.Am facut machiaj la sprancene,ochii si buze pigmentare totala,Se pare ca durerea difera de la un caz la altul.Sprancenele sunt ok,buzele...cam dor,dar la ochii durerea este insuportabila.In urma tauajului,esti desfigurata,deci nu va faceti planuri sa oiesiti din casa vre 2 zile.Buzele mele au fot foarte umflate,la fel si ochii.Penru ca in urmatoarele 5 8 zile,se iau cojite,nu ai un look foarte ok.ESTE FOARTE IMPORTANTA ALEGEREA CULORILOR.In cazul meu,e am ales altceva decat a hotarat esteticiana.Este importanta nuanata care ramane,si cum se decoloreaza ea.Dupa tot ce am indurat,finalul este foate ok.Sunt multumita de alegerea facuta,de forma corectata de esteticiana a sprancenelor,de machiajul buzelor,si la ochii este bine doar ca innainte n mi faceam contur,si u sunt inca obisnuita.Senzatia d buze arse o sa va supere un timp,insa o sa treaca.Alegeti culori pale,ganditi va ca veti fii machiate total,si nu arata tomai bine un machiaj strident.Probabail ca stiti ca machiajul sprancenelor in unele situatii e suficient,ca sa aratati ok.Este foarte ineresant sa te uiti dmineata in, oglinda si sa fii gata de petrecere,sa nu mai stai cu grija ca sa luat rujul,au sa intins dermatograful.I recomand tuturor celor dispuse sa rabde la frumusete.
Raspunsuri
lucia3 spune:
iti multumesc pt ca ne-ai impartasit si noua experienta ta.de multe ori m-am gandit la cat de tare doare o chestie din asta.sincera sa fiu la ochi nu mi-as face deloc
aniela23 spune:
gagico, pune poze acilea sa vada fetele curioasele.
Machiajul buzelor arata ca si cum esti data cu ruj? (intrebare tampita, stiu, lol)
ernestine spune:
Machiajul arata ca si cum te ai fii machiat.E misto cand te pupi ci cineva si l vezi ca se strege crezand ca sa murdarit de ruj.Mentionez ca nici eu nu mi as fii facut la ochii ,dar am obtinut o reducere pentru total,de care am vrut sa profit.Sigur,din cauza durerii nu as mai repeta la ochii,insa eu nu i mi machiam ochii.Sunt persoane care se machiaza doar la ochii.Acelea ar trebui sa ncerce.Durerea a fost mai amplificata si de faptul ca l am lasta la sfarsit,dupa 6 ore de tatuat::::cred ca nici sa fii fost mai putin dureros nu era ok.DACA puteti ,impartiti sedintele.Eu din lipsa de timp.....
aniela23 spune:
te-as intreba de preturi dar presupun ca in UK sunt mult mai scumpe. Sunt f tentate sa imi fac la buze, daca e prea scump macar conturul sa mi-l fac pt ca la exterior buzele mele sunt depigmentate asa ca par subtiri. O sa ma interesez pe la clinici.
Mersi pt subiect:)
Carrye spune:
Felicitari pentru stoicismul cu care ai indurat! Spune-mi si mie te rog, unde ai facut si cat costa sprancenele?
ernestine spune:
In bucuresti,la salonul blooms.Intra pe siteul lor,da cautare pe google,blooms si sunt si tarifele.
teodraghici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aniela23 te-as intreba de preturi dar presupun ca in UK sunt mult mai scumpe. Sunt f tentate sa imi fac la buze, daca e prea scump macar conturul sa mi-l fac pt ca la exterior buzele mele sunt depigmentate asa ca par subtiri. O sa ma interesez pe la clinici. Mersi pt subiect:) |
Buna,
In UK pot sa-ti spun eu caci am fost tentata dar nu mi-am facut....semipermanenet contur de buze: 300£, 300£ sprancene, 450£ linii ochi-sup+ inferior....cam mult. preturile sunt aproximative...dat ottalul iese undeva la 1100£
Spune-mi daca gaesti undeva mai ieftin.
aniela23 spune:
Teo, mersi de raspuns.
Mi-as face doar la buze, deci dupa cum spui tu m-ar costa £300 . Cu £300 imi cumpar creioane de contur pt buze toata viata...si totusi sunt foarte foarte tentata Ma gandesc ce frumos ar fi sa ma dau doar cu un luciu translucid pe buze si sa arat totusi made-up.Am sa ma duc la clinica din zona mea sa vad care sunt preturile de acolo.Pe de alta parte ma gandesc sa astept pana merg la vara in Romania si sa imi fac acolo daca e mai ieftin...
ina_nz spune:
mie mi se pare ca arata super naspa un astfel de machiaj.....nenatural si cam vulgar chiar
Ina