Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)
Raspunsuri - Pagina 7
anamariacs spune:
fetele, stiu pe dinafara legea, am trecut prin asa cea, cind nu era bb in burtica..unde lucram inainte..au desfiintat oamenii niste posturi si gata..m-am anuntat verbal ca trebe sa eliberez postul in x zile.. dc nu imi gaseam in alta parte, zau ca muream cu ei de git..prin tribunale, deja vb cu 2 avocati..ii faceam!
va pup!
ana-maria
12 weeks
anamariacs spune:
CLODYAC, repede..cit mai repede cu hirtiuta de la dr gineco..luni sa fii cu ea birou, o scanezi...si pac la hr cu ea in dinti..sa te inregistreze atunci, in clipa aia! sa nu dai originalul! inca ceva va invat, dc nu stiati: scanul are valoare de original, si mailul cu semnatura electronica are valoare de act oficial..deci, trimite-ti mailurile de informare cu semnatura electronica, pastrati-le,,si solicitati raspuns, pe care si pe alea le pastrati, chiar dc aveti seful la 2 birouri- eu asa il am- hirtia se "poate" pierde repede..zice ca pur si simplu nu i-ai dat-o! fi-ti mai inteligente decit orice sef! e bb vostru in joc si banutii pe el, de dupa!
va invat si eu ce m-au invatat alte mami si pe mine!
va pupam!
ana-maria
12 weeks
clodyac spune:
ok ana ma duc si iau hartiuta ca nu am chef de surprize multumesc mult de sfaturi la toate

10 +
anamariacs spune:
neaparat, hirtia de la dl dr gineco trebuie insotita de acea "notificare" scrisa si semnata de voi..dc vreti va dau "notificarea" mea....aa..totul cu data!..eu am scris asa in mail:
Dear......,
As the Romanian legislation asks me to provide my superiors with this kind of information, please let me bring to your attention that I have just found out that next year - probably at the end of May- we will be a happy mom and dad, our family being ready to welcome the new baby.
Please find attached my “notification” regarding this and the document that attests it, signed by a gynecologist doctor.
Nice regards,
poate va ajuta!
ana-maria
12 weeks
dadadada spune:
Buna fetelor!
Va citesc de ceva timp, dar pana acum nu m-am inscris, am asteptat ecografia de 12 saptamani (pe care am facut-o azi).
Am mai facut una si saptamana trecuta dar bb este mai mic cu o saptamana fata de calculul dupa data ultimei menstruatii.
Datele mele:
UM: 14.08.2008
DPN: 28.05.2009
Este un bb mult asteptat si dorit. Astazi avea 5.5 cm si dupa ce l-a trezit medicul a inceput sa faca tot felul de giumbuslucuri.
O zi buna!
Va multumesc ca ma primiti in randurile voastre.
12+
Flobaby spune:
Multumim anamariacs .
Eu stiu legea pt ca m-am documentat. Tocmai de asta nu i-am anuntat inca pe cei de la job - nu am adeverinta de la med de fam / gineco care atesta ca sunt
. Fata de la HR e f draguta si mi-a aratat notificarile colegelor mele care au nascut deja si stiu ce trebuie sa scriu.
Sper ca cel mai tarziu martea viitoare sa le spun tuturor ( sunt nerbdatoare si sa afle toata lumea si deja unele colege au inceput sa se prinda ca ceva e in neregula cu mine - prea ma simt ciudat in ultimul timp....).
Va 
8+
anamariacs spune:
felicitari, dadadada!
eu am dpn in 25 mai..suntem aproape!
bun venit in rindurile noastre, te asteotam cu info..cum a decurs sarcina pina acum, cum te simti..etc..
pupam "2 in 1" si nu numai
ana-maria
12 weeks
anamariacs spune:
stiu sentimentul, FLOBABY..eu ma vaitam ca mor de somn, ca nu dorm ok, si ca ma simt asa..ca un balon mereu..si obosita, nu faceam fata la sedinte, traininguri, prezentari....si am 2 colege care mereu ziceau..mai ana, tu ai bb! si eu de colo:..eee, am bebe?!!..chiar nu stiam..iar cind am aflat..si le-am zis fetelor..ele ziceau sa nu spun la nimeni ..dar am citit legea si pac..de frica, am trimis hirtiutele..am stat si eu din 8 oct pina in 14, abia atunci le-am trimis..

ana-maria
12 weeks
alinutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Na ca ati luat viteza... Alina... imi pare bine sa te revad. Cand v-ati casatorit? Sa va fie de bine, sa fiti sanatosi. Transmite-i si lui Leo salutarile noastre! Ioana 15+ si Rebecahttp://community.webshots.com/user/bebebeca http://community.webshots.com/user/bebeca2004 |
anul acesta, pe 31 mai. Si mie imi pare bine ca ne-am intalnit aici
10+In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
Flobaby spune:
Adevarul e ca si eu ma simt la fel. Plus ca nu-mi mai place deloc ceea ce fac - mi-a pierit tot cheful ( ma rog, lucrile nu sunt chiar asa roz unde lucrez eu) si nu reusesc sa ma mobilizez. Luni tb sa predau un proiect de care nici nu m-am apucat....
O sa-l fac eu pana la urma dar fara chef!!!!!!!!!!!E normal oare sa te gandesti numai la ce tine de BB si la job mai deloc? Ajutati-ma sa ma mobilizez cumva!!!!!!
Va
8+

Rebeca