sunt indragostita!
Raspunsuri - Pagina 9
IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ripley Poate au AGA sau Consiliul de Administratie pe la firma comuna. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
Iti dai seama la intalnirile de firma ce replici cu subintelesuri...nu mi-as dori sa fiu in pielea domnului sot
mirela.d spune:
citat din mesajul lui Ruxita Nu si nu cred ca l-am iubit vreodata... nu asa cum as vrea sa iubesc un barbat - e barbatul aproape perfect care gateste excelent, face teme cu copilul (din prima mea casatorie), e mereu devreme acasa (mult mai devreme decat mine), imi cumpara flori, discutiile cu el sunt super interesante... suntem foarte buni prieteni! dar pasiune, romantism, sex regulat - ioc! |
Deci, esti indragostita. Nu de sotul tau care este un sot bun dar pe care nu l-ai iubit niciodata (de ce te-oi fi maritat, doar tu stii).
Cred ca ai o problema de angajament daca esti la al doile sot (barbat bun) si te uiti deja dupa altul fara sa fii nemultumita acasa.
Asta cu nu l-am iubit niciodata.......... jenanta scuza. Ori l-ai iubit dar acum te minti pe tine si pe noi ca nu l-ai iubit niciodata. Ori chiar nu l-ai iubit si atunci te intreb: de ce te-ai maritat?
In fine, in locul tau nu mi-as striga iubirea ci as merge la un psiholog.
Sau daca astepti sfaturi de genul: divorteaza, marita-te cu barbatul pe care acum il iubesti, macar spune ca cel de acasa te bate. Ca altfel, zau daca poti fi compatimita.
mamii spune:
aha sa inteleg ca, cu altu are voie sa aiva fluturi in stomac da cu asociatu sotului, nu!...Pai sa mearga sa mai caute...si cand o gasi unu sa vina sa va ceara permisia daca cu ala poate au ba...
Morgano spune:
citat din mesajul lui Ruxita ca tot se facu atata vorbire de fluturii mei - fluturi eufemistic spus, a fot un orgasm in toata regula ... la servici pe scaun in timp ce faceam niste calcule si ascultam o bucata muzicala trimisa de el si evident gandindu-ma la el... i-am scris sa nu-mi mai trimita mesaje si ca nu mai am chef de jocuri... acum e toata lumea fericita? |
Ne spui si noua piesa? sa ma feresc de ea.... de ce oare presimt ca e ceva gen, sa zice.... quando caliente el sol? :)
Nimeni nu rade de tine, putina ironie si auto-ironie nu strica nimanui.
Ai postat un topic care e normal sa incite, trebuia sa te astepti la multe, eu zic ca stai fte bine la raspunsuri adica nu ai luat rosii nici cate de-un kil de bulion.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
cosmi1975 spune:
mai dar prin ce trece biata femeie va ganditi...adevarat ca eu nu m as apuca as strig pe un forum ca m am indragostit poate ca am nevoie de ceva sfaturi....femeia asta nu se gandeste prin ce ar trece un barabat lasat in k...gol la propriu si la figurat prin ce trece copilul ei care se simte deja atasat de un tata care nu i al lui ea se gandeste cat mai ii rezista domnului....este o vorba dintr un zis si a si vrut
lasand la o parte aste sunt total de acord ANCUTA ca omul nu i monogam ci isi impune......dar depinde de luciditate..
LoraG76 spune:
Ruxita, cu siguranta nu o sa fie toata lumea multumita...noi pe cine mai blamam??? Sa asteptam sa mai apara alta oare pe care s-o judecam ca a indraznit sa se indragosteasca???
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela.d
Deci, esti indragostita. Nu de sotul tau care este un sot bun dar pe care nu l-ai iubit niciodata (de ce te-oi fi maritat, doar tu stii). Cred ca ai o problema de angajament daca esti la al doile sot (barbat bun) si te uiti deja dupa altul fara sa fii nemultumita acasa. Asta cu nu l-am iubit niciodata.......... jenanta scuza. Ori l-ai iubit dar acum te minti pe tine si pe noi ca nu l-ai iubit niciodata. Ori chiar nu l-ai iubit si atunci te intreb: de ce te-ai maritat? In fine, in locul tau nu mi-as striga iubirea ci as merge la un psiholog. Sau daca astepti sfaturi de genul: divorteaza, marita-te cu barbatul pe care acum il iubesti, macar spune ca cel de acasa te bate. Ca altfel, zau daca poti fi compatimita. |
las-o mai ca si asa nu pricepe !
da' io tot astept topicul cand ii va da asociatul cu sutul...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
IonescuOana spune:
e clar ca te el te incita...vrea sa te incerce...daca crezi ca te-ar ajuta, cum spunea Teo mai devreme, fa-o...insa nu cumva sa aiba vreo dovada...atlfel e nasol
gabriella1 spune:
Ruxita,io te sfatui sa mergi, fata draga ,sa te iubesti nitel cu el.Macar sa -ti mai temperezi hormoni ce-ti umbresc pe moment gandirea.Apoi poti veni linistita inapoi pe forum ,sa plangi de sa ne sara tastele si sa ne povestesti ca nu ti-a fost cine stie ce de bine ,eventual sa mai asculti ceva din sfaturile " lu' "Adelle6 ,ca ea e mai "expermentata" , si promit ca noi o sa te consolam..
Si daca reusesti sa ne induiosezi destul de mult, punem o vorba buna la cel inselat sa te primeasca inapoi sub acoperisul conjugal.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
clauditzadennis spune:
Ai citit Ileana Vulpescu, "Arta conversatiei", Ruxita?
Citeste-o!
Voiam sa citez doar ca "Dragostea si gripa se trateaza cu patul"...
P.S.Oricum, foarte tare faza cu orgasmul mental...Felicitari!
Sunt numai ochi...