Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 7
Biancas spune:
Azi am constatat ca nu mai am bratara de aur la mana 
. sambata o aveam...chiar l-am rugat pe Nelu sa mi-o puna ca avea si siguranta si uite ca am pierdut-o..unde, cand...nu stiu
. Avea vreo 9 grame...si era bratara set cu colierul
.. Cilierul il purtam la ocazii dar bratara o purtam zilnic
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca pai statea inainte foarte frumos la taiat de unghii. De cateva luni nu mai vrea, da din picioare numai cand vede forfecuta, cred ca de cand am gresit odata si am taiat putin mai adanc o unghie, l-a durut cateva zile si poftim urmarea.....Fortat nu-i pun decat supozitor, in rest nu insist cu nimic daca nu vrea.Nasol ca ai ramas fara bratara
48 cm avea la inceputul anului in ian. Vad azi sau maine cat are...
nb fetelor, intru maine ca ma duc sa.l pregatesc de somn sa ma pot uita la dansez pt tine...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Giova eu m-am tot uitat in seara asta si comand cred cele 4 carticele tridimensionale cu invata culorile , numerele , ousele si nu mai stiu ce si tot asa cu invatatul numerelor si culorilor mai sunt inca trei, sa vad ca astea din urma numai in decembrie cica sunt si poate le ratez pe primele
. Merci de site-uri, le salvez si eu.
Bianca site-ul de care zic eu e cel de-al doilea pus de Giova cu reclamamascataatentie o sa salvez si eu celelalte site-uri. F bine sta Dani cu kg, Alain avea acum o luna 102 cm si acum are 51 la perimetru cap si 15,3 kg e cam slabut pt inaltimea lui dar cand ma gandesc ca avea 14,4 in spital tot e bine. Pai intreaba direct ce activiatti fac cu ei la gradi ca trebuie sa iti zica.nasol de tot cu bratara,poate o gasesti prin casa pe undeva totusi.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
asteryaro spune:
Buna seara, doamnelor, si de la Buzau, unde se cam lasa ceata si erau doar 4 grade C.
Maraki, norocul tau ca-mi esti draga... pai, tu inseamna ca ma crezi nebuna mai? Ca am mai avut ceva discutii pe acest subiect. Cum crezi tu ca ar trebui sa arate un copil autist, crezi ca este diferit fizic de ceilalti copii? NU, te asigur, dar cine cunoaste cat de cat, poate observa "mici" diferente, cele care-i separa de copiii obisnuiti... Diagnosticul lui Razvan a fost si este pus corect, l-au vazut o caruta de medici neuro-psihiatri si chiar si psihologi. A trecut si printr-o comisie (pe bune, adica nu ca am dat spaga) si a obtinut certificat de handicap... ce naiba... el face progrese fiindca si numai pentru ca EU m-am impotrivit tuturor celor care, ca si tine (please, nu o lua personal
, stiu ca n-o faci din rautate sau comoditate sau altceva), sustineau ca " ei, e baiat, vorbesc greu baietii...., baga-l in sac, descanta-l, da-i apa din clopot...". Am executat toate aceste "vraji" fara sa cracnesc dar, pana nu l-am dus la cresa, pana nu ne-am apucat de treaba serioasa (ABA) si pana nu l-am descoperit pe dr. Naghiu nu s-a intamplat nimic pozitiv. Unii din prietenie (prea putini), altii din comoditate, altii din "bine ca al meu e sanatos, ptiu, Doamne fereste", altii sa-mi ridice putin moralul... Fireste ca eu nu m-am suparat pe nimeni, prefer acum niste "rosii in freza" inchipuite, decat peste catva timp sa-mi dau singura cu toporu'n cap ca am stat ca o vita si n-am facut nimic sa-mi salvez copilul. Daca vreti sa stiti cu ce "se mananca" viata cu un copil autist, cititi "Lasa-ma sa-ti aud glasul" de Catherine Maurice, si va va fi clar .
Razvan mi-e drag mai mult decat lumina ochilor... ca de altfel si voua copiii vostri (ca doar nu-s eu mai cu motz, nah
), si cat ma tin puterile (adica portofelul...) fac absolut tot ce trebuie ca sa fie si el un baietel obisnuit, si aproape sanatos. Cand nu voi mai avea resurse financiare, daca o fi nevoie, am bijuterii, le vand, fac licitatie. Poate sa nu ajung acolo, sper.
