Colectia de toamna-iarna 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 6
meems spune:
La mine e inca ziua de 14 noiembrie, deci vreau sa felicit si eu gruparea terorista: LA MULTI ANI!! pentru Andreea, Stefan, Andrei, Bogdan, si Razvan! Sa cresteti mari si sa aveti parte de multa dragoste si fericire.
Nu am reusit sa postez mai devreme ca abia m-am dezmeticit dupa operatia la dinte. Va multumesc tuturor pt sustinere si gandurile bune! A fost epuizant, mai mult psihic, si sunt multumita ca nu prea am dureri, desi e evident ca ma umflu. Asta sa fie tot raul!... Macar am scapat de infectie.
Tania, tare rau imi pare de incercarea prin care treceti cu Che. Nu pot decat sa-ti spun ca sunteti in gandurile mele si sper sa dea Domnul sa fie bine! Tu stii ca eu am asa o slabiciune pt Che al tau...
Ioana, nasoala treaba cu febra Stefanelului. Nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, ca la noi scade repede dupa medicament. Tinem pumnii sa fie bine.
Leea, bine c-ati ajuns inapoi acasa teferi. Nasoala experienta de la Cluj.
Gabitaco, multe ganduri bune si pt Mateea ta!
Sanatate in continuare celor bolnaviori - Elise, Daria-mezina, urechiusa Alexiei... Cam atat, nu? Ca ar fi cazul sa treaca bolile, colectia si-a facut "plinul" pt cateva luni.
Parca mai vroiam sa zic ceva... Ah, Ioana, tu intrebai de marimea patutului. E la fel de mare ca si cel de bebe, folosim aceeasi saltea, doar ca patul asta e mai jos (cam la doua palme inaltime de la podea) si are stavilare scunde care vin cam pana la jumatatea patului. Daca te intereseaza dimensiuni exacte, intreaba-ma si-l masor.
ioana_77 spune:
La multi Ani, Ilinca! Sa cresti mare, printesa frumoasa, sa fii cuminte, iubitoare de parinti si vesela tot timpul!
Feli, Doru, sa va traiasca zgatia mica!
leea_cv spune:
Ilinca, LA MULTI ANI! cu sanatate si dragoste, cu frumusete si iubire, cu sperante implinite si vise realizate, cu parinti mandri de zamislirea lor
Ioana il dizolv in mai putin lichid, doar ca m-am gandit c-o fi al dracului de scarbos.Deh, oricum asta-i solutia.Fcatul nu-l suporta in nicio combinatie. Il recunoaste cred ca si cu ochii inchisi pe pipaite. Cum ati trecut peste noapte?
Gabita Mateea cum e in dimineata asta?
Meems umflata, umflata, da cine-o sa aiba un zambet cuceritor d-ala de face "cling" ca-n reclame???
T pare ca e mai bine, in afara de tusea groaznica si mucii mizerabili.
Am facut azi niste poze cu patul si T la purtator.
http://www.dropshots.com/leea_cv
mandyksch spune:
Ilinca, sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta. Un mare de la noi.
Tania, imi pare rau sa aud vestile de la voi. Musai sa mai cereti si o alta opinie, nu strica. Chiar daca asta inseamana sa mergeti in Ungaria. Daca ai nevoie de ceva sa caut pe Net in maghiara sau orice altceva te rog sa ma anunti. Tin pumnii sa fie bine.
Leea, imi pare rau ca nu ai reusit nici tu sa afli prea multe de la Miu. Surprinzator...aici toata lumea cade pe spate cand se vb de el. Dar uite ca de multe ori parca e bine sa te duci la cineva mai putin laudat... o spun din experienta proprie. Trebuie cumva sa ii dati de capat. Stii ca si noi am avut aceeasi problema, acum Kriszti nu mai are probleme majore, la el se pare ca a fost ceva psihologic.
