Colectia de toamna-iarna 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
Fetelor, intru pe fuga sa va multumesc de urari sunteti de milioane!
Ma grabesc, ca la 4 avem petrecere la McD.
Dar voiam neaparat sa transmit un mesaj:
Gabitaco te rog eu, NU MAI PLANGE! Stiu ca esti o fire usor de impresionat si tii f.mult la Mateea, dar totusi, iti faci mai mult rau daca te prabusesti asa usor. Ce faceai daca Mateea avea n viroze si enterocolite, cum au patit atatia copilasi de pe forum? Sau daca te confruntai cu problemele celor de la anunturi umanitare?
Eu te stiu de cand era Mateea mica si te plangeai ca nu mananca, dar uite ca si asta a trecut, a crescut mare si frumoasa. Mai mult curaj, ca viata de mamica e grea!
Si sanatate Mateii si celorlalti copilasi bolnaviori!
Gata, fug la treburi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Ilinkutz-Tilincutz, sa ai parte de o viata plina de lumina, speranta, bucurii si iubire! Sa ramai la fel de frumusica, isteata si figura ca si acuma!!! [olala]Feli si Doru, parinti happy de soarec habauc, sa va traiasca piticania!
Nu am citit depat pe mega diagonala, ca azi am fost de serviciu langa bufnita.
Tania, bine ca nu e epilepsie si tine pumnii sa rezolvati cumva fara tratamentul ala horror!
Gabitzaco, sanatate Mateei si speram sa nu fie nimik grav!
Andache- h hi hi...te asteapta vremuri grele.
---
Maine de la ora 18.30 e spectacolul Padurea Fermecata la Circul Globus. Noi mergem. Se mai inscrie cineva? mai sunt ceva bilete. 30 ron bietul, doar adultii platind. Exista si la loja mai scumpe, dar noi oricum nu stam niciodata acolo, ca se sperie de diverse: clovni etc...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, ILINCA!
Sa ai o viata calda si frumoasa, sa te bucuri in fiecare zi de familia ta !
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
Morgano spune:
La multi ani Chiti Ilinca cu ochii albastri ca cerul senin de vara
Sa ai o viata frumoasa si fericita, sanatate si mult noroc.
Feli si Doru, sa va traiasca
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
catutza spune:
La multi ani, Ilinca
Feli si Doru , sa va triasca fata, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!
Petrecere frumoasa azi si va asteptam cu poze
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
gabitaco spune:
LA MULTI ANI, ILINCA!
Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale.
Fetelor, va multumim pt. gandurile bune indreptate catre noi.
Nu intelegem schimbarea brusca produsa in comportamentul ei. La gradinita nu a plans nici o clipa....mergea plina de entuziasm si bucurie in fiecare dimineata. Educatoarea o trateaza ca o printesa...fiind si cea mai mica dinngrupa...si cea mai ghidusa.Saptamana asta a fost HOROR. Dimineata plangea, urla pana voma tot..si apoi urla in continuare pana o luam acasa. Nu vroia sa se joace cu copii, sa cante sa o atinga alcineva inafara de mami. O iubeste pe educatoare...care e un om deosebit...dar nu vrea sa stea cu ea, sa o atinga, sa o ia in brate...nimic.Acasa era f mofturoasa si apatica. Nu vrea decat in casa cu mami.Nu vrea la bunici, la copii afara. Nu coopereaza deloc. Se plagea de dureri de cap si de burta. Am fost la control la mai multi dr. Toti zic ca sunt mofturi si copila e sanatoasa. Ne-am gandit sa ii facem analiza la scaun...si surprisa are FRECVENTE CHISTURI DE GIARDIA...si asta in primul scaun. A inceput tratamentul cu furazolidon, helmiflores si seminte de dovleac crude. Ii dam totodata si Vitam sirop ca alfel varsa amaraciunile de pastile. De ieri parca e mai bine. Mai plina de viata si mai cooperanta. Azi a inceput sa zburde iara vesela prin casa si nu a mai varsat de 2 zile.Sper si ma rog ca asta sa fie cauza comportamentului ei ciudat de aproape 2 saptamani. Analize de sange nu am facut ...dr. sice ca nu e anemica ...are 15,800kg si papa destul de bine....dar acu parca a regresat...vrea mai mult pasat. Azi a cerut si ea dupa 2 saptamani ceva din frigider din proprie initiativa.Cam asta e situatia la noi. Eu m-am mai linistit.Dar cred ca o sa consultam si un psiholog pediatru daca nu mai vrea la gradi...sa vedem care-i cauza. Educatoarea o iubeste si face eforturi alaturi de noi sa o reintegreze.
tania...imi pare rau de pb tale...si ma rog si eu, alaturi de fete, ca dupa alte investigatii sa fie doar ceva care sa se rezolve usor...cu un tratament simplu. te pup si te imbtatisez cu mare drag
Roxi...imi pare rau de urechiusa Alexiei...dar daca operatia e singura solutie...fa-o spre binele ei.
Ripleymultumim de gandurile bune si de telefon...nu puteam raspunde pt ca eram cu pediatra mateei. Multa sanatate celor doua floricele scumpe.
Ioana....ma bucur ca Stef e bine si Maria s-a adaptat la gradi.
Leea scumpa mea cuscra si speram ca ginericu sa se faca bine cat mai repede. Poate are si el ceva brontozauri in burtica. Fa un examen coproparazitologic. Si Mateea era constipata rau ...si totusi are giardia. Sper sa o mai iubesca ginericu cu tot cu musafiri...de care promite ca va scapa cat mai repede.
Scuzati eventualele greseli...da nu mai citesc acum....ca tre sa fac rapoartele catre directiune...luni avem control din minister.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
miri__b spune:
La multi ani Ilincutza frumoasa! sa cresti mare si sanatoasa!
ptr amatoare e targ de producatori la Palatul copiilor. sunt haine si incaltari numai din piele, max 250 ron(incaltarile), pantofi super 100.am vazut botine copiate dupa cele visate de Mitza, aceeasi culoare.am plecat dupa cizme, mi-am luat ghete scurte din lac.asta intr-un megacort afara( e incalzit). in incinta palatului, producatori romani de haine, in principiu hainute de toamna-iarna, modele noi, super, mi-au placut o gramada, arata bine pe slabanoage.
Gabitaco bine ca ai identificat problema.sanatate multa.
Tania suntem alaturi de tine cu gandul.doctori nu stiu, dar daca e nevoie de gazduire, va astepta.
Anda tot voiai sa-l pui la treaba, propun sa-l angajezi pe Nic consilier de imagine al unui politician.
Proadelina si D bea lapte din bibe, dimi la 6.30/240 ml.peste noapte dc ii e sete tot din bibe bea apa, am incercat cu altceva, nu poate sa se ridice.
Noki a fost maica-mea. nu au stat pana la sf, dar am auzit ca dupa animale vin acrobatii.las sa se amuze Lavi de ce am scris.
pumba spune:
Ilinca,La multi ani ,sa cresti mare si frumoasa!
meems-ca ai intrebat de noi. dar acum ,cine are un zambet ca in reclama?
roxi- chiar daca ajungeti la tubulete ,eu zic sa nu te sperii,suna rau ,dar e mai bine decat infectii repetate.
tania- multa sanatate si poate nu e dracu atat de negru in final.tinem pumnii si mai cere o a 2 opinie,sa stii exact ce si cum.
un week-end fara virusi,dureri,medicamente.
fara bibe,mai exact noi nu am avut deloc bibe in casa.de la bibe de la mamaam trecut la cana cu cioc.
anda- poetu e poet.
madau- noi servim guma ,dar rarut ,nu cu pachetu in mana.
pumba spune:
eu am o strangere de inima- se apropie ziua de nastere a lui ADY, si nu stiu cum vom face ,prieteni nu avem care sa aiba copii de varsta ei si sa le fac ziua de nastere impreuna nu merge . in final cred ca vom merge noi 4,la Mc si se vor juca acolo fetele.