Timisoara, Impreuna! ( 127 )
Raspunsuri - Pagina 7
katik spune:
geta, multa sanatate piticului!
si eu acasa cu al meu pitic: are muci gramada, tuseste, i-au iesit si vreo cinci bube pe burta(o fi varicela pe care o asteptam?)
aida, bine ati revenit acasa!!!!!
Ana68 spune:
Merge fetelor....am incercat io...hai ca pastuiesc linkul:
http://picasaweb.google.com/dintimisoara/40#
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
katik spune:
acu merge!!!
faine poze!!!!!!sa traiesti o mie de ani fara reparatii!!!!
da' fain arata guguloaiele alea
Mihi spune:
contesa...faine poze...
...no dorisache bag sama ca-tzi sufla luana ginerele...si arpi o sa fie distrus...dupa ziua luanei l-am intrebat daca i-a placut vreo fata..a zis..."da de luana ca are 5 ani ca si mine"
geta pupici la prichindel...asa incepe gradinitza...nu se poate fara acest episod...
mihi
NOI...
„Dragostea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu”.Arsenie Boca
Mariaa spune:
ana, mai mult nu zic
sunteti tare frumosi!
aidule uelcam, tu numa zi cand poti si ne intalnim!
katik, mihi
noi asteptam saptamana asta a doua vizita pentru ancheta sociala, parca e mai oke decat prima data! in alta ordine de idei cred ca trebe sa ma apuc de lecitina la modul serios! sambata am fost la mamon, nush cum mi-am lasat telefonul pe acolo ratacit printre alea, alea, faza e ca l-am cautat ca bezmetica doua zile pana acuma dupamasa cand m-au sunat de acolo. deja faceam socoti sa cumpar altul
la job e oke, merge treaba!
ana, deci am zabovit pe poza aia cu cartofi aia cred ca 5 minute si nu mai rezist, ma duc sa fac cartofi prajiti ca m-o capiat si anda cam cu acelasi meniu zilele astea si nu mai pot!
toata lumea in 'parametre', da?! iu ol
looking for my sunshine
+10
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
ela03 spune:
Buna seara. La noi se intampla lucruri ciudate care par minunate. Inca nu m-am dezmeticit.
danitin spune:
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
Dragelor si eu va zic usor, am avut o zi aiurea si nu ... oricum nicaieri nu e ca acasa.
Aida
Poze cu noi
silvana75 spune:
Maria, noi in "parametre" bafta cu vizita
Ela, ma bucur pentru lucrurile ciudate dar minunate
Doris, nu mi-ai zis cum se face freza aia? eu nu te-am intrebat la misto, chiar vreau sa stiu pentru ca am observat ca e la moda si as incerca dar cum am doua maini stangi imi trebe explicatii la greu.
Dana, tot ocupata? bine ca macar reusesti sa mereti la casuta in we sa-ti incarci bateriile
Eu ma cu al meu de ceva zile, incerc sa-l conving sa ne cumparam un aparatament si nu vrea de nici o culoare, darrrrr am reusit sa-l conving sa ne mutam tot cu chirie in alta zona ceea ce e minunat
Sanatate la toti bolnaviorii!!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Salutare
Deni a mea ma uimeste pe zi ce trece,nu numai cu prostii ci si cu vocabular de copil de 3-4 ani,imi psune azi ca portocalele sunt usturacioase apoi ma intreaba daca nu poate sa-si faca permanent sa aibe parul lins tot timpul,a mai zis ceva dar numai retin,a da ca vrea sa zboare, e la faza cand e indragostita de vedete (cantareti,actori) trilul-lilu.
Vineri asteptam musafiri din Ro,I'm sa happy about ,trimite mama si tata numai bunatati .
Ela nu inteleg,dar speram sa fii tare si sa treci peste toate
Silvana sa fie asa cum iti doresti
Mariaa tinem pumnii sapt viitoare
Dana mult succes,alte povesti nimic....
Doris cam absenta,what's up
Mihi mai poti draga mea,mersi de intrebarea de pe mess...
Katik cum e cu Robi, Geta de asemenea cum se simte Alex ,
Laurelllllllluuuuuuuuuu inchide marmacia si vino pe aici ca ne lipsesti multtttttttt
Ano esti in revenire dupa chef de chef,de cadouri nu pove nimic
Deya tu tot nu ai mai spus ce e cu tine,ce nu a fost in regula,cum e cu scoala,cu viata sentimentala,mai da tarcoale cineva....
Anda absenta de foarte multa timp...
Aida esti happy acasa... ati fost deja la preot .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna