Timisoara, Impreuna! ( 127 )
Raspunsuri - Pagina 8
katik spune:
neatza!!!!sar si eu cu o cisterna de
multam de intrebare: noi tot acasa, cu gitul in pioneze rau de tot, muci la greu, tusit si mai tare, toata noaptea, si peste toate s-a suprapus o viroza eruptiva, adica o gramada de bube mincacioase
mariaa, tin si io pumnii tare-tare!
silvana, bafta la schimbat domiciliul!!!
claudia, pusi si la voi!
nu apuc sa mai scriu acum ca trage robi de mine. e tare miriit si nu ma mai inteleg cu el
claudia74 spune:
of,of imi pare tare rau Katik,la cine sunt bubele la Robi sau ai furat-o si tu deja,Kristinutza cum se simte si ea e acasa,esti in medical? cu varicela nimic,iarasi alarma falsa? insanatosire grabnica .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
katik spune:
toate belelele sunt al robi acum. eu m-am reparat, cu chiu cu vai. fata inca e bine, isi trage doar putin nasul. cica nu e varicela(mai bine ar fi fost, stiam un lucru). lasa ca ne-o trecea si asta, or veni altele si tot asa
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Azi nu am ore, asa ca ma ocup de curatenie...
Multumesc de urari pentru Radu...
Il sustin, il inteleg, a lasat in urma 21 de ani, cu siguranta are si regrete, si-a adus acasa toate lucrurile personale din statie, si l-am simtit cat era de nostalgic...
A fost prima zi la noul job, era tare fericit, colegii si noii sefi l-au primit excelent, are biroul lui, atmosfera de lucru excelenta, asa ca, Doamne ajuta!
Ora de om normal, 8-16.
Nu stiu care m-a intrebat, dar va raspund... e tot in Enel, la departamentul ICT , tehnician principal.
La anul , dupa licenta, va avea post de inginer it.
Silvana, zau daca stiu cum sa-ti explic freza aia, desi e foarte simpla...da ma gandesc, am cautat pe youtube, da n-am gasit nimic sa-ti arat.
Deci va mutati in casa noua, hai ca ai 1-0 cu Florin la discutii pe subiectul asta, trebe sa fii fericita!
Ana, ai avut o zi de nastere frumoasa, dar pozele m-au dat gata...mai ales aia cu farfuria minunata...
Despre pozele in costumul de camuflaj si cu poseta de postas, nici nu mai am cuvinte...doar tu esti Ana, si atat...no coment...
Sa fii sanatoasa...
Auzi, ce drak ne facem? ca daca afla Ines ca Luana ii sulfa iubitu, am pus-o...si e oabla treaba, cu desene, cu nunta, umbrele cu ploaie de dimineata, flori si alte cele, cum sa nu i-l sufle?
Vai de steaua mea...
Katik, sigur nu e varicela? ce altfel de bubitze pot fi? zic si io...
Oricum sanatate va dorim...
Maria, bafta la a doaua vizita, o sa fie ok...ai sa vezi...
Bey, e grav, daca ti-ai pierdut telefonul...stresurile e de vina...clarrrr...
Ela, io nu pricep lucrurile ciudate care par minunate...da faza e ca rimeaza...
Danitin, nu ne-ai pove cum a fost la casuta...baga...ceva foc, ceva semineu? ceva frunze arse?
Geta, sanatate si voua, sa va faceti bine...
Cat despre calcat, peste o saptamana mai fac sportul asta...
Mihi, vad ca ai treaba, ia lipeste-l pe Arpi de Luana, ca sa fie pace, mamaaaaa da ce probele avem...
Lori a avut viroza aia tampita cu varsaturi? ce sperieti am in mine...
Aida, deci sunteti la casa noua? cand spargem sampania de usa?
Claudia, portocale usturacioase? interesant...
Ti-ai rezolvat problema? sper ca nu a fost grava...
Laurelu, mai traiesti? hai ca nu-ti ridica Florin statuie in fata farmaciei, pe Teiului...
Anda, tu? un drept in stangu, ceva? neste stele-n spargat?
Na, io va pup si va doresc o sapatamana excelenta!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, sa fie intr-un ceas bun noul job!!!!!
cit despre bube, cica este: viroza eruptiva. este o denumire generica. ce-o intra aici, n-am idee.
Ana68 spune:
'Neata gagicele...
Kati...sa va faceti bine cat mai repede.Pupam bolnaviorul si bolnavioara si multa sanatate!
Simonelu',pai da...parametre pe toata liniuta...Pai may femeie,daca tot ai uitat mobilul,asta era motiv de luat altu' mai bengos...of,of,of,cum ne mai mustra constiinta...Iar cu haleala,pfuai!am bagat in noi ca spartii,iti dai seama si ne-o mai ramas si pe a doua zi de infulecat,ca-vorba Luanei- a fost ca la nunta!Pupicei!
Ela,e de bine?!Ca daca e de bine e bestiala treaba...
