sunt indragostita!
Raspunsuri - Pagina 11
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus daca vad o poza imi dau seama daca e o cursa sau nu. |
poza cui? a ei sau a asociatului ?
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui numeioana Gabriella, esti malefica!!! Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008) poze Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
io?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
poza cui? a ei sau a asociatului ? www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
a ei va fi in curand cu un ochi vanat!.Da' macar a avut placerea unui orgasm printre cifre si una bucata muzicala! Voi sunteti invidiosi si insensibili la fericirile femeii.Rautaciosilor!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
blue eyes spune:
mesaj pentru forumistele contra: inteleg eu ca aveti ceva contra femeii, dar cu fluturasii ce aveti? Am vazut mesaje genul DDT contra fluturasilor, fluturasi cu aripioare smulse, fluturasi sufocati... LASATI FLUTURASII IN PACE!
semneaza "fluturas coconas".
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
kokiy spune:
citat din mesajul lui blue eyes mesaj pentru forumistele contra: inteleg eu ca aveti ceva contra femeii, dar cu fluturasii ce aveti? Am vazut mesaje genul DDT contra fluturasilor, fluturasi cu aripioare smulse, fluturasi sufocati... LASATI FLUTURASII IN PACE! semneaza "fluturas coconas". Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
Uitai de tine...da las' ca n'ajunge DDT-ul pana acolo ...
Eu pe tine te iubesc asa ca-ti dau un www.youtube.com/watch?v=UculXjdcSYs" target="_blank">Butterfly de indragosteala...
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
Ruxita,eu vreau melodia aia
poate dupa apar si fluturasii
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
"Fluturas, din floare-n floare
Zbori,batand din aripioare"
Gabriela
Morgano spune:
Vio, si io am cerut-o pe degeaba, nu a vrut sa deconspire secretu' orgasmului.
Ruxita, chiar cred ca ti-e greu, cere si tu sfaturi, incurajari sa treci prin perioada asta, spune-ne despre tine, despre sotul si familia ta, nu da cu orgasmu' in halul asta ca ori ne sperii ori ne faci pofta.
Gabrielo, lasa si tu mama putin subectu' sa curga, invidioaso
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
lalilu spune:
OFF TOPIC
Ati mancat-o de vie...!
Mai ales tu, GABRIELLA. Cred ca tu ai sarit calul mai mult decat toti ceilalti..
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
violeta69 spune:
Ripley,poate ne spune melodia totusi
da' rau nu cred ca-i e!
nu se zice ca atunci cand esti indragostit totul e roz?!
mananci,bei,respiri...alea-alea doar cu gandul la celalalat
oricum fostul...pardon ,actualul e in plus...mai mult incurca!
Ruxita,eu fac parte din gasca cealalta
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!