Hmmm, am devenit brusc melodramatica, dar asa mi se intampla uneori seara
.
Ei, ca mi s-a dus inspiratia...
Bianca, hai fata, m-ai facut sa rad cu "printesa balului"... hehe, as fi vrut io, dar nu prea cred. Vin doamne din inalta societate, chestii grele, toale de firma... Mai, si-aveam o rochie beton...
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
asteryaro spune:
Cosuletul stiu si eu ca se cheama figura aia.
Mai ce vremuri, cand eram gimnasta... cantonamente, bataie la greu, mancare buna, plimbari... doar ca eram mici, nu stiam nimic...
Cristina, mami de
Biancas spune:
Maraki am inteles cu unghiile...
Bratara nu o mai gasesc ca azi la servici mi-am dat seara ca nu o am si l-am sunat pe Nelu si a cautat-o peste tot si nimic. Asta e...
Silvi te-ai apucat de cura aia cu orez? Mi-am listat si eu sa citesc si acum mi-am amintitde ea
. Parca nu mai am timp de nimic...doar seara termin trebuirle zilnice si ma pun la calc. A recuperat bine Alain kg ce le-a dat jos in spital. E tare inalt...cu cine seamana asa inalt? Si Nelu e inalt dar...asta micu poate va fi piticot ca mine
. El mi-a spus ca a crescut pe la 16 ani..intr-o vacanta ca nu i-au mai fost bune hainele. Sa speram ca va creste si Dani tot asa ...daca nu..va fi nasol.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Bianca, imi pare rau de pierderea bratarii. Nasol... eu ma oftic de numa la faze de-astea. Dar stii ce? Bine ca nu ti-a fost furata, sufereai mai mult. Zic si eu. Sa fii sanatoasa, cumpara Nelu alta. Nu te mai necaji.
Am si eu 2 patanii: una cu cercei si alta cu bratara. Cu cerceii - i-am lasat la masaj
(acum vreo 4-5 ani), iar bratara anul trecut, am mers intr-o farmacie sa-mi masor toate cele cu un aparat din acela maaare, in care tre' sa bagi mana, sa-ti masoare pulsul si tensiunea. Am scos bratara si acolo am lasat-o, avea un loc special, un fel de suport pe aparat, pt. ceasuri si bratari. Ei, mare noroc, si cerceii si bratara le-am recuperat. Ca io-s norocoasa
. Cu dragostea stau mai prost
.
Cristina, mami de
Biancas spune:
Deci cosulet....haha...ce mare gimnasta sunt
..pacat ca nu am icoane cu piruete pe aici
.
Astery, nu te supara dar multi nu inteleg faptul ca autismul e de mai multe feluri (am citit si eu
) si ca uneori la formele mai usoare nici nu se observa. Dar..asa cum spuneai tu...este cate un comportament ciudat, un gest ciudat, un fix... care da acest crud diagnostic. Cel putin asta e concluzia mea din tot ce am spicuit din ce am citit.
Si Razvan pare un copil normal...dar copii autisti sunt copii normali..am vazut si filmulete pe youtube,,,parca tu le-ai pus.
Sper sa o scoateti la capat pana la urma...incetul cu incetul.
Bebe 2 cand vine?
![]()
Bianca
Biancas spune:
Astery...eu vreau sa imi aduca mosul catel nu bratara
. Mai am una dar e cam mare sa umblu toata ziua cu ea...are 21 grame
. Am avut pasiune mare pt aur dar acum nu mai am. Eram plina ochi de inele, lanturi...acum stau in caseta . dar oricum era o valoare..niste bani investiti.
Nasoale intamplari ai patit si tu 
Si eu m-am masurat in aparatul ala...ala iti spune si ce indice corporal ai
Si eu aveam... am adica ![]()
Bianca
Biancas spune:
Noapte buna gagici...maine am ore de la 8 la 20 dar merg cand ma trezesc...puii mei sa mai dorm si eu
. Oricum Dani e acasa si pe la 7 ne da desteptarea dar daca am noroc ii dau cacao-a la noi in pat si somn de voie mai departe. daca nu..merg la scoala .. Proful asta face prezenta si e ultimul seminar din cursul asta
. Audit financiar..prietenii stiu de ce ....ca e o "stiinta ciudata"
.
Bianca