Danoooo....bay,de cand te-ai realitat...ai dat bir cu fugitii,ti-au papat realistii si ultima farama de timp liber...Hai pupam si spor la trebi!
Aidule...va pup dragelor...n-ai sughitat ieri?!Ca m-au intrebat vreo 3 persoane despre voi...
Silvanoo...hai mah,ca incet-incet s-a creeat comunismu'...si la voi primul pas e facut,va mutati cu chirie...asa ca treci marea cu rabdarea si cu staruinta va cumparati voi si casuta voastra.Sanatosi sa fiti!Doamne ajuta!
Claudia...si la tine trebe rabdare...si noi am fost in adolescenta,e adevarat ca alta epoca,insa...sti tu,rabdare.Cadourile au fost asa:pijamale(vezi tinuta de camuflaj,daca ai citit cu atentie) de la Dorisake,geanta de postas si o cana bengoasa de la Simona,Aida si Anda,pilota si doua perne si un aranjament floral de la o prietena de la munca,un buchet de crizanteme de la Alex si tortulet de la familie.
Dorisake...lasa may,nu mai fiti asa nevricosi...sa fie sanatos Radu,sa-i iasa si sa-i mearga,ca stie el ce are de facut.Primul pas a fost facut,a fost primit cum trebuie in colectiv,deci...e de bine,nu?
May femeie...treaba cu nunta,vine-trece...glumim si radem...d-ale copilarie valuri...Luana azi deseneaza cu Edi si maine imi vorbeste de Razvan.Poimaine se distreaza cu Darius si raspoimaine imi povesteste de Mahaita...copilarii...cine le pune la socoteala.
Noi,sincer iti spun,ne-am minunat efectiv de desenul ei pentru simplu fapt ca e prima data cand face un desen lizibil ,daca pot spune asa...adica in care se disting bine desenele,adica oamenii sunt oameni,florile flori,cerul cer...si asa mai departe,ca pana acuma era un amalgam de culori,o mazgalitura totala pe toata foaia,fara cap si fara coada.Asta ne-a impresionat foarte tare,ca in sfarsit a inceput sa faca departajarea si sa dea contur formelor pe care le deseneaza...Pentru noi e o etapa importanta in viata ei si asta ,mai ales,din punct de vedere psihologic.De ce zic asa(hai ca ma intind ca placinta,dar m-am starnit acuma)?Zic pentru ca pana acuma majoritatea desenelor ei erau maro,negru,bleu marin si rosu turbat...totul,cum ziceam,era smuls,tras,amestecat.De aici trag eu concluzia de o anume schimbare sufleteasca a ei,o liniste...intelegi?!Si ca sa revenim la oile noastre...il impartim pe Edi pe din doua...hahahahahahaha...Anda,ce zici?
May,si io imi revin incetiosr cu umarul...uneori uit de problema si fac miscari mai bruste si ma sageata instant de ma taie o tona de sentimente lichide...genunchiul e ok,s-a inegrit deja locul de la vanatie,deci se vindeca...Ieri am avut o durere de burta,de aveam senzatia ca ma taie in doua careva cu cutitul.Dar am dat cu algocalmin si mi-am revenit...Pfuai!mestec intre dinti niste injuraturi de n-ati mai auzit,dar ma abtin,ca nu-i voie aici....zic doar ca urasc ca imi imbatraneste trupul...ma simt neputincioasa,chit ca mintea e inca vie...mama ei de viata!
Hai sa va pup...si vorbim...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 ...il impartim pe Edi pe din doua...hahahahahahaha...Anda,ce zici? |
impartiti mama, io vi-l dau de tot, cu acte-n regula....ca nu ma mai tin nervii cu el...zapacit pina la ceruri si-napoi. bine c-a i-or trecut bolile. enterocolita, laringita, conjunctivita....viata mea, pina si el zicea ca s-a saturat.
io de-aia am disparut, am fost medical o saptamana cu el acasa, acuma incerc sa ma dreg eu ca cica m-am pricopsit cu amigdalita criptica, adica am amigdalele varza, is sub tratament, fac anilize, si uite-asa, asta imi ocupa tot timpu.
tzuc si aveti grija de voi.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
katik spune:
anda, multa sanatate si la matale! io mi-s aproape gata cu antibioticul pt amigdalita purulenta. asa crunt nu mi-a fost de prin gimnaziu. cine stie ce o mai urma? vreo boala a copilariei pe care sa o fac a doua oara(ca am trecut prin toate la vremea respectiva).nu ar fi de mirare la toate mutatiile care apar in lumea microbilor
aidaciolac spune:
pagina2 ntz,ntz,ntz!!!!!! de 3x pe ziua de azi
... si vreti sa imi spargeti usa cu sticla de sampanie pai daca faceti asta pe pres dormiti noaptea sa ma paziti pana e gata aia noua , iar de sughitzat nu am avut timp ... ca eu in loc sa stau acasa sa aranjez si sa fac o beuta umblu teleleu ... nici macar acum nu sunt acasa si scriu de la cumnatzica
Va pana mai pe la noapte ...
Aida
Poze cu noi