Timisoara, Impreuna! ( 127 )
Raspunsuri - Pagina 3
silvana75 spune:
Distractie faina, un gin tonic pentru fiecare, de poze nu mai zic nimic ca nici pe cele de la ultima intalneala nu l-am vazut
Un weekend fain!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Ano, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc cu caru, multi bani si la anu sa ne petrecem impreuna
Care ati beut gin tonic manuta sus!!
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
hiiiiiiiii uitai sa va dau
Silvana si Paul
Poze cu noi
Mariaa spune:
morning!
silva, multzu! doo dejte sus stai linistita ca pozele de la ziua mea nici io nu le-am vazut io ma uit in oglinda daca mi-e dor cu tine-i mai greu de rezolvat...poate se indura Anda de noi
ana, ce pot sa mai spun...La multi ani! sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa, sa ramai cu acelasi suflet imens si bun si sa iti vezi copii impliniti si fericiti!!! sa cutreieri toate locurile pe care iti doresti sa le vezi si sa ai mereu alaturi de tine omul iubit cand faci asta!!! o zi minunata sa ai! te imbratisez!!!
looking for my sunshine
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
claudia74 spune:
Sa ne traiesti ANO La multi ani,sau ai parte de tot ce iti doresti in viata
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
www.geocities.com/furby4kim/Birthday/HappyBirthday8.gif" target="_blank">La multi ani ANA! Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
aidaciolac spune:
ANO multa sanatate si tot ce iti doresti de la viata ... si o betie crunta cand ma intorc
Aida
Poze cu noi
danitin spune:
La multi ani, Ana !
Un TORT
SAMPANIE
si www.aflowersgift.com/images/flower_06.jpg" target="_blank">FLORI
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mihi spune:
Ano ...intru si io special ca sa-tzi urez La multzi ani fericitzi si sanatosi!
io-s bine acu ...da incepu lori sa vomite
Ana68 spune:
Baaaayyyyy....zapaucele mele dragi...mi-ati dat lacrimile cu urarile voastre si daca mai pun la socoata si mesajele si tilifoanilii de la prietenii dragi....vai de steaua mea!...ca azi am avut o zi plina de surprize...ca de ce te feresti,iaca d-aia nu scapi...
Va pup,mai dragele mele...de la cei 20 de anisori sapati pe muchiile vietii...am beut si ginul tonic,am papat si totolet si alte bunataturi....si nu-mi ramane acum de cat sa va rog ca si peste 10 ani sa fiti tot aici,atunci cand voi ajunge in sfertul veacului(pe un picioarus) si in jumatatea veacului pe real,ca sa putem sa ne punem pe petrecutelea...Sa dea Bunul Dumnezeu sa fim sanatoase,sa ne ajute sa ne implinim visurile noastre cele mai adanci si mai dorite...sa fim iubite si fericite...
Va umbesc rau...si zau ca nush ce-ar fi viata asta fara voi!
Multumesc pentru tot!
PS.Revin luni cu amanunte
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa