Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 9
silvi_2005 spune:
Irinutza La multi ani !!!!!!!!! Tot ce iti doresti alaturi de cei dragi.
Hai ca noi abia acum o sa ne pregatim de iesit la cumparaturi ca ne-am oprit la tv ca se da in reluare o emisiune numita O cina aproape perfecta, e ceva emisiune concurs toti gatesc pe rand si isi dau note, murim de ras ce note mici si dau si se comenteaza pe la spate, dincolo de asta vezi o multime de retete si obiceiuri, eu una as da note muuuult mai mari la toti.
Cosmina, interesanta reteta ta eu stiam ca se face numai cu carne de porc si kaiser de aceea nu imi placea, pofta are si sa ne zici daca ai luat note mari
vezi ca se puncteaza aici decoratiile de masa, mancarea si ambianta
.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
cosmi1975 spune:
SILVI
avem si noi emisunea asta se numeste,,Cireasa de pe tort,, e amuzanta ,imi place....din perlele lui papan,,Stefan ce faci acolo????el raspunde,,bine,si misto de tine,,
o omor pe sormea.....aoleu dar vine cumnata si aia de 10 ori mai nebuna ca sormea...ce familie
de la 2 toc la cele trebuincioase pt tochitura care sperrrrr sa mi iasa

Giova spune:

am fost la aer, pe-afara si am papat in oras. de 30 min. s-a trezit piticul, asa ca diseara la mall cu noi, e shoppingul de la miezul noptii. si asa am un copil care adoarme dupa ora 23 seara, asa ca mergem la spectacol si sa vedem ce reduceri fac astia.
Maraki mersi de raspuns. Un tip care face sapt. Germania, aduce tot felul din Real. Dar cumpara la pretul care e si asa il da, e o cunostinta a vara-mii. Mi-a luat balsam de haaine Softlan si vreau detergent acum. Vara-mea are oferta de la Real, zicea de un laptop cu Cars pt. marco, dar e de la 5 ani, nu e pt. el. mai zicea de Lego si astept sa-mi pozeze oferta aia sa o vad si eu. dar dupa cum mi-a zis preturile, la Duplo, e cam ca la noi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova iti spun eu pretul ca in seara asta trebuie sa aduca Giorgos de jos de la cutie brosurile
In fiecare sambata primim brosura de la Real si alte magazine, eu de obicei le rasfoiesc duminica la sv cand fumez
si le las italianului de la vase ca-i place si lui sa se uite ![]()
Tochitura
suuuper buna cu mamaliguta 
Cosmi mi.ai adus aminte de prietena mea cu expresia " esti de belea " ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvie, au si nemtii emisiunea asta, se numeste " Das perfekte dinner " iar sambata este cu vip-uri
Ma uit si eu mai mereu ca este interesant...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna si de la mine...
Irinatunza la multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!! 
Mi-a facut Cosmi pofta de tochitura...e buna
..mi-am salvat reteta sa o am.
Maraki, pai normal ca e mai ieftina marfa din kaufland decat cea din Real si asta pt ca nu e aceeasi marfa
. Kaufland e un magazin mai ieftin, fara suparare mie nu imi prea place..nu sunt eu adepta in totalitate a lucrurilor "de firma si scumpe " dar la Kaufland gasesti multe ieftinituri,chinezarii multe chiciuri la pret mic. Uneori mai merg si acolo...dar rar pt ca nu imi e la indemana, e mai departe decat real-ul. Mai ales cand fac cadouri de craciun ca atunci gasesc multe prostii ieftine
.(Chiar acum m-am uitat in pliantul de la kaufland care vine saptamanal..sunt farfurii cu 1.99 de plastic lei cu motive de craciun...deci merita...in real nu gasesti asa ceva. ) Eu mi-am cumparat anul trecut 4 dar 2 s-au spart.
Giova chiar e ciudat ca nu se ridica educatoarele nici macar de vazul parintilor sa salveze aparaentele. Si asta nu doar eu am observat-o ci si alte mamici. Sunt comode ce mai...daca vre sa vb cu ele te duci mai aprope de catedra sau vb mai tare sa te auzi de copii
. Intr-o zi m-am dus dupa Dani si una din educatoare isi complecta bonurile...s-a uitat la mine pe sub ochelari si si-a continuat munca
. Dani era in pat, atunci se trezise si l-am ajutat eu sa se imbrace..de fapt l-am imbracat eu dar am inteles ca ele merg pe principiul sa se imbrace fiecare si numai cei care nu pot pe aia ii ajuta. Ma rog... Shooping placut...si la noi a fost sambata trecuta Anda Adam dar nu am fost.
Silvi si Nelu are 1.82 dar Dani e piticiot. Alain si Angelos sunt inaltii sectei 
Eu m-am auditat azi si am evaluat inteprinderi
. Copiii i-a trimis Nelu la socrii ca maine o iau de la capat cu scoala la 8...asta daca ma trezesc
. I s-a terminat si lui boieria...maine merge la servici dupa aproape o luna de stat acasa
.
Saptamana viitoare pe 23 ar trebui sa sarbatorim/....facem 16 ani de cand suntem impreuna
de jumatate din viata sunt cu el
.
Ma gandesc sa il scot la resturant sa ii fac o surpriza ...suna bine nu? Asa mi-a facut el la 5 si 6 ani de casatorie mi-a facut niste surprize placute 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca eu nu stiu ce se gaseste in Kauflandul din Ro, aici in schimb sant toate de buna calitate, nu vezi chinezarii
Magazine cu mancare mai ieftina sant: lidl, plus si inca unul care nu imi vine in minte
Ca mai sant oferte cu fel de fel de prostii la 1 euro, da....de la creioane, musamale, servetele,jucarii micute si nasoale, caiete,etc. ( in kaufland ) dar asta nu inseamna ca reprezinta magazinul ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki uita-te please cat costa laptopul ala si sa-mi spui ce tip de lego este si la ce pret. In afara de cutia aia enorma XXL. mersi mult.
Bianca te scolisi si weekendul asta. super ca ati plasat copiii la bunici.
Unde pot duce o pastila la analiza![]()
e vorba de Super Slim, am tot citit si acum si mor daca nu duc o capsula dintr-aia sa vedem ce subst. contine.
Oare un laborator de analize face si asa ceva?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Uite sa iti dau un exemplu:cand veneam in Ro si ma duceam in super market( cora de exemplu ) ramaneam uimita cand vedeam ce rahaturi de cartofi erau expusi
Mici, murdari si de multe ori stricati
Preferam sa cumpar de la taran din piata cartofi frumosi si mari....aici nu ai sa vezi cartofi stricati never, sant curati si frumosi.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki cred ca si ALDI e ieftin. cel putin asa am auzit. de la LIDL cumparam si noi o groaza de chestii, mai ales castraveti in otet, dulci, stil bulgaresc
.
Acum la Lidl, in Italia, cel putin, au bagat si marci mai bune, care se gasesc si in supermarcheturile mari.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)