Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 8
asteryaro spune:
Bianca
, pai tocmai de-aia nu ma supar. Tu stii ca in lume nu sunt 2 copii autisti sa semene macar??? Sunt complet diferiti. Toti il compara sau aseamana pe Razvan cu fetita aceea de la "dansez pt. tine"... si toti spun la fel: n-are dom'le copilul nimic. Ba, cineva l-a "sfatuit" pe Viorel sa vina acasa, sa-mi traga O MAMA BUNA DE BATAIE
, la fel, din acelasi motiv, copilul e sanatos tun, mama lui (adica eu) e defecta la cap. Pentru unii autismul a aparut odata cu acea fetita, si ei cred ca stiu totul.
Si nu-i bre obligatoriu pt. nimeni sa cunoasca nimic despre autism. Doar ca unii isi dau cu parerea prea insistent si prea ferm, si atunci ma apuca amocul.
Gata, m-am "deversat".
Am avut si eu pasiuni cu aurul, acum... mai putin. Dar strang, v-am mai spus, pt. nora-mea
.
Puiul meu doarme, merg si eu langa el, ca sunt cam zombi, dorm fff prost noptile, oare de ce, ca motive "n-am"
?
Noapte buna tuturor, la mamici si la pitici.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Sandra a fost la party de la 16 la 20.30 dar nu a castigat nici un premiu...a castigat un baiat deghizat in fata si inca vreo 2 copii mai mari. Asta e. Oricum a avut o costumatie reusita zic eu, multumim de comentariile din drop.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Astery..eu strangeam pt fiica-mea
....la nora-mea sa ii dea maica-sa
. Si acum ma gandesc ca si Dani si-a pierdut bratara lui pe afara in vara . Am si uitat de asta.. Na asta e...
Sanatosi sa fim ca aur se mai gaseste.
Inelul de pe deget sigur nu il pierd ca nu mai imi vine jos decat daca slabesc vreo 15 kg
. L-am pus inainte sa fiu gravi si acuma..pauza... Cand ma enervez tare pe el iau clestele si l-am rezolvat 
Astery instinctul tau de mama iti spune cel mai bine ce ai de facut. Lasa tu lumea sa vb si fa ce crezi ca e mai bine pt voi 
Gata plec...uite cat e ceasul si tot eu ma plang ca sunt obosita..cum naiba sa nu fiu? ![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata gagici...noi la pc ascultam muzica cu papanul meu ca tare mi a lipsit
iar bianca se pregateste de inot,vine prietena s o ia ca eu nu ies din casa...azi ma simt mai bine si sper ca pana luni sa fiu fresh
ca avem mare consiliu profesoral...se depun cereri pt salariu de merit,si m am gandit sa mi depun si eu ca parca anul trecut a fost anul cel mai productiv....acu om vedea ca sunt deja veteranele pe lista de vreo cativa ani si s au invatat sa primeasca dar eu incerc....
...GIOVA stie cum stau treburile astea![]()
mai fetelor de cand cu sormeaacasa si sta cu papanul meu are fiumiu niste expresii de te doare capul...aseara a varsat un pahar cu apa si a zis,,mai copilule esti de belea,,
apoi i a dat gabi sa pape un strugure care era cam acru si a izs,,tatii asta e scarbos,,
apoi avand chef de joaca m am jucat in dormitor si l am lasat cu bianca,vine dupa mine la bucatarie si striga,,nu ma pinzi,nu ma pinzi baba fala dinti,,
si ca sa puna capac aseara dupa cina a zis,,salumana pt masa ca esti glasa,,
am ramas masca.....cate poate invata in cateva zile e super simpatic dar parca n as prea fi vrut sa stie de asta
aseara i am zis ca vine mosul si o as i aduca masinuta masa de scris daca i cuminte si un trenulet....azi dimineata m a intrebat,,aduce mos caciun masinuta si masa de schis??,,,deci am pus o
BIANCA eu sper sa gasesc lenjerie cui hanna montana ca mi a zis tipa aia sa trec dupa 1 asa ca te anunt...tare frumos costumul sandrei si super interesant![]()
ASTERY
ce tb ai tu cu ce zic alti???lumea vb oricum importanta este atitudinea ta

