Colectia de toamna-iarna 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 5
crissy77 spune:
Ooooo, daaaa, astazi sarbatorim gruparea terorista de 14 nov
La multi ani Andreea, Stefan, Bogdan, Andrei, Razvan. Sa aveti noroc in viata, bucurii si impliniri.
Leea, fato, mi-a stat inima in loc cand am citit ca ai luat-o pe aratura.
gabitaco, un gand bun pt. Mateea. Sa revii cat mai repede cu vesti bune.
madau, sanatate!
Cami, dar voi de ce va luati dupa noi, aaa? Era chiar musai sa ingrosati randurile mucosilor? Sanatate!
Felici, deci incet-incet se "vede" soarele. Ma bucur.
Noki, si bei singura? Felicitari, nu stiu cum faci fata la toate! De la sampanie sigur nu-ti trece raceala, baga si tu ceva cu multe grade
melk, mi-ai facut dor de Barlad
Ioana, sanatate lui STefan.
Cristina & Elise-Stefania
crissy77 spune:
a mai aparut o pagina de cand am inceput sa scriu mess si pana l-am trimis.
Tania, nici nu stiu ce sa-ti zic, decat ca sper sa rezolvati pb cat mai repede.
soso, sa-ti fie de bine schimbarea de look. Iti sta f. bine. F frumos si patutul Soranei. Doarme deja in el?
joy, pai sa tina cat mai mult perioada de prietenie
Cristina & Elise-Stefania
ioana_77 spune:
soso, iti sta super cu noua freza. ia, zii, ati amortizat canapeaua SOranei, ori ba? La noi e cel mai inspirat-utilizat lucru achizitionat pt fii-mea.
joy, hehe, viitor luminos se arata! Si-al meu deja se agata cu mainile de manerul cuptorului si trage de el
Febra ii scade foarte greu dupa antitermice. Dupa nurofen la 1,5 ore, cu supozitor la vreo ora, chiar si mai mult Asa-i normal? Io nu ma pricep, ca nu am avut probleme din astea pana acum.
Tania, of, incercati mai sunteti. Sa aveti putere sa cautati mai departe!
mimi_dumy spune:
Hello, hello
LA MULTI ANI Andreea, Stefan, Bogdan, Andrei si Razvan! sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si norocosi.
Noki, felicitari pt examen! pe mine nu ma inviti la un pahar de sampanie?
Lavi, Madau si Melku , sanatate multa si refacere cat mai rapida.
Gabitaco, multa sanatate pt cea mica, tinem pumnii sa iasa analizele bine si sa iasa din starea asta cat mai repede.
Tania, multa putere ca sa puteti trece peste aceasta incercare si sa dea DD ca pana la urma sa fie totul bine.
Ioana, multa sanatate lui Stefanut. Si la noi tot cam asa e cu febra, usor creste, greu scade. Ciorapei cu otet diluat ii pui?
Multa sanatate la pitici si mamici.
Fug la somn, noapte buna.
Pupam colectia.
Mimi bb2 & Daria (4 nov 2005)
catutza spune:
Tania , trista veste ne-ai dat dar cum de ai mers cu el la dr? ti sa parut tie ceva ineregula?
Ioana , si la noi febra scade destul de greu, dupa 30 min cel putin.
Anca , sa-ti fie de bine noua tunsoare, te prinde tare bine !
Mimi , tu ce faci, tot 2 in 1 esti? cand nasti sau inca nu stii
Leea , in mod normal trebuie sa-ti dea trimitere, iar daca vii la un doctor recomandat de cineva nu va fi nicio problema!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
roxisialexia spune:
La multi ani, tuturor ce azi implinesc trei anisori, sa aveti o copilarie frumoasa, sanatate si noroc !
tania, multa sanatate si succes in gasirea celor mai buni medici.
si eu ii urasc pe toti ce isi aduc copiii bolnavi la gradi cu tuse oribila si muci urati, pe bunicii care ii scot in parc si ii lasa langa alti copiii , nesimtirea e mare domnule.
ioana, sanatate multa piticului..posibil sa aiba rosu in gat.daca sare de 39 ii dai supozitor cu novoclamin, si la alexia scade greu de tot, pune-i si niste sosete cu apa calduta si sa nu fie prea gros imbracat. le alternezi la 4 ore?
