Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)
Raspunsuri - Pagina 5
alinutza23 spune:
La multi ani cata si voicu bebi, muulta sanatate si bebei frumosi!!!!
Si multi
fetelor care au fost la eco, acum stiu si eu cum e si ce simti si e un sentiment incredibil! Am vazut ca a pus si oana pozici cu bebelul care sta asa frumos la poza!
Haideti fetelor cu muulte pozici cu bebei frumusei, eu de ieri sunt topita! Cred ca m-as uita in continuu la poze! ![]()
Azi schimbam semnatura!!!!
9+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza23 neata! mai fetelor de Drumul Taberei! de inceput de weekend!A piece of our life 9+In asteptarea unui inger GOD is a DJ Deci nu ca va cunosc pe amandoi dar mi-ai dat amintirile peste cap.Am trait sa-l vad si pe Leo casatorit.Deci e foarte tare si nu pot sa cred.Vezi ma Alinuta daca mi-am schimbat serviciul si nu mai trec pe la cafea Si ce crezi ca nasti si odata cu mine,URRRAAAAAA am cu cine sa ies in parc ![]() ![]() ![]() |
10+
laurraa spune:
Daniela si Alinutza incantata de cunostinta!
Sunteti doua scumpe amandoua, Daniela ai un catel extraordinar si Alina o pisi mumoasa foc (parca asa am vazut).
Sa va aduca DD pe bebica mult asteptat sanatos si voios
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
just "us"
laurraa spune:
anamariacs, eu iau o punga magic pun pulpe acolo cu cartofi intregi si o rosie doua, condimentele de la ei, la cuptor 40 de min si iese o minunatie.
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
just "us"
Flobaby spune:
LA MULTI ANI cata si voicu_bebe!!!!!!!!!!!!!!!!
oana_du, felicitari pt poza cu bebe -super emotionant!!!!!!!!!!!
Nici eu nu stiu ce sa ma fac cu somnul si senzatia de rau. Am o gramada de treaba la job si nu ma pot concentra - si nici n-am anuntat inca.............
Va 
8+
alinutza23 spune:
![]()
![]()
Si leo s-a spart de ras cand l-am chemat si i-am aratat poze cu Dana, femeie serioasa, la casa ei!!!! Si dupa data de pe pozicile voastre ati facut nunta la 2 saptamani dupa noi si mai si nastem in acelasi timp! Super!
Sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine pana la final, cine stie, poate o sa ne intalnim toate fetele din odisee cu bebeii la plimbare sa monopolizam un parc! ![]()
10+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Daniela si Alinutza incantata de cunostinta! Sunteti doua scumpe amandoua, Daniela ai un catel extraordinar si Alina o pisi mumoasa foc (parca asa am vazut). Sa va aduca DD pe bebica mult asteptat sanatos si voios 11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea noastra just "us" |
Multumim de aprecieri si de urari,draguta ca intotdeauna.Catelusul pe cat e de dragalas pe atat e de nebun asa ca neaparat BB trebuie sa voios si sanatos sa faca fata cu succes catelusului.Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa cand se vor intalni
Sa ai si tu parte se o sarcina usoara,BB sanatos si energic.Cred ca tuturor ne trebuiesc bebei energici sa ne aute sa scapam de KG acumulate in timpul sarcinii :))))
10+
strunfita spune:
cata14 si voicu_bebi, La multi ani!!! Sanatate, bebelasi frumosi si sa aveti parte de tot ce va mai doriti voi!!!
V-am vazut pozele, toate sunteti frumoase. Alinutza23, mi-au placut tare pozele de la nunta.
Nu va scriu prea multe, ca am o durere de cap 
11+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
anamariacs spune:
laurraa, nu am incercat, dear, niciodata punga minunata..zici ca iese bun?? gata! incercam si noi..sa fie tata lu'bb happy ca a venit acasa si miroase a papa bun..el zice asa"miroase a casa de om"..dupa ce sta prin hoteluri..cred si eu!
legat de somn..fetelor, parca sunt cazuta in cap!
mi se inchid ochii de somn, zau..si ma ia pe la un 12 de imi vine sa pun capul pe tastatura, zau..plus ca de vreo 3 zile..ma incearca o durere de cap de nici nu pot sa stau cu ochii deschisi..simt ca mi se desface capul de durere..imi apare si o dunga rosie in frunte 

pentru fetele care nu au anuntat angajatorul..foarte rau! faceti o hirtie "notificare" dc vreti a dau eu textul standard..si trimiteti-o pe mail alaturi de un scan de la hirtiuta de la dr gineco, la superiorul direct si neaparat la HR; in mail solicitati confidentialitate cf legislatiei in vigoare. aveti grija sa primiti nr de inregistrare! dupa, trebuie sa primiti o hirtie de la cei acre se ocupa de medicina muncii la voi in firma in care va sunt scrise drepturile gravidei dpdv medical-eu am primit imediat-. mai mult, dupa ce aveti nr de inreg la hirtiute aveti dreptul cf legii la 16h/ saptamina pentru analize si investigatii, ore ce va sunt platite..pur si simplu scrieti mail la superios si ziceti..plec la analize in x ore, sau din cauza sarcinii, imi e rau, ma duc la dr..si puteti pleca acasa! nu va poate zice nimeni nimic! aveti grija ca dc superiorii aud din alte surse despre sarcina pina ce voi anuntati, va pot da afara pentru tainuirea situatiei voastre medicale, pentru ca angajatorii sunt obligati sa acorde angajatelor in aceasta situatie atentie sporita..dc situatia o cere va pot moicsora timpul de lucru, pentru cele care faceti teren..paaa teren, va trec la birou..e altceva..
dc, fereasca DD, patim ceva cu sarcina, sau sarcina e afectata sin anumite cauze legate de locul de munca, si superiorul nu stie ca esti cu burtica, nu poti sa le ceri nimic, mai mult, ei pot avea pretentii.. AVETI GRIJA, fetele!si pe mine m-a invatat o colega care are burtica mareee, trebe sa apara bb!
pupam "2 in 1"
ana-maria
12 weeks