Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

babytza, pai al tau are super program. unde n-ar adormi si-a mea la 10...
ramo, amalia regurgiteaza aproape dupa fiecare masa, uneori si intre. o singura data mi-a dat afara in jet si atunci ca i-am dat eu lapte cu lingurita. si a pufnit si pe gura si pe nas.

poze
povestea nasterii

Nu mereu doarme asa. De regula cam de la 11 pana pe la 3:30-4 si apoi pana la 7. Dar a inceput sa doarma in fiecare noapte cate 5 ore legate, chiar 6 cand e mai obosit. Ceea ce e super si pentru mine, ca ma odihnesc si eu...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza si de la noi,

Sunt super super fericita!!!!!Copilul meu ieri, de ziua ei de o lunitza asa, mi-a zambit multttt si voluntar si lu tati cand a venit,Si bonus a dormit de la 21 pana la 3.30...papa juma de ora si pe urma pana la 9.Super viatza...cred ca este de la apa sfintita de preot la 8 zile de la nastere, de care am inceput sa mi aduc aminte de ea si sa o pun in ceaiul de clatire la baitza.
Va dorim o zi excelentaaaa!!!

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata tuturor!
Am admirat bobocei frumosi de Sabinel si Felicic.
Felicic si eu tot vroiam de mult sa te intreb daca i-ai pus si numele Vasile si tot uitam. Bine ca ne-ai lamurit.
Noi avem o maaaare dilema am dat comanda de 2 sapt de Infanrix si cica nu mai este in depozit...mai astept un raspuns luni de la Sensiblu, daca nu marti facem pe ala gratuit nu mai astept ca deja are copilul 2 luni jumate.ooooofffff
Nikolici esti o fericita!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

cine vrea o nora petrecareata? Asta e fi'mea. Se culca pe la 1, daca mai prinde o masa se face 2. Pana strang prin casa un pic... eu ma culc la 3. La 5-6 se trezeste iar pentru papa.
Asa ca dormim pana la 11-12 ziua,cu pauzele de masa.

Sabinelu super program.

Nikolici acum ai un motiv in plus sa zambesti.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Irina...vreau sa o vad si eu pe Andreiutza ta!!!Si pe mamica ei.Pune niste poze cu voi dragelor!
Pupu

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

fetelor eu m-am topit toata. am dantuit-o pe fiica-mea si-a adormit in bratele mele zambind. deci nu mai pot de dragul ei

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

300 si David mai regurgiteaza uneori , dar eu stiu ca nu e motiv de ingrijorare decat daca vomita lapticul in jet. Asa mi-a zis dr si asa am si citit. E normal , nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Totusi daca ti se pare ca e prea des, la fiecare masa , poti sa intrebi si medicul pediatru.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Singura mea problema e ca o cam chinuie si ma intrebam daca pot ameliora situatia. Ma straduiesc si eu... altfel stiu ca e normal.

LE Laurs si bembelina mea tot asa dar noaptea vizibil mai putin. Well, o las asa. Overall e OK.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sabinelul si nikolici, pupici la zambarete
si eu sunt fericita cand il vad zambind cu gura lui stirba zici ca-i un mos, dar baiatul meu se gadila ca un om mare, la talpi si la subrat iar tati vine si-l apuca de piciorus, bineinteles ca asta mic rade ca se gadila, iar tati este fericit nevoie ca-i zambeste fi-su nu le stric amonia, il las pe tati sa creada ce vrea el nu divulg secretul
noi avem deja un program de 10 zile, mi-e si frica sa-l scriu
8-9 dim papa
9-12 sau 13 somn
13-14 papa, joaca
14-15,30-16 afara, unde nu doarme bustean, sta cu ochii inchisi si o pupa pe Suzi
16-17,30 papa, joaca
17,30-20.30 somn
20,30-10,30 sau 11 baie, papa, joaca
10,30-11-4 sau 5 somn(daca ii dau bibe de completare, daca nu se trezeste la 1,30-2 ptr inca o masa rapida)
5 dim papa si somn cu mine pana la 7,30 -8
oare este prea devreme sa ma bucur de program? ca mie imi place asa

piticania mea doarme de la 10, mai stau juma de ora si il scol sa mergem la plimbare, tot aparitie sunt si azi, Fox tb sa mearga la veterinar, iar eu vreau sa fac ciulama de gaina si imi trebuie unt si smantana, asa ca bag si niste cumparaturi (am un cos urias la carucior)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ce greu se misca forumul...
feli, intoarcem pupicii lui falkone. credeam ca-s singura care face baie cupilului asa tarziucam pe la 10.30 si noi, ca-i singurul moment al zilei cand participa si tac-su. el lucreaza de dimineata pana la 9-10 seara inclusiv uichendurile, deci nu-l pot priva. macar atat sa faca si el

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutari si de la noi!!!
Felicic felicitari pentru programel e super!
Noi de azi am inceput sa bem suculet de mar.Vad ca azi ne-a placut mai vedem si maine!
Cele care le dati ceai bebeilor cu ce il indulciti???
Si inca ceva mai am de intrebat voi mergeti cu bebei in supermarketuri????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput