Timisoara, Impreuna! ( 127 )
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Neatza...
Aida, bine ati venit, acasa!
Esti in casa noua? ai ai tel fix acolo?
Cum e kissy?
hai ca beau si eu o cafea cu voi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mihi spune:
va pupiu...suntem in parametrii...vorba draculeascai...fusaram si noi sambata la circus...lori vomita inclusiv pe acolo...intalnit bogdan si kristi de katik...azi io-s si mama si tata al meu e la capitala...
mariuka...mai baga o data si aia cu muritul cate putzin...ca io la unele faze mor cate putzin...poate invii o tzara...
dorisake...successuri la noul job pt radu...pune perla andukai pe prima pagina sa dam cu capu-n ea cand avem ceatza pe creier...
clau...mi o boi?...
dani...cum merge gradi...trimite si mie linkul ala cu freze...poate ma fac mai frumoasa pt craciun...
aidutzu...bine revenisi...
deya...cum mai esti?
ela
va pup pe toate...fug sa spal un culutz ca s-o trezit...
mihi
NOI...
„Dragostea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu”.Arsenie Boca
Ana68 spune:
'Neata fetelor...
Bay,chit ca e ceata...zau ca se vede frumos de la 40...pe bune
Silvanico...multam' fain de dedicatie!
Aidutule si la matale sar'na de dedicatie...si bine ati venit acasa!
M-ati nemerit,bre...stiti voi ce stiti!
Silvana draghe...nadragii aia sunt si de camuflaj...lasa ca vezi imiat(vorba Luanei)...nu numai antitero...
Simona...faine cuvintele...bash de n-as sti ca le-a scris Anda,as fi zis ca sunt gandurile mele.
Hahahahahahahahahaha....Dorisakeeee,bay betonoaso,cat ai intubat ca sa gasesti piesa cu Mary Poppins?!Mistoooo!Multam' de dedicatul Xenei!
Deya draga...multumesc!Asa e,sunt ca vinul bun:cu cat se depune mai mult praf pe sticla,cu atat imi creste valoarea,este?Si pe deasupra sunt si fooooaaarte modesta,daca observi!!!!!
Kati,pupam si sar'na!
Bay...sambata dimineata m-am trezit in pupaceli...visam ca ma linge un catel,deschid ochii si cine credeti ca era?Conu' mustata,ma pupacea de zor si mormaia ca o placa stricata:"la multi ani,mamicuta!".Mi s-o pus pata,stiti voi ca io nu-s cu tiglele pe casa,i-am zis un sec "multumesc" si am zbughit-o printre bratele lui la baie,era urgenta mare,naturala...am spalat si dantura...si hop la bucatarie,unde cafeluta aburinda ma astepta in cana,iar neica mustata cu un zambet pe toata fata...bine ca are urechi,ca altfel aveam parte de un zambet circular...In fine,am baut cafeluta,s-a trezit gashca,m-au complimentat...bineinteles ca nu era numai ziua mea,ci si a Luanei,adica ziua noastra,da....asa ca am impartit cadourile,cate s-au putut imparti,caci toalele de camuflaj nu ii vin...de exemplu...si dupa micul dejun,am plecat la cumparaturi...si mobilul bipaia si suna...oameni dragi mie m-au sunat si m-au mesageat...pfuai,ce zi plina!
Si la Leal fenegal mustaciosu' o zis:"Mama,nu luam si noi un tortulet,ceva?".Si am luat,unu' de amandina...gustos.Si am luat si de cate altele ,sa facem o mancarica adecvata,pai nu?Le vedeti voi la poza...hehehehehehe...si am uitat sa cumpar lumanari cifre,asa ca am cerut voie si mi-am pus si io lumanare,pe a Luanei de la 5 ani...nu va radeti de mine...ca sa pun si io o dorinta...si bineinteles ca prima data mi-o cantat Luana mie,apoi eu Luanei si la final am cantat impreuna,toti 5.
Si ca sa fie tacamul complet,Marius a umblat la barul din debara si ne-a cinstit cu cireasa amarata,vin si wiskey...de tamana ne-am facut buna dispozitie...
In rest...dupa amaiaza a trecut normal...nik deosebit...Hai ca incarc poze si sa vedeti si costumul de camuflat si geanta de postas si buchetul de crizanteme primit de la Alex si,la final,cu dedicatie speciala pentru Anda,este un desen de al Luanei,pentru ziua mea cadou,intitulat "Nunta",in care este ea cu Edi,cand Edi i-a dat un pachet de trandafiri,venind de la nunta(nu stiu a cui nunta),imbracati elegant amandoi,sub umbrele,pentru ca-atentie!- ploua cu dimineata....!!!!
Pupiciuri si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Ana68 spune:
Mihi,sa aveti sananate multa,am auzit ca ati cam tras si voi cu burticile...
Noa,bagati bunghiul la pi casa....albumul "40".
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
geta_florina spune:
buna dimineatza si de la mine, ma mai primiti la o cafea tarzie ?
in primul rand Ana LA MULTI ANI ! , sa-ti dea Domnul o viata lunga, cu sanatate si plina de iubire !
imi pare rau ca n-am putut veni la intalnire, povestiti-mi cum a fost.
Aida bine ati revenit acasa.
Doris succes lui Radu la noul job. ai terminat de calcat? daca ti-ai intrat in mana, te invit si la mine ... ca si pe mine ma asteapta stiva de haine intr-un colt ..
Claudia care-i problema? sper ca nu-i prea rau ...
noi am fost plecati la arad, am revenit aseara, dar am ramas azi in concediu medical pt ca Alex nu e bine deloc. am avut niste nopti de cosmar, cu febra, tuse si muci cat cuprinde, cu trezire din ora in ora ... asa ca, am hotarat, gata cu gradi pt cateva zile, sa-si revina Alex ca asa nu se mai poate ... asadar si prin urmare, sunt acasa ...
va pe toate si va doresc sa aveti o saptamana frumoasa.
Geta, mami de Alex
poze
geta_florina spune:
da, da si io vreau sa vad albumul ... Anaaa, fa ceva sa mearga ...
Geta, mami de Alex
poze