America (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cenia, imposibil, trebuie sa intrebi.
Noi am primit abia acum pt ca atunci cand ne-am facut taxele nu a functionat cu SSN-ul meu si a trebuit sa folosesc ITIN no, asta la sfatul alora de la IRS.
Le-am facut, totul a fost ok, dar apoi cand a trebuit sa primim stimulusul ni s-a spus ca noi nu primim pt ca eu nu am avut SSN-ul trecut pe formularul de taxe si sotul ar figura ca si cum nu are dependents.
A trebuit sa trimitem un form la Treasury Dept. prin care le spun sa inlocuiasca ITIN no cu SSN ca sa nu mai avem probleme in viitor si sa primim si noi stimulus-ul.
Asta se intampla saptamana trecuta, vineri si azi am vazut ca am primit stimulus-ul direct deposit in cont.

Suna la ei sa intrebi, sper sa dai peste cineva dragut.
Noi cand am sunat prima data, a raspuns o tanti intepata care ne-a spus ca daca nu am facut taxele cum trebuia sa ne fie de bine.A doua oara cand am sunat am dat peste un nene super care ne-a spus ce formular trebuie sa completam ca sa clarificam situatia si sa primim stimulus-ul.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

PS. Am uitat sa spun ca noi cand am vb cu nenea ala de la IRS, ne-a spus ca stimulus-ul se poate primi si cand iti faci taxele anul urmator.Nimeni nu ramane fara, din cei care se incadreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

hellooooooooooo!
toata lumea e la cumparaturi?
si eu ,nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adriana, am primit pachetul ieri!!!! Din pacate, sotul l-a gasit, si deja disparusera cateva "bucati" (mi-am dat seama dupa ambalajele goale )...azi si maine (poate toata sapt) nu ma urc pe cantar, pana nu le dovedesc pe toate!!!! Adresa voastra e cea de pe receipt? Are si David ceva pt Aidan

Noi nu ne uitam mai deloc la tv...il foloseste sotu cand joaca fotbal la Playstation, si pe cel de la DAvid din camera, aditional Wii-ului...
Eu ce mai vizionez un episod din "House" , ceva pe TLC (imi place emisiunea Jon and Kate plus 8) dar asta cand ma nimeresc...

Noi sambata am fost la NASCAR...David era in al 9-lea cer, si eu am murit de plictiseala in timpul celor 200 de ture pe care le=au facut masinile alea...plus o galagie infernala... Am zis ca la anu nu ma mai prind baietii pe acolo
Dar mi-am scos "parleala" vineri seara, am fost la party=ul Marei (3 luni) si am beut cu fetele pana la loc comanda...nu am mai fost in stare sa conduc acasa Doar o data face pruncu 3 luni, nu???
Si baietii au fost la meci de hockey (mare pasiune pentru ei!!! avem cu toti, inclusiv eu, tricouri si tot felul de accesorii - sotu nr de masina cu echipa miami - panthers :D)
Am ceva poze aici
http://good-times.webshots.com/album/568435902zBerAJ?start=24

Si filme de la tenis
http://good-times.webshots.com/video/3053427240087737923wLLIJS
si de la nascar
http://good-times.webshots.com/video/3027514760087737923WQkpJV

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sa le mancati cu placere!! Mai trimit cand mai ai chef de o cioco de la Stuttgart! :)
Si familiei noastre am trimis o cutie mare, mare ca sunt multi :).

Ieri ne-am uitat la Shrek in blue ray, o minunatie, ma tot mir ca prostu', stiu, dar nu ma pot abtine, imaginea e atat de clara ca ai impresia ca iti sar in casa din ecran.
Am luat de pe Amazon Cars, Wall-E, Polar Express in 3D, Dinosaur, National Lampoon Christmas Vacation, Nightmare before Christmas, Meet the Robinsons, Horton hears a Who, Journey to the center of the Earth in 3D.
Si m-am pus pe lista de notificare pt Finding Nemo, Toy Story 1&2, Monsters Inc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Neda, Adriana merci.

Am rezolvat problema cu Toefl-ul.. se pare ca ceva s-a intamplat cu partea de speaking si nu pot sa corecteze ca nu se aude nimic asa ca nu pot sa imi ia in considerare testul asta si mi-au oferit sa il dau din nou. Din nefericre nu am ce sa fac asa ca pe 5 decembrie ma duc iar pe principiul "one more try"..
Intre timp a racit Sofia si apoi si Sabina asa ca am avut un week-end ...de toata frumusetea

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cami, dar nu ai putea sa reiei doar partea de oral??? Ma rog...fiind greseala lor, ma gandesc ca ai putea sa refuzi si sa ii lasi sa presupuna ca ai facut perfect la oral

Adriana, deci se vede bine Blueray??? Noi ne-am luat playstation3, in ideea ca citeste si BlueRay, si ne va fi de folos....poate incerc si eu!!!!

Am gasit Polar Express 3D, dar nu prea se merita...ochelarii sunt obositori, si nu e ceva deosebit deloc...Imi pare rau ca l-am cumparat...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, sanatate la fetite. Nasol ca trebuie sa dai testul din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sanziana nu se poate, scrie clar in regulamentul lor ca testul se da tot odata..m-am certat cu ei degeaba, singurele optiuni sunt sa dau testul din nou sau sa imi faca refund la bani dar eu am nevoie de test asa ca .. a!! si mi-au mai oferit scuzele lor... ca ma incalzeste asta de nu se poate..
Btw am vazut pozele voastre si filmuletele.. ce de fun stuff.. abia astept sa creasca si fetele mele. Ai un baiat si o fetita (de imprumut) superbi..

Ramona merci . asta e .. a naibii fatalitate.. Am trecut prin primele stadii:denial, frustare, furie, acum am ajuns la impacat cu ideea..
Ce mai face Anuta? mai povesteste-ne de ea ceva nazbatii noi?

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut

Cami: imi pare rau de raceala si de test. poate acum o sa faci mai bine ca ai experienta anteriorului! tot rau spre bine!
ce faci cu fetele? si a mea e racita tare si are muci verzi. eu ii trag cu aspiratorul nazal (batista bebe) ii dau panadol romanesc seara ca e infundata rau de tot.

la noi e cald, bine dar virusii is prezenti! ma duc sa fac o negresa romaneasca. de mincare deja m-am saturat!

Mergi la inceput