Gabi, sanatate multa Mateei, sper sa isi revina cat mai repede posibil.
Nu stiu ce e cu colectia asta, e lovita crunt de boli...si copilasii si mamicile. Ce sa va mai spun ca azi dimi m-am trezit iar cu o gramada de bubite pe mine. Saptamana trecuta am crezut ca am scapat ieftin...dar n-a fost asa.
Week-end placut va doresc si numai bine.
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, ILINCA!!! Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa, frumoasa si sa ai parte numai de bucurii si noroc!!
Feli si Doru , sa va traiasca Chiti drag!
Multumim tuturor pentru gandurile bune adresate mezinei!
Daria e bine, tuseste sporadic, e fornaita (deocamdata fara muci). I-am dat Homeogene, Osccilo, Tonsilotren, miere si Ketof la culcare. Bagam aerosoli la greu! Deocamdata nu mergem la dr, o urmarim si vedem noi daca o fi cazul!
Sanatate multa celorlalti bolnaviori!
Gabitaco, tinem pumnii pentru Mateea!
Tania, si eu zic ca ai dreptate cu aflarea mai multor pareri! Doamne ajuta sa fie bine!
Lavi, Madau, cum mai sunteti??? Sper ca mai bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
proadelina spune:
La multi, multi ani cu sanatate si voiosie pentru Andreea, Andrei, Bogdan, Stefan, Razvan si Iulia - aniversatii din 14.11. si pentru Ilinca, sarbatorita de astazi.
Multa sanatate pentru bolnaviori, atat pitici cat si mamici!
Noi ne pregatim de petrecere, dar nu una mare, ci mica, in familie - noroc ca familia e mare!
Adelina si Albert
proadelina spune:
Negaracristina-imi cer scuze, abia acum am citit intrebarea in legatura cu ceaiul, parca am vazut si la supermarket Ceai de Iarna din gama Aromfruct, de la Fares.
Adelina si Albert
proadelina spune:
Intrebare - intrebatoare: cati dintre copiii de 3 ani mai beau lapte cu biberonul?
Adelina si Albert
anda77 spune:
LA MULTI ANI ILINCA! pupici si petrecere frumoasa azi!
adelina, noi bem lapte cu bibe. am incercat toate canile din standuri, cu pai, fara pai, cu fanta, fara fanta, cani de adult de trecere la adult. nimic, din oricare bea doar 1/4 si zice ca nu mai vrea. daca ii dau bibe, il suge instant pe tot. asa ca ma stam cu bibe.
mandy, ia cu claritine. dupa discutia de sapt. trecuta, m-am umplut si io de bube:), cred ca de la un salam, nu sunt sigura. a trecut mai repede cu claritine si nici regim n-am tinut.
manca'l'ar mama de bolnavior, pe Tudor. e un scump.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
tania, oferta pt leea e valabila si pentru tine. daca vrei la emilia irza din bucuresti, iti stau la dispozitie cu ajutor.
perle:
ne uitam impreuna la tv.
eu: nichi,vrei sa te tina mami in brate ca atunci cand erai mic?
n, ferm: nu mai sunt mic, sunt mare, am mancat de 10 ori la gradinita!
(a prins vorba cu "de zece ori" pe care o foloseste excesiv acum, de fiecare data cand il batem la cap cu ceva. i-a zis si lui tataie-su care se plimba dupa el prin casa cu o gustare: "M-ai innebunit cu banana asta, am mancat de 10 ori!"
eu , venind de la coafor, cu freza tip barbie, intins sus si buclat jos. nichita, punand mana pe bucle, cu o spranceana ridicata: ce-s astea, mami?
eu: niste onduleuri, mami, iti plac?
nichita, dand din cap: NU! nu-ti mai face!
ete na, acum are si pareri estetice, ce sa-ti spun...ba o sa-mi mai fac! am scapat de ta-su, am dat de el acum cu gena antibucle, chiar imi statea bine...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"