GIOVA ii place lui marcolino la gimnastica????pe papan l am dus la bianca la inot si mai mai sa se arunce imbracat ....si cand ma gandesc ca la mare nic nu se apropia...tare situl de la editura sigur o sa comand
ma duc sa fac ceva curat si o ciorba ...ca dupa masa tb sa bat la oale minunata tochitura ...sper numai sa iasa macar la fel ca data trecuta ca altfel ma fac de cacao la rude

Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...
Dani ne-a facut azi surpriza si s-a trezit la 8.45, l-a luat Nelu dincolo si eu am dormit pana la ora 10. Cand m-am trezit toata gasca manca cereale...de la mic la mare
. Eu mi-am facut cafeaua si acum o tai la scoala, deja sunt imbracata. Sandra invata in camera ei iar baietii s-au dus sa faca platile pt consumuri. I-am dat lui Dani salopeta dinaia intreaga..gagarin i se mai spune, i buna cea de anul trecut (anul trecut ii era cam marisoara dar o purta si asa)
Cosmi mi-ai facut pofta de piscina...si eu as merge odata cu toata familia (cu Sandra am mai tot fost) dar Nelu nu e amator de apa
. Plus ca la noi s-a modernizat piscina si sunt 2 bazine dintre care nici unul pt Dani..unul e bazin olimpic iar celalalt e un fel de jacuzzi, apa imi ajunge pana la piept. Deci pe Dani l-as putea duce cu colacul doar.
Ce bine ca si-a dat drumul Stef la vorba uite cate cuvinte spune deja...
. Succes la premiu.
Gata plec ca in stilul asta nu mai ajung. Si am un chef de mers
. La noi e ceata afara...si cam rece.
Bianca
silvi_2005 spune:
Salutari si de la noi, eu si Alain am dormit pana la 10
se face un intuneric in dormitor cum inchis si obloanele la geam de poti dormi toata ziua daca vrei, eu m-am trezit inainte de el dar asa aveamchef sa stau sa lenevesc...
Bianca lasa ca s-a distrat Sandra si asta e cel mai important. Cred ca cu tati lui seamana inalt care era 1,84 dar nu e o regula si poate va creste ma incet mai incolo.Au pusee de crestere si Alain a stagnat o vreme, asa e poate acum Dany in faza acum.
Cosmina hai pune reteta de tochitura care o faci, ca m-ai facut curioasa,ammancat o data la ceva resaurant dar nu mi-a placut ca era super grasa carnea si plutea in ulei...sigur ai tu ceva reteta buna de place la toata lumea.
Cristina ma bucur din suflet de progresele voastre o sa fie din ce in ce mai bine.
La noi e innorat si urat ca de obicei
o sa iesim nmia la cumparaturi si poate il plimbam un pic pe pitic cu masina. Alain era mucos si cu 37,3 subaxilar masurat aseara a luat Panadol, cred ca de la gradi a luat iar ceva....
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:

