Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)
Raspunsuri - Pagina 4
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana hallo fetele!! azi am fost din nou la eco...am vazut un bebic activ, care dadea din minute si din picioruse incontinuu.. pe linga mai si deschidea gurita...dr a spus ca dupa gurita e fetita pt ca deja "vorbeste"..in legatura cu fumatul. .si mie imi place sa fumez, dar de cind sunt gravida m-am lasat pt ca orice fum pe care il trageam aveam impresia ca tradez pe bebe..si nu am putut trai cu sentimentul asta de vinovatie....chiar daca imi este pofta de tigara ...de ingrasat..m-am ingrasat 1,8 kg ...si gata ca deja scriu romane...vam pupat noapte buna!!!! 13+2 |
super!! ai avut emotii?? noi mergem luni..si deja visam..
deci..sa inteleg ca treci pe roz?
superr! ma bucur pentru voi!si eu acum trebuie sa ma urc iar pe cintar..partea proasta e ca am programarea la 5pm si pina atunci papam, bem..deci o sa parem mai grasi decit realitatea..
pupam"2 in 1" si nu numai
ana-maria
12 weeks
voicu_bebi spune:
neata burtici,mamici si bebici 

sunt bebe mic si azi fiind o zi asa speciala pt mami m-am gandit eu asa k azi sa fiu cumintel si sa nu fac galagie
...
azi mami se simte bine,ma hraneste sa ma fac mare mare 
eu o pup pe mami si azi va fi cea mai mumoasa mamica ! pupici la mamicile 2 in 1

fetele va multumesc de urari,sunteti dragute
am facut si noi anlizele au iesit bine numai k rh e negativ si iubi are rh pozitiv,am inteles k nu ar fi bine dar ne va lamuri nenea dr luni ..in alta ordine de idei azi am facut 24 ani hihi va pupic pe toate.
cata
LA MULTI ANI!

iti doresc multa sanatate,fericire,sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios!

Anca..

12+
anamariacs spune:
Draga mea, VOICU_BEBI..esti o mami tinerica..eu peste putin schimb prefixul..
e super ca bb sa aiba mami tinara!
bravo bb VOICU, fecitari pentru faptul ca o lasi pe mami sa se bucure de ziua de azi..stii tu ceva..o sa papi bun azi!
petrecere frumu!!chiar dc afara soarele inca nu a aparut, sa ai o zi plina de caldura!
pupam "2 in 1" si nu numai
ana-maria
12 weeks
voicu_bebi spune:
sarumana anamaria si bebe mic
...hihi la noi e un frig de ingheti da bine k e cald in casa 
azi o sa papam buni bun ,un rasfatat va fi bebe . pupici !
Anca..

12+
anamariacs spune:
fetelor, scuze ca schimb linia discutiei, voi mai gatiti?
ca eu nu mai stiu ce sa fac de papa 
azi vine tata lu' bb din delagatie si vreau sa fac ceva bun..si nu am nici o idee..ma ajutati?![]()
ma gindeam la niste peste la cuptor..cu legume.. sau niste piept de pui la cuptor pe patut de cartofei? asta pe linga nelipsita ciobica! tata lu'bb adora ciorbica..
zau ca nu mai am idei...
ana-maria
12 weeks
oana_du spune:
La multi ani Cata! La multi ani voicu_bebi!! 

Sarcina si nastere usoara va doresc si fie ca anul viitor sa va sarbatorim la Clubul Scutecelor, avand bebei sanatosi si mancaciosi!
Pentru ca sa nu se mai creeze confuzii, mi-am schimbat semnatura si va prezint
primele poze cu Samburelul meu! Am mari emotii pentru ca e o mare premiera pentru mine!
Va pup pe toate!!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
14+
http://community.webshots.com/user/oana_du
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariacs fetelor, scuze ca schimb linia discutiei, voi mai gatiti? ca eu nu mai stiu ce sa fac de papa ![]() azi vine tata lu' bb din delagatie si vreau sa fac ceva bun..si nu am nici o idee..ma ajutati? ma gindeam la niste peste la cuptor..cu legume.. sau niste piept de pui la cuptor pe patut de cartofei? asta pe linga nelipsita ciobica! tata lu'bb adora ciorbica.. ![]() zau ca nu mai am idei...ana-maria 12 weeks |
MMmmmmmm puiut cu cartofei la cuptor...si daca mai pui si niste smantanica

deliciosFetelor cum stati cu somnul ca eu mai am un pic si ma dau cu capul de birou.Ma loveste un somn pe la ora asta de nu mai pot sa tin ochii deschisi si seara ma pun in pat ma uit pe tavan si numar milioane de oi sa pot adormi...

10+
laurraa spune:
buna fetele!!!!!
Ooooo da ce harnice sunteti !
Noi ieri am fost la epilat, apoi ne-am intins parul, manichiura....ne-am rasfatat putin si a mers, am trecut pe la facultate unde am stat vreo 3 ore, apoi la o colega, s-a facut seara si am venit acasa.
Astazi am intalnirea cu BB la 3 jumatate.
Problema mea este ca ma doare spatele atat de rau incat s-a intins durerea pe sold. Parca-s blocata.E normal? Sa mai astept pana la 3 jumate sau sa-l sun pe dr?
Alinutza, felicitari pentru intalnirea cu BB mumos!
Bun-venit
noilor fete, sarcina usoara si BBei sanatosi!
Cata si voicu_bebe LA MULTI ANI, 

sarcini usoare cu BB sanatosi si voiosi.
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
just "us"
alinutza23 spune:
neata!
mai fetelor de Drumul Taberei!
Pai si cu mine va cunoasteti!!!! Hai sa pun pozici ca e mai simplu sa va dati seama! Si
de inceput de weekend!
A piece of our life
9+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ

.si mie imi place sa fumez, dar de cind sunt gravida m-am lasat pt ca orice fum pe care il trageam aveam impresia ca tradez pe bebe..si nu am putut trai cu sentimentul asta de vinovatie....chiar daca imi este pofta de tigara
...