Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Happymum suntem toate langa tine! Imi pare incredibil de rau! Fii tare si nu-ti pierde speranta!!!

10+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Happymum, imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa ceva. Cuvintele oricum sunt de prisos acum, dar ma rog ca tu si sotul tau sa va bucurati candva, cat mai curand, de copilul pe care vi-l doriti atat de mult.
dadadada, bine ai venit! Sarcina si nastere usoara iti doresc si un bebel sanatos si mancacios! Te-am trecut pe listuta!
laurraa, te astept cu vesti bune! Avem mare nevoie de motive de a ne bucura!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
14+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

HAPPYMUN
cuvintele nu isi au rostul, am bucur ca ai avut puterea sa intri si sa ne zici, si totusi....niciodata nu vom afla de ce se intampla multe lucruri...nu stiu de ce am impresia ca odiseea noastra scade f mult, si multe fete au pierdut gazele lor.....tot ce ne ramane este sa speram ca va fi bine mereu...si mereu va exista o alta sansa.......
happy......tot ce pot sa ti zic, asa am simtit si eu la 24 sapt ca s-a dus bebele, a iesit frumos, fara nici o direre pt mami, decat un gol imens lasat in burtica.......

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Happymum tuturor ne pare rau pt ce ti s-a intamplat,e greu dar nu trebuie sa va pierdeti speranta.Nu ti-a dat nimeni nici o explicatie pt ce s-a intamplat?Totusi sarcina era mare.Stiu ca nu se poate explica in primul trimestru de sarcina dar la 16 sapt?La ce spital ai fost?

10+

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Fetelor, este ingrozitor ce a patit happymum dar haideti sa vb despre lucruri frumoase care implica gazele noastre. Asa nu facem decat sa ne speriem unele pe altele........Pe mine deja m-a luat frica ( si asa sunt foarte pesimista de felul meu.............).
Va si astept si vesti bune.

8+

Mergi la inceput

Nu ma intelegeti gresit fetelor, nu vreau sa par egoista, sunt alaturi de happymumnumai ca toate vestile astea triste ma sperie ingrozitor

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Hapyum, imi pare rau pentru tine. Eu am trecut a doua oara printr-o pierdere de sarcina si au fost consecutive. Nu avem copii si va inchipuiti durerea noastra...
Offf, dupa chiuretaj, luni, cred ca am delirat vreo 20min, nu-mi amintesc cum am ajuns in salon; a stat langa mine o infirmiera care se speriase, credea c-o sa ajung la psihiatrie. Nici acum nu pot sa cred in ce situatie sunt si nu inteleg DE CE se intampla asa ceva. Stiu sigur ca rezultatele biopsiei vor fi ok si de data asta si ca a fost tot un "accident genetic". Medicul mi-a spus sa fac investigatii genetice, dar nu stiu incotro sa ma indrept exact, ce anume sa fac?!! Sunt disperata, dar vreau sa fac toate analizele posibile. Va rog sa imi spuneti si mie care ar fi acestea si unde sa merg. Oricum, timp de un an nu mai am voie sa raman gravida, conform recomandarii medicului; nu am voie nici sa iau anticonceptionale, probabil pt. ca mama a avut cancer de col uterin...
Sper sa nu mai raman insarcinata macar un an si Doamne, sper sa gasim o cale, un raspuns, o rezolvare.
Am venit la birou de marti, pentru ca daca as sta acasa m-as gandi doar la asta si chiar mi-as pierde mintile.
Ce sa fac??

Mergi la inceput

Sara_hs, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat.
Cred ca lucrul cel mai bun pe care-l poti face este sa-ti pastrezi credinta .
Minuni se intampla, trebuie sa-ti doresti foarte, foarte tare!!!!!!!
Sa-ti dau un exemplu - mama mea: acum 26 ani, medicii i-au interzis categoric sa ramana insarcinata ( are handicap locomotor destul de grav) pentru ca erau foarte multe riscuri ( inclusiv sa ramana paralizata sau copilul sa se nasca cu probleme). Mama, taur incapatanat, si-a dorit enorm un copil si a ramas insarcinata cu mine. Nu-ti spun cat s-a chinuit, saraca, 9 luni cu mine in burtica........Cand au vazut medicii ca a ramas insarcinata si ca sarcina era avansata ( nu s-a dus la doctor decat pe la cateva luni bune, ca sa n-o oblige sa faca avort) au zis ca tb neaparat s-o tina sub supraveghere si sa nasca prin cezariana.
Au trecut 9 luni si mama a nascut - NORMAL- fara nici o problema...........Si dupa mine au mai aparut 2 fete!!!!!!( tot prin nastere normala). A, si toate am iesit perfect sanatoase.
Stiu ca am scris prea mult dar ideea e sa nu-ti pierzi CREDINTA. Eu sunt convinsa ca, dc iti doresti foarte tare, DD iti va da BB-ul pe care L-a pus deoparte pentru tine.
Eu iti tin pumnii si o sa ma pentru tine.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Flobaby, povestea mamei tale este impresionanta si e un exemplu de tarie si credinta.
Din pacate, eu nu am taria necesara si , desi sunt o persoana religioasa, nu gasesc increderea necesara ca sa gandesc pozitiv in ceea ce priveste sarcina reusita. Mi se pare un vis irealizabil, a avea un copil, dupa doua sarcini fara embrion.
De aceea voi face si testele genetice, daca reusesc sa aflu de unde sa incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

venisem vesela la munca si abia asteptam sa va salut, dar uite ca am citit vesti nu prea bune.
happymum, imi pare tare rau pt pierderea suferita si iti doesc sa fii intr-adevar o mamica fericita cat de curand. asemenea tuturor celorlalte colege de odisee care si-au pierdut bebeul. suntem alaturi de voi.

fetelor, voi ati inceput sa purtati hainute de gravida? eu pana acum am tot venit in haine normale dar de vreo sapt incep sa ma stranga asa ca ieri am fost la shopping. mi-am luat 4 panataloni si o fusta, bluze am tot cumparat gramada acasa, sper sa imi ajunga sa trec iarna.

marti mergem si noi la eco de 12 saptamani, nu ma pot hotari daca sa iau si micutul sau numai sotul, poate e inca prea devreme pe philip?

philip&andreea

Mergi la inceput