Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)
Raspunsuri - Pagina 8
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flobaby Adevarul e ca si eu ma simt la fel. Plus ca nu-mi mai place deloc ceea ce fac - mi-a pierit tot cheful ( ma rog, lucrile nu sunt chiar asa roz unde lucrez eu) si nu reusesc sa ma mobilizez. Luni tb sa predau un proiect de care nici nu m-am apucat.... O sa-l fac eu pana la urma dar fara chef!!!!!!!!!!!E normal oare sa te gandesti numai la ce tine de BB si la job mai deloc? Ajutati-ma sa ma mobilizez cumva!!!!!!![]() Va ![]() 8+ |
Draga mea..te mobilizam imediat..acusica..si sa nu crezi ca esti the only one in sit asta..eu sunt singura in tot biroul, toata lumea la workshop..si trebuia de 2 zile sa fac o prezentare..lasa ca o fac luni! niic mie nu mi-a ars..
proiect..mm frumu..
tu iti dai seama ce happy o sa fie bb sa simta el ca mama lui face ceva util, cum o sa faca el tumbe in burtica cind o sa vada ca ai primit multumiri pt munca ta?! stii ca in sapt 8 ii cresc minute si piciorusele lui bb si i se formeaza sistemul nervos?? imag ca ii transmiti tot..el stie tot ce simti tu..deci..las-o naibii azi, ca nu mai ai cind, dar in we..uite iti dau eu o sol..roaga-l pe tata lu' bb sa faca ceva bun pt voi si tu incearaca s ate aduni 2-3 ore , sa stai concentrata pe ceea ce ai de facut..roaga-l pe bb sa iti dea putere sa faci proiectul ca sa fii o mama responsabila si sa fie mindru de tine! si o sa reusesti! iti spun eu..eu asa fac..mereu vb cu "bursucelul", il rog sa imi dea semne, sa ma ajute..
te pup, sa ne spui luni, dc a functionat! o sa plec acum, poate intru de acasa..ma dus sa fac papa bun pt tata lu'bb ca vine de departeee...
pupammm
ana-maria
12 weeks
happymum spune:
buna
imi pare nespus de rau dar trebuie sa va parasesc.
miercuri spre joi la miezul noptii printul meu scump s-a dus.
m-am internat miercuri seara pe la 6, doctorul care m-a examinat a zis k sunt ok si ca ma sperii degeaba. ce crud a fost... doctorita mea era intr-o cezariana si a intarziat.
peste cateva ore, din somn am simtit cum a iesit. nu a durat decat un minut, dar in acel minut s-a naruit lumea pentru mine.
doctorita mea a zis ca e mai bine asa caci bebelusul suferise niste modificari. nu am avut putere sa o intreb mai multe...
acum, si eu si sotul meu suferim. atat ne-a mai ramas.
vom vedea insa ce va mai fi........
va pup dulce pe toate burticutele.
va doresc din toata inima multa multa sanatate.
Ramona.P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariacs stiu sentimentul, FLOBABY..eu ma vaitam ca mor de somn, ca nu dorm ok, si ca ma simt asa..ca un balon mereu..si obosita, nu faceam fata la sedinte, traininguri, prezentari....si am 2 colege care mereu ziceau..mai ana, tu ai bb! si eu de colo:..eee, am bebe?!!..chiar nu stiam..iar cind am aflat..si le-am zis fetelor..ele ziceau sa nu spun la nimeni ..dar am citit legea si pac..de frica, am trimis hirtiutele..am stat si eu din 8 oct pina in 14, abia atunci le-am trimis.. ![]() ![]() ana-maria 12 weeks |
Ana,dar eu ce ma fac?!Am dus adeverinta de la medicul de familie,totul a fost ok pana acum 3 saptamani de cand ma simt tot mai rau.Eu nu mai suport nici un miros si ma doare spatele tare.Problema e ca lucrez numai in picioare 8ore jumate si am pauze in total de 50 de minute (30 min si cate 2 de 10 min),deci imi e f greu....si locul de munca nu prea imi prieste (lucrez la Sephora).Problema e ca mi s-a zis ca incurc...ca avem targete pe magazin si daca un om nu produce...e nasol pt magazin.Si mi-au zis sa-mi iau CM-uri ca nu-i nici o problema.Numai ca medicul de fam nu prea vrea sa-mi dea ....zice ca sunt alintata si ca nu am de ce sa nu ma simt bine deoarece analizele mi-au iesit f ok...si in plus....CM cu 75%... nu prea ma incanta
9+
clodyac spune:
happymum imi pare asa de rau
nu stiu ce as putea sa iti spun ca sa te simti mai bine decat ca suntem alaturi de tine
imi pare sincer rau
10 +
Ramona.P spune:
[quote]citat din mesajul lui happymum
buna
imi pare nespus de rau dar trebuie sa va parasesc.
Offf,imi pare tare rau pt voi!Dar va rog sa nu va mai ganditi atat de mult la ceea ce s-a intamplat.Capul sus!Cu DD inainte si trebuie sa aveti putere si sa ... munciti pt urmatorul bebe.Toate gandurile bune sunt pt voi!
si aveti grija de voi
9+
anda_magda spune:
happymum sunt alaturi de tine! imi pare extrem de rau pentru ceea ce s-a intamplat. Dumnezeu o sa aiba grija de tine si iti va darui un nou miracol, trebuie doar sa crezi.
nici eu nu ma simt bine de vreo doua zile. cred ca am luat un virus/microb, ceva, ca au avut aceleasi simptome si alti membrii ai familiei, respectiv dureri de stomac, senzatie de greata, dureri de cap si scaun moale daca nu chiar diareeic. sper ca in cele din urma sa treaca. grea incercare. am slabit 2 kg in astea 2 zile...
va pupacesc!
si nu in ultimul rand tin sa felicit si eu sarbatoritele zilei! sa traiti, sa infloriti, alaturi de bebici si de taticii lor!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
Relusha spune:
happymum, imi pare rau.... stiu ca cuvintele nu schimba durerea....sa te ajute DD sa treci peste si nu va opriti aici...majoritatea fetelor de aici au cel putin o sarcina pierduta...asa am patit si eu....m-a controlat la spital si mi-a spus ca sunt ok....am ajuns acasa si cand am mers la baie a "plecat" si BB....:((( era in seara de revelion...:(((, dar uite ca acuma avem 10 saptamani.....si suntem bine.....
10+
Flobaby spune:
Mersik anamariacs pt sfaturi. Sigur o sa ma mobilizez in we asta.
Happymum, imi pare foarte rau!!!!!!!!!!!!!!!!!!Suntem alaturi de tine.
Nu-ti pierde speranta, sigur va veni si BB predestinat voua.
Noi o sa ne
pt voi.
Va 
8+
Bebe Beca spune:
Happymum, imi pare tare rau
... Poti spune ce s-a intamplat? Aveai deja aproape 16 saptamani de sarcina, nu? Ti-a spus medicul din ce cauza ai pierdut sarcina?
Ioana
15+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
laurraa spune:
Fetele fug la doctor!
Doamne ajuta sa fie bine!
Va povestesc dupa-amiaza.
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
just "us"

O sa-l fac eu pana la urma dar fara chef!!!!!!!!!!!E normal oare sa te gandesti numai la ce tine de BB si la job mai deloc? Ajutati-ma sa ma mobilizez cumva!!!!!!