Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)
Raspunsuri - Pagina 10
philip spune:
oana du, ti-am vazut gagalicea, m-a uns la suflet.
alinutza, frumos cuplu sunteti si f fericiti.
la multi ani cata si voicu_bebe (24 de ani? ce tinerica esti, multi inainte si fericiti de numai).
philip
&andreea
blue77 spune:
La multi ani Cata si Voicu bebi ala multi ani!!!!
Hapymumm imi pare tare rau, credeam ca s a terminat cu vestile proaste.....pacat ca a trebuit sa treci prin asa ceva.
O sa fie bine pana la urma, o sa vezi....
O seara buna
NOI
11+/ 13 + UM si Marc
(28.08.2004)
bebe2
laurraa spune:
Cand am scris ca fug la doctor nu am mai citit ce s-a scris.Mi-am zis:sigur fetele vorbesc de lege si citesc cand vin.
Happymum, sunt una dintre persoanele cu sarcini pierdute si crede-ma (e valabil si pt scumpa de Sara) ca fiecare zi este un chin, un stres, nu-mi pot permite sa ma bucur din plin; cand ma duc la baie sunt stresata, dimineata cand ma trezesc la fel, insa mereu ma rog la Maicutza Domnului sa ma ajute si sa nu ma paraseasca.
Sara, ultima sarcina am pierdut-o in mai!!!!!!! la 21 de saptamani.La fel mi s-a zis: 1 an.....M-am rugat mult la Maicuta Domnului sa imi dea un prunc sanatos cand considera Ea.Si dupa nici 4 luni (crede-ma nu ma asteptam) am aflat ca sunt iar insarcinata.
Deci scumpa mea, capul sus! Trebuie sa fie bine.Si tu Happymum....este greu, dar nu imposibil si orice infrangere nu trebuie sa te doboare, ci sa te intareasca.
VA ASTEPTAM SA NE FITI ALATURI SI SA INCEPETI O ALTA ODISEE PANA NASTEM, DA? CU DUMNEZEU INAINTE!
Happymum, stiu ca este greu, dar ce varsta avea sarcina si totusi....DE CE? iti sunt alaturi si sa iti dea Dzeu cat mai repede pruncul asteptat.
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
just "us"
laurraa spune:
La doctor: aveam inima cat un purice si i-am zis repede:"neaparat sa-l vad si apoi va mai povestesc de altele ca am si am avut niste dureri de am murit".M-am urcat pe masa, a deschis ecranu, cred ca aveam tensiunea 20 si cand colo ce sa vad??! O mogaldeatza zglobie care parca se arunca cu picioarele in placenta sa-si faca vant de colo colo, zglobiu, tumbe peste tumbe, masura 5,34 cm, a stat dr destul pana s-a cumintit un pic si i-a masurat si pliul nucal (1,40 mm-este OK), deci totul perfect.Numai mami se stresa ca o nebuna de am zis ca lesin.
Mi-a marit din nou utrogestanu la 6 pe zi intravaginal, maine e de garda si mi-a zis daca fereasca Dzeu ma simt la fel de rau sau mai rau ma duc la el direct.
Fetelor, ma doare spatele de imi amorteste un sold.....Nu am patit in viata mea asa ceva.La burtica nu ma sperii caci stiu ca ma inteapa datorita uterului care creste.....Doamne ajuta!
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
just "us"
happymum spune:
dragele mele, va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine.
dar va rog sa nu va intristati pentru mine ci sa va bucurati pentru voi.
ca sa rasp la ultima intrebare, sarcina avea 15 sapt +. probleme au fost de la inceput, de la 7 sapt cand am facut prima eco si mi s-a spus ca nu se dezvolta sacul si ca riscul ca BB sa nu evolueze e mare. insa eu am sperat cu toata fiinta mea si m-am rugat atat de mult la DD sa aiba grija de puiutul meu....... se pare insa ca nu mi-a fost dat sa fie.
pe fisa de externare spune "avort incomplet". eu nu am inca putere sa intreb si sa aflu mai multe. am vb cu doc si am stabilit pe sapt viit o vizita la ea si at o sa vb mai multe. dar acum o mie de vorbe, nu fac nimic.
fetele care au sarcini pierdute, va rog sa imi spuneti si mie daca e normal sa am dureri pe burtica la cativa cm sub buric - ma doare de parca as avea o vanataie mare. doc mi-a recomandat no-spa pt dureri.
o sa va vizitez din cand in cand caci as vrea sa stiu ce mai faceti.
draga clodyac, mi-ar face placere sa mai aud de tine.
si va mai rog ceva pe toate, sa nu va mai speriati. eu am fost stresata in continuu si speriata in fiecare clipa, si poate si din cauza asta am pierdut bebelusul. asa ca nu va mai stresati, ok? ganditi-va intens la voi, fiecare, ca o sa fie bine.
numai bine.
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum dragele mele, va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine. dar va rog sa nu va intristati pentru mine ci sa va bucurati pentru voi. ca sa rasp la ultima intrebare, sarcina avea 15 sapt +. probleme au fost de la inceput, de la 7 sapt cand am facut prima eco si mi s-a spus ca nu se dezvolta sacul si ca riscul ca BB sa nu evolueze e mare. insa eu am sperat cu toata fiinta mea si m-am rugat atat de mult la DD sa aiba grija de puiutul meu....... se pare insa ca nu mi-a fost dat sa fie. pe fisa de externare spune "avort incomplet". eu nu am inca putere sa intreb si sa aflu mai multe. am vb cu doc si am stabilit pe sapt viit o vizita la ea si at o sa vb mai multe. dar acum o mie de vorbe, nu fac nimic. fetele care au sarcini pierdute, va rog sa imi spuneti si mie daca e normal sa am dureri pe burtica la cativa cm sub buric - ma doare de parca as avea o vanataie mare. doc mi-a recomandat no-spa pt dureri. o sa va vizitez din cand in cand caci as vrea sa stiu ce mai faceti. draga clodyac, mi-ar face placere sa mai aud de tine. si va mai rog ceva pe toate, sa nu va mai speriati. eu am fost stresata in continuu si speriata in fiecare clipa, si poate si din cauza asta am pierdut bebelusul. asa ca nu va mai stresati, ok? ganditi-va intens la voi, fiecare, ca o sa fie bine. numai bine. |
Nu are de ce sa te doara.....doar in interior dupa anestezie....dar asa...ia nos-pa si intreab-o pe dr ta.
Multumim de sfaturi si cu Dzeu inainte!
Pupici
12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
ertina spune:
neatza burtici
. Hai sa mai uitam putin de griji si sa ne destindem cu un banc, ca doar e W-E.
Cadou
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:
- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.
Ceilalti:
- Inseamna ca e o masina tare!
- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.
Al doilea zice:
- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.
- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!
- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.
Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:
- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.
- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!
- Ba se poate! I-am cumparat un cantar!
W-E placut ! 
11+
clodyac spune:
buna dimineata burtici 

ertina foarte haios bancul ![]()
happymum si eu vreau sa mai stiu ce faci si daca vreodata vrei sa ma intrebi ceva sunt aici te pup si sa iti dea dumnezeu sanatate 

cred ca azi o sa schimbam iar capitolul daca suntem harnicute
de data asta promit ca il voi schimba la pagina 20 ![]()
pupici la toate si sa aveti o zi buna
10 +
clodyac spune:
fetelor pot sa beau ceai de musetel sau e contraindicat in sarcina ? mi-e asa pofta sa beau 
10 +

si mor de frica sper sa fie totul bine