Ma bucur pentru voi cu gradi, la noi din pacate s-a taiat ne-a dat interzis pana nu rezolvam problema ca sa nu mai captam alti microbi.
gabi, multa santate mateei, sa dea DD sa fie bine. gandeste pozitiv.
Sunt obosita rau am avut o zi infernala cu o alexie in crize de zile mari, azi am mai fost la un control la CMU KIDS ( astia mici au abonament acolo, le-a facut tati) am vrut sa mai aflu o parere, concluzia- incercam si niste aerosoli cu multe chestii( am o reteta lunga) 5-7 zile si daca nici dupa asta nu e rezolvat trebuie operata si pus tubulete la timpan.
SANATATE MULTA TUTUROR, MAI MICI SAU MAI MARI , sper ca in curand sa guverneze colectia o planeta mai buna si sa scapam de boli.
roxisialexia spune:
in afara de coralia nu a mai intrat nicio mamica sa ne invite la o felie de tort .....se pare ca au petrecut pe cinste
vroiam sa mai zic ceva dar cred ca m-a lovit roza!
anda, erodmedul este bun pentru nichita( la tusea ce ai descris-o), felicitari pentru pishu!
ana de ripley, cum merge tratamentul?
noki, draga mea, esti cea mai constiincioasa persoana ce mi-a fost dat sa intalnesc.bravos!!!
cami, aveti grija dragelor micuta sa nu fie ceva grav..
joy, ma bucur sincer pentru tine tine-o tot asa.
sanatate baietilor.
leea_cv spune:
Joy vreau reteta.Multumesc!Io n-am inteles prin ce minune te impaci cu Vlad...
Soso vreau numarul de telefon. Iti sta bine noua tunsoare. E mai tinereasca.Am revazut-o si pe Sorana frumoasa.
Anda maine scriu romanul.
Mada sarumana in avans.
Pumba, Ioana aveti dreptate.Din alimente va trebui sa asimileze fier.Desigur es-clus ficatul,ca nu-l suporta. Trecem pe vaci.
Tania imi pare rau sa aud de asa diagnostic dar poate alti medici il fac praf pe primul si descopera ceva mai domestic. Pana la urma s-ar putea ca Ungaria sa ne pasca.
Roxi da, da, baga aerosoli. Fac minuni acolo unde te astepti mai putin.E o optiune buna. Ai incercat cumva bibe?
Ioana suflam un pupic spre Stef sa se faca bine.
Azi a sosit patul lui T. L-am vazut acum pe-al Soranei si mi se pare ok. Al nostru are 2m/1m si am impresia ca e imens. Nu mai am loc in camera de el. Si desigur T doarme acum tot in ala pliant. Nu l-a vrut pe cel nou.Nu stiu cum il voi obisnui.Am zis ca nu-l stresez sa-l oblig.
Vad ca azi n-a facut febra.Sper sa se incheie.Dupa ce incetam tratamentul asta vreau sa il incep pe cel pt constipatie.Poate o da roade , poti sa stii?! Ma intreb insa cum ii dau 3 plicuri de biotics pe zi,caci dizolvat cate unul intr-o cana ce ceai/apa/lapte, n-are cum sa-l bea dintr-un foc si sa mai vrea inca doua cani in cursul zilei...
ioana_77 spune:
Leea, ficatel prajit cu putina ceapa calita si cu ceva suc de rosii, langa piure nu mananca? Sau pateu de casa, din ficat fiert, dat la masina cu unt si o lingura de mustar, sa-i schimbe gustul?
io astept sa-i scada febra lui fii-meu, de-asta postez acum. si-apoi ma reintorc la
ioana_77 spune:
leea, doar nu tre sa dizolvi plicul in ditamai paharul. Pune in putin lichid, cat sa se dizolve. sa va dregeti