America (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am primit si noi stimulus package!!!

Si ca oameni de treaba ce suntem am pus niste bani inapoi in economie cumparand un blue ray dvd player
Nu pot sa va spun cat de clara e imaginea!! Stau mereu cu gura cascata

Noi avem Sony Bravia 46", cumparat anul trecut cu o reducere de $1200.
Incearca sa prinzi reduceri cum zice Oana.
Plasma tv e foarte fain dar din cate am inteles e foarte dificil de mutat.Nu poti sa il lasi pe o parte, trebuie sa fie in pozitie normala tot timpul.

Cuscra, pup mare Evei!! Sanatate multa si mai trimite poze our way!!

Azi merem sa vedem Madagascar.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Eu nu mai aleg tv-urile dupa reviews. Merg la fata locului si il aleg pe cel cu imaginea cea mai buna. Am plecat odata dupa un Toshiba si am venit cu Zenith, ca la ala se vedea mai bine in magazin. Lume multa, oameni putini

Ramona, apropo de asta, mi-a zis o data cineva care lucreaza la Best Buy ca ei regleaza imaginea la televizor in functie de marca la care vor sa faca vanzare, dc e unul care nu are vanzare f buna ii regleaza imaginea f f bine, iar celorlalte mai putin bine.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

mierea, sunt convinsa ca asa e. am observat asta fara sa stim ca de fapt magazinele chiar au practica asta. Si noi avem Soni Bravia de 46" si e impecabil, dupa parerea noastra. Daca vrei sa vezi imaginea unui tv sony bine reglat, va recomand un sony store.
Samsung are imagine buna insa nu mi-a placut niciodata "rama" aceea neagra lucioasa in jur. LCD clar e varianta; Plasma e o tehnologie care nu va avea mult success in continuare desi sunt mai ieftine ( dar foarte grele) curand o sa dispara...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mai, pai daca le pot regla sa se vada asa de bine that's fine with me.
Eu am o alta problema cu tv-ul. E pus pe perete si se vad toate cablurile. Cum le ascund? Initial am avut tv-ul in camera de zi, deasupra semineului. Acolo se puteau ascunde mai bine.
Am constatat ca ne uitam mai mult tot la cel din dormitor, care era prea mititel pentru camera aia. Asa ca l-am mutat pe cel mare in dormitor. Scary sa ai ditamai tv in dormitor, dar la noi asa functioneaza mai bine. Peste zi nu ne uitam deloc, doar seara ne uitam putin. Deci voi cum ascundeti cablurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poti sa iei de la home depot, nu stiu cum le zice, niste tuburi prin care bagi cablurile sunt pe diferite marimi in functie de manunchiul de cabluri, sau spargi peretele si le ascunzi.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

De aia cu spartul peretelui incercam sa ma feresc. Cred ca stiu tuburile alea, nu-s nici ele mult mai frumoase. Dar cred ca astea ar fi singurele variante.

Mergi la inceput

Ramona, aici gasesti tot felul de cord covers.
http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&search-alias=tools&field-keywords=cord%20covers&page=1

Mergi la inceput

Sau la BestBuy, in diferite culori http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9058743&type=product&id=1218013803132

Mergi la inceput

Multumesc. Uite ca nu mi-a dat prin minte sa caut pe Amazon. Imi place ca au unele "paintable", de astea nu stiam si cred ca ar fi mai potrivite. Se "blend in" (sper eu) mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Chiar vroiam sa intreb de stimulus! pai noi nu am primit! dar am platit taxele foarte tirziu. si ziceam ca de asta! apoi, am mai cautat pe net am bagat ssn dar cica nu au informatii despre numarul asta. deja ne-am lasat pagubasi!

Mergi la inceput