machiajul semipermannt
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
carmita_baby spune:
M-a tentat o vreme ideea, ar fi fost mult mai comod sa nu mai trebuiasca sa ma machiez mereu, insa m-am lasat pagubasa deoarece mi se pare destul de definitiv, daca intr-o zi vreau sa par mai naturala ce fac?
Ernestine multumesc ca ne-ai impartasit din experienta ta, acum cu atat mai mult nu as face-o, ochiii tentandu-ma in principal, fiindca suna destul de dureros.
Mello motanelul iubit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maria_ene spune:
Totusi nu ne poti arata o poza?Eu una sunt blonda,am ochii verde foarte deschis si pielea alba,nu ar fi prea mult pentru mine?Eu mereu aleg daca sa-mi pun doar ochii sau doar buzele in evidenta
cristicross spune:
Multumesc f mult cxa ne-ai impartasit din experienta ta.
Pe mine m-ar tenta sprancenele pt ca sunt f rare si nu sunt la fel, cea stg cu cea dreapta. Dar daca nu-mi place cum iese oare nu exista nici o metoda de a le sterge. Eu as vrea sa arate cat mai natural. Machiajul semipermanent cati ani tine?
creasta spune:
Eu am citit un articol si am gasit si altii care fac mai ieftin la aceleasi standarde,mi-am facut si eu programare pentru ianuarie.
teodraghici spune:
Aniela, asa mi-am socotit si eu...cam toata viata mi-ar ajunge 300£ pentru contur de buze...diverse culori, nu numai una.
In acelasi timp as fi tentata si eu, dar am vazut ca deocamdata numai in Bucuresti exista astfel de salon.
In Sibiu...nu
Aleyna spune:
Buna fetelor:Si eu mi-am facut machiaj semipermanent dar doar la sprincene .L-am facut in turcia..M-a costat 400$ si mi-au zis ca va dura 4 ani...acum sunt doi ani jumate de cind l-am facut si deja a inceput sa se duca...oricum...cel putin am scapat de 2 ani jumate de conturat sprincene(le aveam foarte subtiri...si in mult locuri nu mai aveam fire)