Pepenasi de iulie-august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
Caprioara spune:
Va trimit si io ceva primit pa mail legat de lege, dat ca lamurire de catre HR intr-o compaanie maare si multinationala.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
bufi spune:
mai fetelor cele carora vi s-a terminat postnatalul cum reusiti sa stati in concediu medical pana la sfarsitul anului?ce fel de cm? ca totusi este o perioada destul de lunga
am vrut sa fac si eu figura asta
dr mea de familie nu a fost de acord cu faza cu cm, asa ca nu am putut face miscarea asta...
sa inteleg ca veti sta fara indemnizatie pana la 1 ian cand va depuneti dosarul? chiar credeti ca tine figura asta...cred ca vor fi atatea persoane care vor face asta...
bufi
moni_or spune:
Salut, fetelor dragi! Primiti o mamica de pepenash? Sunt Monica, mami de Luca, nascut pe 17 iulie anul asta. M-as bucura sa intru si eu in cercul vostru, va citesc de ceva timp dar abia acum mi-am facut curaj sa ma alatur si eu voua.
dma2007 spune:
am reusit sa ajung si eu cu cititul la zi!!!!!!!!!!!uraaaaaaaaaaa!!!
sunu?????????????????????unde esti???????????
ma duc repede la poze
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ankalaura spune:
CAPRI tu pe ce mail ai trimis?? Ca pe yahoo nu e, iar pe gmail nu mai nimeresc nici o parola... s-a schimbat si la mail???
a.cicel spune:
Am pus 2 poze facute acuma. Bianca i-a dat Denisei o bucata de carne la gratar. Si asta mica n-a refuzat. Abia i-am luat-o din mana. Apoi isi lingea degetele 

Mada felicitari pentru Ari si mancarica buna care a papat-o. Nu-i asa ca daca ii e foame mananca? 
Legat de indemnizatia de 85% nu ma bag. Nu stiu si nici nu m-as incadra. Asa ca ma abtin. Dar stiu ca o lege (in general) intra in vigoare la 3 zile dupa publicarea in Monitorul Oficial daca la finalul ei nu se precizeaza altfel. In cazul acesta am inteles ca intra in vigoare la 1 ianuarie. Deci nu are cum sa intre in vigoare la 3 zile dupa publicare, din moment ce se specifica clar "1 ianuarie 2009". Si poate fi aplicata numai dupa ce apar si normele.
Caprioara spune:
Ankule, stai bre, ca n-am trimis, cu cupiii astia... Acu incerc
.
Bufi, pentru cupil iti poti lua 14 zile, pentru tini 14, intr-o luna. Si apoi repeti schema asta. Asa se poate face, cu conditia sa nu depasesti nu-s cate zile in total pe ultimele 12 luni (parca 90 pentru tine si 45 pentru cupil).
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
boticelina spune:
Rali indemnizatia se plateste rertroactiv de la incetarea postanatalului daca depui cererea in cele 60 de zile lucratoare sau de la data depunerii cererii daca depasesti acest termen. Si mie mi se par usor aberante chestiile sustinute de "sursele[' tale. Eu oricum m-am intors la munca, ma arunc de pe pod daca de la 1 ianuarie nu voi beneficia si io de CIc cu 85% 
Fetele, v-am citit, cu greu, pentru ca la noi e luna plina de dimineta piana a doua zi dmineata fara incetare. O fi puseu, o fi oboseala mea, dar azi m-a gasit mama plangand cu fata in brate, dupa ce plansese o ora neintrerupt, si-a pierdut vocea, de facuse vanata de plans si io nu mai stiam ce sa-i mai fac. Cum au intrat ai mei pe usa s-a pus de ras si gangurit, o sa creada mes parents ca parasc fata fara motiv 
Didi, Ile ce doctorite nasoale nene, faceam cu nervii instant. Si noi suntem pe 4 picaturi de vigantol pt ca dna doctor la noi suspecteaza ca nu-l asimileaza foarte bine. Acum insa sunt si mai in ceta decat inainte, inainte o credeam, acum ce sa mai cred?
Ufff, tre sa fug, s-a trezit urlatoarea sefa 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Bufi eu mi-am descoperit spondiloza chiar inainte sa raman gravida.Imi amortea mana stanga si eu am crezut ca am probleme cu inima.
Amorteala ma tine si o zi intreaga.Dr mi-a recomandat sa fac ultrasunete,reflexoterapie si sa ma duc in statiuni la bai termale.O sa incep sa ma tratez pt ca am ameteli groaznice.
Mada felicitari pt ca a papat mancare Ari.Nu reusesc sa vad pozele.
Serenity ce seamana Raducu cu tine,sunteti 2 frumosi.
Flo cand ne mai vedem?
Cuscra ce face David?![]()

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA