Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Buna dimineata, unde-l vad si eu pe Tudor de Yaia? |
Pai mergi matale pana in Finlandia.. si il zaresti.. cum intri, pe stanga.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
sunt 2 din Brasov si 1 din Timisoara. mi se pare extrem de curios ca pentru Brasov se voteaza concomitent, adica-s ore intregi cand nu apare nici un vot,apoi apar ba la una ba la alta, in mod aprox. egal.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
carpatina spune:
Yaia.. ei stau desculti acolo la cresa?
delfin dragalas
=====================
Yaia spune:
Maruntizo, tot in patut ai dormit azi-noapte? Pe unde umblii mataluta de nu mai intri des pe-aci?
Adimercedes, eu sper ca voi sunteti bine-mersi in vacanta. Ai disparut cam brusc...
Slippersule, si mie mi-e dor de Veveritzi!
Andries, ma gandeam ieri daca exista si o parte buna la criza asta financiara...pai da, ai avut si tu ceva timp sa mai dai pe la noi!
In alta ordine de idei, lui Tudor sta sa-i iasa o masea. Are o mica ridicatura alba, unde o sa iasa primul cotisor. Azi noapte s-a trezit plangand rau, pe la 11, probabil de la masea. L-am linistit si a adormit la loc cam in 10 minute.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bikmaria spune:
yaia ti-am admirat micutul barbatel,tare frumos ,da, a luat Alex 10 la engleza pe dovleac,deh in ziua de azi se face scoale pe dovleci ,pe omlete aburinde..
papanashlasa emotiile mai duamna ambasadoare..
carpatina spune:
Cecilia, imi pare rau de intamplarea de la serviciu... deh, asa-s unii oameni... din pacate multi dintre ei..
=====================
Yaia spune:
citat din mesajul lui carpatina Yaia.. ei stau desculti acolo la cresa? delfin dragalas |
Depinde de fiecare parinte. Multi au doar sosete antiderapante. Tudor are niste papucei tot cu talpa din textil cu antiderapant si cu banda elastica sa nu-i pice. Dar nu au sosoni din aia cum aveam noi cand eram copii si cum se poarta inca in Romania. (Adica Tudor are acasa, i-am luat inainte sa inceapa gradinita si nu i-a purtat decat o zi, apoi am trecut la practica locala. Aia cumparati initial stau acum intr-un sertar.)
Multumim!
Poze
carpatina spune:
lol.. o educatoare la 4 copii? Boierie... La noi e una la 7. Si platesc si dublu fata de tine
=====================
Yaia spune:
citat din mesajul lui bikmaria yaia ti-am admirat micutul barbatel,tare frumos ,da, a luat Alex 10 la engleza pe dovleac,deh in ziua de azi se face scoale pe dovleci ,pe omlete aburinde.. |
Multumim!
Lasa ca te-am prins cu omleta. Nu ti-am zis nimic atunci, dar te-am prins cerand reteta de omleta la cuptor sa-i faci lui Teo...si eu care te credeam maestra in omlete...
Poze