America (132)
Raspunsuri - Pagina 10
CamiM spune:
Cenia multumim multa sanatate si lui Naomi. Noi luam Tylenol(jumate scuipat jumate inghitit dupa urlete) cand au febra si solutie salina in nas. Cu Sabina e mai usor ca o tin singura si ii dau dar cand e vorba sa o doftoricim pe Sofia trebuie doi oameni: tata-sau o tine si eu administrez medicamentul si apoi urla la "daddy" ca mami e lea
de facut mai bine la test nu imi fac probleme eu voiam sa scap..dar asta e..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
blackpanterro spune:
Sinzi, noi am vazut Journey to the center of the Earth in 3D la baza, fara ocheti si a fost super! De aia am si luat playerul :) ca am vazut cum sunt filmele 3D si nu am rezistat.
Cami, imi pare rau pt test...o sa il iei fara probleme si a doua oara .
Noi am renuntat complet la Tylenol si la tot ce contine acetaminophen.
A venit rochia!!!! Poze aici :) http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-11-17/19:59:28 - pass aidany627
Imi vine turnata(bine ca am luat 4 ca mai este si putin loc sa ma latesc daca e cazul, 6 ar fi fost foarte mare), zici ca eu am fost modelul.
Acum mi-a promis sotiorul ca ma duce la opera de craciun sa vedem Spargatorul de Nuci.Si in Timisoara l-am vazut 2 ani la rand, de Craciun, inainte sa plec.Dar acolo nu eram imbracati fancy :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Oana_B spune:
Sexy!!!
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
adrianaloy spune:
Super rochia-Adriana. Chiar periculoasa as zice ...ai cumparat-o online? caut si eu una midi pentru petrecerea de Craciun de la firma- poate gasesc ceva cu manecutze ca de saluri si sacouri m-am saturat.
blackpanterro spune:
Multumesc fetele!
Adriana, am luat-o de pe Nordstrom.Aflasem mai demult de situl asta de la Anamaria.Cauta acolo, au niste minunatii de rochii(de toate felurile) si acum am impresia ca au 30% off.
miereamara spune:
Adriana, rochia arata bestial, da cred ca si modelu' are contributia lui, ce mai tura vura, m-ai lasat cu gura cascata, tocmai voiam sa mananc o ciocolata, dar am lasat-o balta, o sa-mi lipesc poza ta pe frigider dupa nastere sa ma impulsionez la slabit
Cami sunt sigura ca vei face si mai bine la test, mai ales ca acum ai experienta.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
blackpanterro spune:
Multumesc Miere, slabitul meu a durat aprox. 2 ani.Nu te stresa cu slabitul dupa nastere, mai ales daca o sa alaptezi.
CRISMIR spune:
ADRIANA,am vazut si eu,superba...sa o stapanesti sanatoasa ca tare bine arati in ea...si sa te duca sotu' la opera iti doresc!!!
CAMI,nasoala treaba cu testul..dar asta este,daca nu poti face nimic,bafta la urmatorul,si eu cred ca va fi mai bine acum,ai si experienta!!!...sanatate la fetite!
"Noi am renuntat complet la Tylenol si la tot ce contine acetaminophen"...ADRIANA,de ce?!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Super rochia!!!!
As merge si eu la un concert ceva...daca as avea cu cine...Se pare ca am noroc doar de curse de masini
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,