Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel si eu incep munca in ianuarie. o iau cu mine, n-o diversific, nici nu trecem pe formula. poze povestea nasterii |
Dar ce lucrezi de o poti lua cu tine?
Imi tropaie degetele pentru maine ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
sabinel spune:
redactor muzical la un post de radio local. 4 ore, program lejer, pitica are cu cine sta cate un minut la fiecare 10, cat dureaza o interventie.
poze
povestea nasterii
Nerantula spune:
citat din mesajul lui sabinel redactor muzical la un post de radio local. 4 ore, program lejer, pitica are cu cine sta cate un minut la fiecare 10, cat dureaza o interventie. poze povestea nasterii |
Super! Si invata si meserie!
... once upon a time ...
sabinel spune:
pai din parinti jurnalisti ce sa iasa si ea...inotatoare de performanta ca nasa-sa, ca nasul tot jurnalist e si el maine bem!
poze
povestea nasterii
EvaF spune:
citat din mesajul lui Nausica am vazut ca s-au iscat discutii aprinse pe-aici, pe diverse teme - diverisificare, supermarketuri cu bebe, etc. eu una am fost o data cu Ania la hypermarket, pentru ca n-am avut incotro. nu mai aveam de nici unele prin casa, sotul a avut citeva zile in care aproape ca nu-l vedeam la fatza, asa ca am luat-o pe prietena mea cu mine, am facut un soi de cursa contra-cronometru printre rafturi, i le-am aruncat ei in cos, si apoi am lasat-o la coada si eu am asteptat afara. in tot acest timp Ania a fost cufundata printre faldurile wrapului. stiu ca e contraindicat, dar n-am de gind sa ma paranoizez pe tema asta. aceiasi microbi poate sa-i ia din lift sau de-afara sau poate sa-i ia ta-su din hypermarket si sa-i aduca acasa. cit despre diversificare si virsta de la care incepem: eu zic sa nu ne mai aprindem asa, la urma urmei sintem aici impreuna pentru a schimba idei si a impartasi informatii, nu pentru a face reguli si pentru a tine socoteala cine se conformeaza si cine nu. pina la urma e clar ca, mai devreme sau mai tirziu, o sa facem - contrar indicatiilor primite de la colegele de forum, de la parinti si, de ce nu, de la pediatru - asa cum ne spune noua instinctul. cred, insa, ca e de datoria noastra sa ne informam de posibilele consecinte pe care le-ar putea avea actiunile noastre, pentru ca, de data asta, nu mai hotarim numai pentru noi, ci si pentru mormolocii nostri. si, de multe ori, sint hotariri care ii pot afecta pe tot restul vietii. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
De ce ai impresia ca ma paranoizez eu? Doar pt ca nu imi duc copilul in hypermarket? Hm, mda! Asa imi zice mie instinctul de mama, exact cum tie iti zice ca mai bine incepi diversificarea dupa chef, nu dupa ce spun medicii!
Oricum, parerile mamelor nu vor coincide niciodata, tocmai asta e frumusetea acestui forum, sa ne regasim femei cu opinii, mentalitate si conduita diferita, care...se completeaza!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
LUCUTTA spune:
Ce bine ca v-am regasit fetelor...
BB meu mananca inca din spital formula deoarece eu nu prea am lapte ,dar ii dau cat am si apoi si completare vitalact desi am inceput cu nan 1 dar il durea prea tare burtica de la el si facea greu caca.Imi pare rau ca nu am lapte sa-i dau exclusiv san dar asta este si decat sa ne chinuim atat el cat si eu mai bine ii dau formula.
Cu somnul stam mai prost acum desi la inceput dormea ziua cate 3-4 ore si noaptea cate 6 ore ,acum nu stiu ce are pt ca ziua adoarme dupa fiecare masa cate 15 -30 min si apoi se trezeste si plange ,parca nu il lasa cineva sa doarma si asa face toata ziua.Drept este ca l-am invatat in brate sa adoarma si daca il pun in patut se trezeste dupa cateva minute si plange iar seara deabea adoarme pe bune si atunci doarme vreo 5 ore legate.
Oare este normal?ai vostri fac asa?
Nerantula spune:
Lucutta, al meu e si mai si cu programul haotic, ziua doarme max cate o ora din cand in cand, aproape niciodata in patut, doar cand iesim afara doarme 2-3 ore, seara adoarme ff greu, dupa cate o repriza de plans isteric, noaptea cea mai lunga repriza de somn cu greu ajunge uneori la 4 ore, deci DEZASTRU! In ultimele 3 saptamani a fost mama la mine si abia ii faceam fata amandoua, ca tati apuca si el o ora - doua pana la baita, insa de maine raman numai eu pe baricade , nu stiu cum o sa rezist!
... once upon a time ...
simodina spune:
salutare!
Am lipsit cateva zile din motive de sotz plecat dar s-a intors si am putin timp liber. N-am prea avut timp sa citesc din urma dar am vazut ultimele discutii:
pe unde plimbam copilul: cred ca majoritatea stim ca e contraindicat sa scoatem copiii in aglomeratie mai ales in perioade de virusi colcaitori. Dar nu toate putem sa respectam acest lucru mereu din diverse motive ca sa nu mai zic ca unele avem copchii mai mari in colectivitate - cea mai mare sursa de virusi ever in afara de spitale cred...
diversificare: ceea ce aveam de spus a spus foarte bine miruna. E adevarat ca sunt copii care probabil ca ar suporta si o diversificare mai timpurie cum a fost la noi ( dar eu stiam ca din luna a patra oricum nu mai devreme...) Insa nu ai cum sa stii care au sistemul digestiv asa bine dezvoltat, rezultatele se vad in timp si atunci merita sa risti? Laptele praf asigura tot necesarul de vitamine si minerale necesar pan' la 6 luni deci nu e necesera diversificarea chiar daca nu puteti da san.
