Timisoara, Impreuna! ( 127 )
Raspunsuri - Pagina 9
Mariaa spune:
bey, nu faceti mistouri de mandea problema-i cum il recuperez ca n-am bani de altu'! cica nu pot sa dau in judecata CJPT
silva, ma primesti cu azil politic la tine?!?!
pup bolnaviorii si sanatate maxima tuturor!
looking for my sunshine
+10
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
gonghy spune:
Buna fetele!
Eu abia mai respir darmite sa mai apuc de stat pe comp.....acu' m-am pus si eu 2 min si uite ca fata asta parca e argint viu TURBO nu mai stiu ce sa spun ca e ca nu mai are stare defel.
De vineri tot umblam pe la Muscoi ca o facut oleaca de rosu in gat si tusea sec si a primit tratament iar de sambata seara a inceput sa tuseasca cu expectoratie....de duminica tusea frate de zici ca acuma isi dadea plamanii din ea.Luni iar ne-o chematdr la cabinet la prima ora ca io mi-am permis sa-l deranjez duminica si o zis sa nu-i dau antibiotic pana nu o vede asa ca ieri ca o vazut-o o zis ca are TRAHEO-BRONSITA asa ca luai alte "dicamente" cum spune Maya mea
Cu trambalatul de ici colo se termina maine seara ca de joi dimineata vine maica-mea si o ia in primire si io sper sa rasuflu mai usor oleaca...
Imi cer scuze fetelor ca nu am putut veni la voi jos cand a fost intalnirea ca nici cu fetele mele nu am prea stat.....m-o sunat vara-mea sa vin dupa fata ca ele plecau a doua zi la sat cu trenul de dimineata si ca tre' sa se culce........ma da sa mor daca mi-o ticnit si mie ceva in astea 3 saptamani....duminica de atata stres,de nervii ce mi i-o putut face fii'mea am izbucnit intr-un plans ca n-am mai rezistat .....la lucru treaba multa,plin de retete,oameni bolnavi....ce mai ajung acasa seara si pic ca musca nici nu mai mananc,pica blugii de pe mine.
Aseara cum dusesem fata la matusa-mea am putut si eu sa ma rasfat...am umplut cada cu apa fierbinte si ma bagai juma' de ora,apoi mi-am facut mani si pedi,imi vopsii unghiutzele rosii,rosii...umpic de cremutza pe corp si pana dimineata azi cand suna ceasul am dormit ca un bebelus.
Acum nu mai pot sa stau ca numa ce ajunsei acasa si vreau sa merg sa framant oleaca aluat de pizza ca se face repede.
Va pe toate la gramada si poate mai apuc inainte de culcare sa mai intru oleaca p'acilea.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
claudia74 spune:
Bravo Laura that's the girl,mai fa si tu ceva ptr sufletzelul tau ca meriti draga mea .
pe toti bolnaviorii ca vad ca-s o armata.
Problema cu Deni (dupa cum a ghicit madam Supercalifragelistic) se va rezolva la psiholog,nu ma mai tine neuronu,nu imi mai recunosc copilul,devine tot mai tragica situatia,numai am control,sapt viitoare incep eu terapia si apoi merg cu Deni,deci parametrii ioc,da lasa ca o fi cald barem la vara .
Ano vazui pozele,dar nu-mi dadui seama ca alea sunt cadourile de la fete
Va pi tatiiiii.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
Nu pot sa spun decat ca-s TERMINATA
Acum o ora am venit din urgenta de la UPU de la Luis Turcanu ma copila asta nu sta locului deloc si eu in curand fac o vizita la Vacarescu....ma baga direct in camasa de forta
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
silvana75 spune:
Maria, te primesc oricum numa vino
Laura, calm iubita, mai imparte sarcinile si altora de prin casa
Sanatate multa la bolnaviori ca vad ca e sezonu la voi, la noi e bine la capitolu asta, imi musc limba sa nu zic intr-un ceas rau.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Neatza...
Katik, merci de cafa...
Cum sunteti? toata lumea ok? in parametrii?
Io-s de servici azi cu platile, facturile, etc...
Apoi la job, dupa masa...
Se deschide de azi iar targul langa Kaufland...pana duminica, care sunteti interesate, poate ajung si io azi sa bag un ochi.
O zi faina sa aveti!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories