Masina de spalat vase

Masina de spalat vase | Autor: vanessa ionescu

Link direct la acest mesaj

vreau sa-mi iau o masina de spalat vase si nu stiu la care sa ma hotarasc. vreau pareri

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Incorporabila sau autonoma?
45 sau 60 cm?
Spune-mi ce stii despre ...si iti spun ce diferente sunt intre ele.Nu am vrut sa sune dur dar banuiesc ca ai citit pe forumuri si n-as vrea sa merg pe" carari cunoscute".
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

incorporabila. la ragaz si plita am inca dubii in ceea ce priveste incorporabilul dar la masina de spalat vase vreau incorporabila. macar pana la aragaz sa merg cu linia mobilei. la aragaz am o problema legata de coacerea vinetelor si alte chestii dintrastea pe inox. si ma refer din punct de vedere estetic

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Eu masina de spalat vase am Franke incorporata in mobila bucatariei.Cel care mi-a facut mobila mi-a cumparat si electrocasnicele.Nu stiu ce problema ai cu vinetele coapte.Eu am plita de inox,ocupa spatiu putin,in colt se incadreaza perfect si se curata perfect.Si coc vinete nu gluma :)).Pun folie de al cind gatesc si apoi o i-au cind termin.Mi-a intrat in reflex.Sint o gramada de produse care curata bine inoxul fara sa il zgirie(daca nu folosesti partea abraziva a buretului).

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

si eu vreau masina de spalat vase, dar nu incorporabila pentru k am deja mobila mai de demult.Nici nu stiu in ce parte a camerei trebuie asezata ( adica langa aragaz, langa chiuveta?? sau nu conteaza)
De ce criterii ar trebui sa tin cont cand ma voi apuca de cautat?
daca mi-ati raspunde mi-ati fi de mare ajutor, caci cu 2 copii mici nu am timp sa alerg prin magazine sa fac sondaje si sa cer consiliere...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

madaluta eu te sfatuiesc sa iei una mare, capacitate 12 seturi. noi am luat una de capacitate 8 seturi, pentru ca eram doar doi si ne gandeam ca nu o vom folosi prea des dar acum, de cand s-a largit familia o folosim zilnic si unele vase mai mare le spal de mana
eu sunt foarte multumita, imi place tare mult cum spala, si paharele sunt fara pata, doar la farfuriile si paharele mai vechi, care nu sunt "dishwashing safe" s-a spalat decorul

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

madaluta eu te sfatuiesc sa iei una mare, capacitate 12 seturi. noi am luat una de capacitate 8 seturi, pentru ca eram doar doi si ne gandeam ca nu o vom folosi prea des dar acum, de cand s-a largit familia o folosim zilnic si unele vase mai mare le spal de mana
eu sunt foarte multumita, imi place tare mult cum spala, si paharele sunt fara pata, doar la farfuriile si paharele mai vechi, care nu sunt "dishwashing safe" s-a spalat decorul
si e bine sa o pozitionezi langa chiuveta, sa se poata conecta usor la scurgere

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu sunt la a 2a masina de spalat, prima e un Bosh de 12 seturi, luata acum 6 ani de care sunt foarte multumita.
a 2 a e una incorporabila (nu-mi aduc aminte numele, am ales-o dintr-un catalog impreuna cu cel care mi-a facut mobila) dar am o intrebare, sper sa nu par prostuta
cum pot vedea cand s-a terminat ciclul de spalare?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui clyo

eu sunt la a 2a masina de spalat, prima e un Bosh de 12 seturi, luata acum 6 ani de care sunt foarte multumita.
a 2 a e una incorporabila (nu-mi aduc aminte numele, am ales-o dintr-un catalog impreuna cu cel care mi-a facut mobila) dar am o intrebare, sper sa nu par prostuta
cum pot vedea cand s-a terminat ciclul de spalare?

multumesc

La mine se aprind niste leduri pt fiecare stadiu si cand se termina ciclul de spalare incepe sa piuie.

Arbeite klug, nicht hart!

http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

si eu imi doresc foarte tare o masina de spalat vase.au fost multi care mi-au zis ca n-ar fi buna ca nu curata vasele in care eu fost grasimi mai multe.eu sunt curioasa....tigaile si cratitele cum le spala ca eu cu astea am mari probleme.sper sa fie darnic mosul anul asta ca eu am fost cuminte si cine stie poate scap de cosmarul vaselor.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui moruna

si eu imi doresc foarte tare o masina de spalat vase.au fost multi care mi-au zis ca n-ar fi buna ca nu curata vasele in care eu fost grasimi mai multe.eu sunt curioasa....tigaile si cratitele cum le spala ca eu cu astea am mari probleme.sper sa fie darnic mosul anul asta ca eu am fost cuminte si cine stie poate scap de cosmarul vaselor.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Are mai multe programe in functie de cat de murdare sunt vasele. Pt oale foarte foarte murdare a mea are un program la 100 de grade, dar nu reuseste tot timpul sa curete tot...

Arbeite klug, nicht hart!

http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png

Mergi la inceput