Cred ca toata lumea poate sa-si exprime opiniile pe forum si celelalte au dreptul de a le impartasi sau nu, de a-si exprima acordul sau nu. Ideea este ca parerile sa fie exprimate in asa fel incat sa nu ne jignim unele pe altele si atunci cred ca totul e in regula...
babytza spune:
Sabinel am pus si noi jumatate de supozitor, dar prajiturica a sosit abea azi la pranz... Dar a venit si ma bucur ca nu e constipat. Imi era teama ca de la formula sa nu fie vreo problema.
Eva din curiozitate , cu care dintre mamicile pe care le-ai jignit de nenumarate ori simti ca te completezi ?
Imi pare nespus de rau ca de fiecare data cand sunt pareri diferite unii arunca vorbe urate ...e pacat. Acest forum exista pentru a ne spune grijile, pentru a cere sfaturi si pentru a gasi informatii . Nicidecum pentru a face pe desteptii. Este normal sa nu avem aceleasi pareri, sau acelasi mod de crestere a unui copil. Dar doar pentru ca parerile noastre nu coincid nu inseamna ca unii sunt mai destepti si altii mai prosti. Suntem aici pentru a ne ajuta, nu pentru a ne enerva. Nu este un concurs , care e cea mai buna fiecare isi creste copilul cum doreste, parerea mea.
Eu cred ca putem sa dam sfaturi si fara sa sarim in capul celor care gresesc. Exprimarea conteaza foarte mult. E simplu sa jignim, dar e pacat. Si nu e cazul.
S-au mai discutat pe forum riscurile pe care ni le asumam atunci cand ducem bebeii in locuri aglomerate. Toate stim ce virusi sunt, dar exista momente cand nu avem ce face si trebuie sa ii luam cu noi.Sau pur si simplu asa vrem, sa ii luam cu noi. haideti sa fim seriosi. Chiar ii tinem in clopote de sticla ? Ii ajuta cu ceva ? E adevarat ca trebuie sa ii ferim atat cat putem , dar sa nu exageram.
Eu personal am racit acum cateva zile si mi-a fost teama sa nu ia si puiul. Dar am stat in continuare langa el, fara sa imi pun masca pe fata. Asa imi sugerase cineva, sa nu ia bebe raceala. Dar vorba Mirunei raceala e una si gripa e alta.
Va pup si ma duc la nani. Chiar m-am enervat rau si incerc sa ma abtin sa nu iau foc si mai rau.
Noapte buna.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
dyanira spune:
citat din mesajul lui babytza Sabinel am pus si noi jumatate de supozitor, dar prajiturica a sosit abea azi la pranz... Dar a venit si ma bucur ca nu e constipat. Imi era teama ca de la formula sa nu fie vreo problema. Eva din curiozitate , cu care dintre mamicile pe care le-ai jignit de nenumarate ori simti ca te completezi ? Imi pare nespus de rau ca de fiecare data cand sunt pareri diferite unii arunca vorbe urate ...e pacat. Acest forum exista pentru a ne spune grijile, pentru a cere sfaturi si pentru a gasi informatii . Nicidecum pentru a face pe desteptii. Este normal sa nu avem aceleasi pareri, sau acelasi mod de crestere a unui copil. Dar doar pentru ca parerile noastre nu coincid nu inseamna ca unii sunt mai destepti si altii mai prosti. Suntem aici pentru a ne ajuta, nu pentru a ne enerva. Nu este un concurs , care e cea mai buna fiecare isi creste copilul cum doreste, parerea mea. Eu cred ca putem sa dam sfaturi si fara sa sarim in capul celor care gresesc. Exprimarea conteaza foarte mult. E simplu sa jignim, dar e pacat. Si nu e cazul. S-au mai discutat pe forum riscurile pe care ni le asumam atunci cand ducem bebeii in locuri aglomerate. Toate stim ce virusi sunt, dar exista momente cand nu avem ce face si trebuie sa ii luam cu noi.Sau pur si simplu asa vrem, sa ii luam cu noi. haideti sa fim seriosi. Chiar ii tinem in clopote de sticla ? Ii ajuta cu ceva ? E adevarat ca trebuie sa ii ferim atat cat putem , dar sa nu exageram. Eu personal am racit acum cateva zile si mi-a fost teama sa nu ia si puiul. Dar am stat in continuare langa el, fara sa imi pun masca pe fata. Asa imi sugerase cineva, sa nu ia bebe raceala. Dar vorba Mirunei raceala e una si gripa e alta. Va pup si ma duc la nani. Chiar m-am enervat rau si incerc sa ma abtin sa nu iau foc si mai rau. Noapte buna. Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Babytza multumesc de sustinere!!!Sper sa nu gresesc dar asa am simtit eu ca ma sustii.Nu vreau sa mai insist pe aceasta tema dar ma bucur ca m-ai inteles!
Am mai primit cateva mesaje de sustine si pe PM.Multumesc si pentru acestea.Va pup pe toate.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR