Masina de spalat vase
Raspunsuri - Pagina 2
miriama spune:
Eu am una de vreo 3 ani, spala super bine farfurii, tacamuri, pahare, dar nu sunt foarte multumita la oale, mai ales daca au grasime mai multa sau mai uscata pe ele. Mai trebuie frecate si in plus. In orice caz, te scuteste de foarte multa munca.
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
pasa spune:
Eu cred ca una dintre cele mai tari inventii este masina de spalat vase! E fantastica! S-a terminat cu "al cui e randul azi la spalat vase" sau cu comentarii de genu': "p-asta n-ai spalat-o prea bine..." etc., etc.. si in plus, cand ai musafiri te doare la basca! Poti sa stai linistita cu ei la masa fara sa te gandesti ca tre' sa fugi sa mai speli din vase sau mai stiu eu ce! Intr-un cuvant, sau doua :) este fenomenala! Nu stati pe ganduri sa va achizitionati asa ceva! Si mai mult decat atat, consumul de apa este infim! Pe-ncercatelea, cine mai are inca dubii! :)
Sfatul meu e sa va achizitionati un model (nu cred ca e extraordinar de importanta marca, acuma toate sunt bune) deci un model pentru 12 seturi! Adica cu capacitate mare, sa incapa multe vase, si neaparat clasa de consum A, sau chiar AA!
Si inca ceva: este ideala pentru orice vase: farfurii, cesti, tacamuri, pahare, dar mai putin pentru cratite foarte murdare la care s-au mai si uscat niste resturi de mancare. Deci, pentru astea nu prea e utila decat sa ia grosul, si apoi le mai frecati un pic.
In concluzie, e o comoara la casa omului!!!!
ingridnen spune:
si pe mine ma bate gandul... ca m-am saturat sa tot spal vasele dupa ce mancam, in timp ce sotzul si cupilu isi fac siesta la televizor
Mai ramane problema cine scoate vasele din masina si le pune la loc in dulap
Ingrid si Cristi 5 ani si 9 luni