Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 6
maraki spune:
da, de la 5 ani
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
mersi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki daca iti aduci aminte cum se numeste pozitia, pls spune-mi atunci cand am lapsus...fac ce fac si iar ma gandesc....nu cumva este barcuta? |
Cosulet Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Giova merci de inf, chiar amvb cu mama si o sa fac cont pe numele ei si o sa le ridice si plateasca ea, ai luat de la ei si sunt ok cu livrarea si restul? ca sa poti cumpara de pe E bay iti trebuie cont in valuta cu carte de credit, nu e mare lucru de facut dar daca nu ai din aia care cu care sa poti face plati pe net sa specifici la banca pt ce vrei. Daca maiai ceva site-uri cu carticele si jocuri educative sa mi le dai pls ca eu una din astea ii voi lua de Craciun lui Alain ca jucarii are cu carul,nu ii mai iau.
Maraki ti-am pus pe mess site-un de care ziceam. pai cand doarme daca altfel nu sta linistita, Alain sta ca sfantul la taiat unghiile daca ii zic ca sunt urate asa si il rad fetitzele
. A avut si el etapa de circ la taiat unghiutze
.
Am gasit un site super dragut cu poezii, vi-l pun pe Pm daca il vreti ca aici nu o sa pot sa il pun
ma uitam sa caut pentru Craciun cu trei patru cuvintzele dar nu cred ca reusim noi sa invatam ceva
au pentru toate ocaziile pozeii si au si poezii pt gradinitza, zic eu f dragutze.
Noi in seara asta am facut colaje acasa
adica am decupat eu ce imi cerea el din catoaloage de jucarii ca au venit o groaza acasa si acte 2 de la un magazin
si el le lipea cu un tub de lipici si le lipea pe niste coli A4, iesim mai ieftin asa si e mai distractiv, Alain a fost super incantat. Apoi am avut seara militara
ca sa il lase pe Jean sa doarma un pic ne-am pus si am montat un castel mare si am scos toata punga de soldati...dezastru mare la el in camera dar ne-am distrat bine si apoi am adunat tot impreuna.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
sau cosulet, cum zice Bianca. lasa ca o intreb luni, musai sa stiu acum.
Silvia eu inca nu am comandat, am tot bagat in cos, am scos, ma tot suces, invart, parca vad ca raman fara ele.
Noi avem carti de la editura asta, sunt faine, multe le-am vazut si in librarie, ca sa stiu ce cumpar.
Gradinita lui marco numai de la ed. Crisan cumpara.
Site-uri cu poezii:
http://www.didactic.ro/disciplina?did=45&what=planuri&pid=36203&type=3&cat_id=45
http://www.c o p i l u l.ro/poezii.html (scrieti copilul fara spatiu intre litere).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96780&whichpage=1
http://www.p a r i n t i.com/Exercitii_poezii_pentru_cei_mai_mici_copii-contentpid-852.html (idem parinti)
eu le-am salvat mai de mult in comp., cand cautam asa ceva pt. marco.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Biancas
Cosulet Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
asa este,cred ca amandoua sant pana la urma
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna seara doamnelor...
Silvi, baga site cu poezii pe PM sau unde vrei...eu vreau. Am si eu o carticica foarte frumoasa..ar trebui sa o scanez odata cand am chef sa va trimit. Are poezii frumoase.
Giova...cred ca cosulet ii spune la pozitie. Gimnast il faci pe Marcolino 
Maraki..esti culmea ca taiatul ciorapilor
..cum nu sta tu? Nu se poate asa ceva...
Gaseste un film frumos, pacaleste-l sa stea la taiat de unghii sau in cel mai rau caz tine-l cu forta daca nu si tot reusesti. Asta nu e treaba ce faci tu...la 3 ani..
. Si Dani a avut o perioada cand nu a stat si l-am fortat...Nelu il tinea si eu imi faceam treaba...si s-a obisnuit...acum vine singur si chiar sta fara sa am probleme.
Silvi, Maraki...Dani are 50.5 cm perimetrul cranian, 93-94 cm si 13.000-13.500 kg. Eu nu cred ca Angelo sa nu aibe 48 cm.. oricum 48 cm e perimetrul minim la 93 cm pe situl ala cu grafice.
.
Cosmi deci le da extemporal Bianca la papitoi? Super.... Am intrebat-o pe sandra daca ii mai place Wich si mi-a spus ca nu prea...ca ii place mai mult Hanna Montana
. Sa vedem acum daca gasesc lenjerie...daca gasesti sa ma anunti te rog.
Irina...vezi ca tabla de la Selgros nu e ca a mea..asta a mea se face si masa..e 2 in 1. 20 lei diferenta intre ele...cam asa.
Azi cu fiul meu am avut operatii de lipit. Am luat de la librarie o carte cu autocolante...se numeste "invata culorile cu autocolante" si a recunoscut multe culori chiar si nuanta lor ( este verde inchis, verde deschis...)
Azi dimineata iar a avut nervi...Nelu a fost in concediu si tot el il ducea dimineata la gradi sa dorm eu mai mult cu 15 minute si iar face figuratii dimineata, plange si se isterizeaza ca tati il ia din pat, tati il duce la gradi, tati....
. Am mai avut o perioada dinasta si vad ca a revenit
.Azi s-a trezit la 6.30 si l-a strigat pe taicas-o, i-am spus ca nu e si pana la 7.30 a stat in patut tot strigandu-l...eu mergeam la el..se criza sa merg de langa el....pana m-am enervat si i-am dat doua la fund, l-am luat din pat si m-am apucat sa il imbrac
. Dupa ce ii trece isteria asta suntem cei mai buni prieteni...azi m-a intors de 3 ori de pe holul gradinitei sa imi dea pusi
. Are pitici
.
In 21 au teatru...cenusareasa
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Astery, frumoase carticelele...am si eu in genul asta cumparate pt Sandra...erau 5 carticele intr-o cutie frumoasa...povesti de H.C. Andersen...cartonate si micute
. Le-am cumparat atunci la vremea aia si costau 20 lei...cam ca acum 60 lei poate...cam asta e diferenta de salarii...poate si mai mare . oricum mult am dat pe ele...dar si acum le am.
Bianca
Biancas spune:
Eu nu stiu ce lucreaza la gradi ca nu ne arata nimic si nici eu nu intreb (Nelu il cam scotea daca a fost in concediu). Oricum stiu de la Sandra ca ne dadeau dosarul cu ce au lucrat la sfarsitul anului. Si prietena mea imi spune ca merge la gradi si isi ia lucrarrile de pe panou...la noi nu sunt panouri
.
Azi am vb cu cealalta educatoare sa il mut din grupa dar...a spus ca nu e prea bine pt el acum...si-a facut prieteni cu care se joaca si tot el ar avea de suferit...si poate nici nu ar sta pt ca grupele sunt una langa cealalta
. M-a sfatuit sa nu pun tot la suflet si va fi bine. Ce m-a socat e faptul ca le afiseaza pe un perete poeziile ce le invata si la ei la grupa era pe panou o poezie...atat, la cealalta grupa pe panou era o poezie inconjurata cu desene frumoasa..mai mare dragul sa o copiezi daca vrei
. Si astea de la noi din grupa vesnic stau la catedra...si dimineata si dupa-masa, celelalte sunt in picioare pe dupa copii (asta asa ca o paranteza..) Iar m-am plans...nu ma mai plang atata bine? ![]()
Bianca