Irinatunza, multa fericire sanatate si iubire alaturi de cei dragi.
ce faceti gagici?
noi pe acasa, lenevim, Clau are chef de iesit...unde? habar n-am ca e tare frig.
ati scris o groaza, v-am citit, dar sa mor de mai stiu ceva...ba da...
Bianca nasol ca ti-ai pierdut bratara si cu atatea grame. eu nu sunt fan aur, cerceii si verigheta, atat port. restul in cutii.
Pacat ca nu a castigat Sandra, vor mai fi ocazii.
Nu stiu ce sa zic cu educatoarele....cred ca sunt fara chef, fara inspiratie, chiar nu le inteleg. Cum naiba stai la catedra cand vin parintii dupa copii? macar de fatada te ridici sa dai buna ziua si sa mai schimbi 2 vorbe cu parintele.
Astery pacat de bal, pacat de rochie ca nu a fost expusa privirilor, pacat de anturaj...pacat de tot, ce mai!!!!
Lasa tu, mai bine sa fii "nebuna" acum, decat mai tarziu, cand poate va fii prea tarziu. Tu stii si simti mai bine ce trebuie sa faci pt. Razvan.
Cosmi super expresii are papan. Cu bunicii nu invata asa ceva e clar, dar cu pers. mai tinere, uite!!!
Silvia musai sa dau si eu comanda aia odata, risc sa nu mai gasesc nimic pe stoc.
Maraki cum sunt preturile in Real la voi? fata de metro sau alte en gros-uri?
Figura asta cu cosuletul a invatat-o la dansuri, fac diverse chestii in paertea de incalzire, la inceput. Pregatesc pt. serbare dansul clopotelului si danseaza pe Dragostea din tei a lui O-Zone.
o sambata frumoasa sa aveti
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
asa....papa e pe foc,gresia spalata astept sa se usuce
IRINATUNZA la multi sa fi fericita
GIOVA ai dreptate de la soramea a invavat
ce o fi pe marcolino la gimnastica
de ec nu mergeti prin mall?
BIANCA acu ma zapaceste la cat vorbeste papan si abolut orice ...chiar si injuraturi ca tata e cam gura sloboda cand conduce
eu ma oftic cand pierd aur....cand aveam vreo 17 ani am pierdut un lant gros cu cruciulita,cercei,4 inele si bratara....m am dus la balta la tara si acolo de fapt era o cariera de piatra,mi am pus toate bijuteriile pe lant si le am pus pe prosop....ies din apa iau prosop dar de frig n am mai realizat ca bijourile erau acolo si ca desteapta mai si scutur prospul drept deasupra apei....duse au fost cu toate ca am incercat sa le scoatem cumva dar apa la mal avea peste 3 m,am slabit atunci intr o saptamana 6 kg 

asa ca.....
SILVI cam asa fac tochitura calesc ceapa ,usturoi,1 morcov,1 ardei gras apoi tai in bucatele mic:ficat de porc,carne de porc,kaiser,ciuperci,pipote de pui si inimi,carnati,rinichi de porc,splina de porc si le pun intr o cratita mare cu ce am calit mai sus si pun apa dar nu f multa si din cand in cand mestec si iar pun apa si tot asa vreo 1h jumate,apoi pun bulion peste toate si mai las 10 miunte iar inainte s o inchid pun verdeata.Separta fac cate un ou ochi si pun la fiecare persoana peste portia de tochitra si rad nitica branza (cine doreste)si trantesc o mamaliga.E foarte buna cu muraturi ....spor la treaba
maraki spune:
buna dim.
Astery asa e,tot dupa fetita aia m-am luat si eu
pt. ca ea nu vb deloc si era mare (4 ani?)
hai ca am scris randul de sus in urma cu 3 ore, nici nu stiu daca ati mai postat...merg sa strang prin casa si revin....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Giova, comparativ cu Kaufland este mai scump Real.Noi La Kaufland facem cumparaturi in general.
Bianca si eu sant fan aur
daaar....din toate inelele,imi vine doar unul ca m-am ingrasat si la degete ![]()
![]()
Mai si ce degete de pianista aveaaam.......am un inel super misto cu un diamant si nu mai stiu ce sant pietricelele negre? ei, acum mi se potriveste doar pe degetul mic si e caraghios asa.....
Astery nu trebuie sa ne suparam, asa vedeam eu situatia si asa am scri,cred ca ti.ai dat seama in toti anii ca nu sant genul care perie sau spune ceva doar ca i-ar place persoanei in cauza
Cred ca asa esti si tu pt. ca doar santem gemene nu? 
Irinatunza la multi ani 

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5