sunt indragostita!
Raspunsuri - Pagina 10
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauditzadennis Ai citit Ileana Vulpescu, "Arta conversatiei", Ruxita? Citeste-o! Voiam sa citez doar ca "Dragostea si gripa se trateaza cu patul"... |
Aoleu,si daca peste 2 luni se indragosteste de altul.... tot cu patul ii trece?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Ruxita ca tot se facu atata vorbire de fluturii mei - fluturi eufemistic spus, a fot un orgasm in toata regula ... la servici pe scaun in timp ce faceam niste calcule si ascultam o bucata muzicala trimisa de el si evident gandindu-ma la el... i-am scris sa nu-mi mai trimita mesaje si ca nu mai am chef de jocuri... acum e toata lumea fericita? |
Nemasurata in esenta e iubirea din sufletul tau!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
denizel spune:
citat din mesajul lui Ruxita ca tot se facu atata vorbire de fluturii mei - fluturi eufemistic spus, a fot un orgasm in toata regula ... la servici pe scaun in timp ce faceam niste calcule si ascultam o bucata muzicala trimisa de el si evident gandindu-ma la el... i-am scris sa nu-mi mai trimita mesaje si ca nu mai am chef de jocuri... acum e toata lumea fericita? |
Si noi care te credeam o romantica... .
Pai, uite, acuma a venit randul meu sa te felicit. Cu asa performanta nu se poate lauda oricine .
Fluturasi...mare lucru...:-)).
Guestus spune:
...da ruxita e happy...asta e important..nu?
acum voi ce vreti...sa mearga inapoi la rutina..sa o apuce +80 cu acelasi..asta vreti...supusenie
kokiy spune:
Ruxita felicitari pentru orgasm ... te-ai gandit vreodata ca sotul tau iti incearca fidelitatea ... daca asociatul vrea doar sa-i demonstreze sotului cat de mult il iubesti si ti-au intins o cursa ...
Mei, pentru fluturi exista DDT sau in cel mai bun caz No-spa ...
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
numeioana spune:
Nu omorati fluturii!!!!!!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Guestus spune:
citat din mesajul lui kokiy Ruxita felicitari pentru orgasm ... te-ai gandit vreodata ca sotul tau iti incearca fidelitatea ... daca asociatul vrea doar sa-i demonstreze sotului cat de mult il iubesti si ti-au intins o cursa ... |
daca vad o poza imi dau seama daca e o cursa sau nu.
acum sa fim seriosi...nu toate au oacazia sa cada in capcane ..nici chiar asa
Morgano spune:
citat din mesajul lui kokiy Ruxita te-ai gandit vreodata ca sotul tau iti incearca fidelitatea ... daca asociatul vrea doar sa-i demonstreze sotului cat de mult il iubesti si ti-au intins o cursa ... |
Si eu m-am gandit ca isi bat aia joc de ea, dar iar se zicea ca am prea multa imaginatie scenaristica. Poate vrea sotul tau cel dedicat sa-ti deie un sut in poponet si s-a inteles cu asociatu sa te faca varza si sa scape de tine lejer, de buna ta voie. Poate nu e asa, insa solidaritatea feminina si cea masculina de multe ori inving chiar si orgasmul scaunistico-melodios. Ai mare grija, ca nu s-au asociat de dragul tau, nu se vor desparti daca treaba merge bine de dragul tau. Tu zici ca esti angajata, deci subalterna sotului tau si ti-o arata din plin tinandu-te peste program, el cu asociatul au alta pozitie in care tu poti fi din punct de vedere juridic amendata cu cel mai lejer un preaviz in caz nasol.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
gabriella1 spune:
Fluturas, nu mai ai aripioare.... domnul conte ti le-a retezat !
Gabriela
numeioana spune:
Gabriella, esti malefica!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.