Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova ma refeream pe la gradi ceva....in nici un caz cand este Marco cu familia.
Astery eu sant mai batuta in cap....diagnosticul de autism eu nu il consider pt Razvan!!! Doctori si doctori.....daca era copilul asa, nu vedeai tu schimbarile astea, eu cred ca a venit si timpul FIRESC cand a inceput cu progresele Razvan. Tu singura ai spus ca daca veneam in Ro cu Angelo, era diagnosticat de o gramada de timp cu autism Aici am intrebat in mod special psihologul daca are ceva din autism si a spus: nuuu cred! iar pe hartia de la clinica nu scrie asa ceva, doar tampenia aia de microcefalie si ma gandesc ca nu are cum sa se micsoreze capul, nu???
Cosmi nu e afacere cu geaca Pretul ei de magazin este 1600 dar cred ca Michelle o da cu mult mai putin Nasol ca nu mai stiu parola din e-bay M-am chinuit ieri si nu am reusit sa o gasesc...cred ca si nick-ul nu era corect De cand am luat tzeapa pe e-bay si am platit aiurea, nu m-am mai bagat si au trecut 3 ani si ceva....tu nu erai la noi pe vremea aia.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sa zic ca ma pacaleste bianca ca mai crede in mos craciun???stiti ce face ,,preadolescenta,,mea?????a adunat toti papitoi din camera i a pus pe jos fiecare cu cate o carte in mana si le preda....i a anuntat ca peste 20 min le da testasa ca......

MARAKI ce tzeapa ai luat????
ASTERY puiul tau afacut atatea progrese pt ca TU ai constientizat ca rae o problema....vindecarea vine de la parinti...o amica de amea are copilul cu pb si i am recomndat si medic ,si terapeut,psiholog....dar nu face nik si asta se vede in dezvoltarea psihica,psihomotorie a copilului si e destul de mare are 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki eu sper ca nu e nimic la gradi, care sa-l fii dat peste cap. mai ales ca am fost si la sedinta aia face-to-face cu educatoarea. si mai ales ca ma inteleg destul de bine cu ea, suntem apropiate, asa ca mi-ar fii spus daca era ceva. ma inteleg eu bine si cu dir. si nu cred ca nu m-ar fi anuntat daca se intampla ceva acolo. nu stiu.....cercetez...
fa-ti alt cont pe e-bay. nu se poate? si pe mine ma tenta sa cumpar, sunt o groaza de fete care coamanda pe e-bay.ir
Doar ca eu nu ma pricep la asta si nici nu prea am chef sa invat acum....am eu altele pe cap.
Cosmi fain se joaca adolescenta ta.
ai dreptate cu progresele lui razvan. E greu/dificil, pt. unii chiar rusinos sa constientizeze ca are copilul o problema. dar uite ca, Cristina a reusit, si va face din razvan un copil de nota 10!!! Nu ca acum n-ar fi, dar daca nu il stim cum se comporta in viata de zi cu zi, e greu parca sa crezi ca are probleme.
si eu am exemple cu nasicul mic, care nici acum nu vb. si are 2 ani si o luna. doar ca parintii nu constientizeaza, sau nu vor s-o arate in public. dar nici progrese nu se vad, de unde deduc ca nu fac nimic pt. a remedia problemele, care poate, numai noi cei din-afara le vedem.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova super site pus de tine, chiar vroiam sa va rog pe cele din tara sa imi recomandati ceva site-uri cu carti si joculete care sa le pot comanda sa ne vina inainte de Craciun. Cum ai luat de la ei, iti faci cont, comanzi si platesti la posta cand vine coletul sa cum, a eu nu am card de cerdit in romania, am numai ceva de debit la Transivania si nu o sa pot sa platesc cu el sigur. Imi mia zici pls de pe unde ai mai comandat tu de pe net si sunt site-uri ok, pls. Aici am gasit ceva carticele pe care as vrea sa le comand.
.
Maraki chiar aseara intrasem pe un site cu grafice de crestere, pai nu-i mare filosofie cu masuratul perimetrului cranian, o poti face si tu un metreu de croitorie, eu aseara l-am masurat, are 51 si e ok la varsta lui. Iti pun pe mess site-ul ca aici nu ma lasa si vezi ac ai si cu inaltimea si greutatea. Daca au gresit aiai acolo asta e, nu conteaza, masora-l tu ca la tine va sta cuminte.
Alain nu prea are rabdare inca cu cititul ii place si imi alege ce sa ii "citesc" dar trebuie asa sintetizata imaginea in cateva cuvinte....si dat pagina nu povestit mult, eu ma multumesc ca vrea si asa si retina f bine ca apoi imi arata personajele el singur si imi zice cate ceva de fiecare, cred ca dupa trei ani au mult mai multa rabdare.
Fug sa imi termin supa de verza ca am dormit si eu cu Alain 2 ore acar am scapat de durerea de cap.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvia trebuie sa fii inregistrata pe site, eventual, treci adresa alor tai si numele unuia dintre ei, caci plata se face la posta ramburs la primirea coletului.
si eu fac mancarica, mazare cu carnaciori. sa vedem ce va servi piticul ca e cu fitze.

Mi-a aratat dir. poze de la dansuri. Doamne ce mortal e, l-a prins cand facea figuri: cumpana, clopotelul, una(nu stiu cum se numeste), sta pe burta si se prinde de varfurile picioarelor si le ridica catre cap. Chiar a reusit, vad ca are mobilitate piciul.

Ieri si alataieri am modelat. am facut un melc, o caracatita, paini, cornulete, trebuie sa descarc pozele, ca tare faine au iesit.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Silvie pai Angelo in ianuarie avea 48cm la cap iar cand ne.am dus in vara la clinica stii ca nu a stat deloc sa fie masurat si i-au pus cm stramb Trebuie sa il masor eu cand doarme ca altfel nu sta De la o vreme nu mai sta sa-i tai unghiile la picioare si stii ce fac? I le tai intr-o zi cand stiu ca nu a dormit dupa-masa, astept seara sa adoarma si atunci le tai Aseara ( fii-miu nu doarme invelit toata noaptea si din cauza asta-i pun dres pe sub pijama ca mai opresc astia caldura uneori pt. 2-3 ore ) am taiat un dres la varfuri ca sa aiba degetele libere si a spus Giorgos ca nu sant intreaga la mine Asa am reusit sa tai unghiile copilului...Mai greu a fost cand l.am pregatit de somn ca nu vroia sa tina dresul taiat pe el imi arata degetele si tragea de ciorapi sa-i scoata....
Cosmi, cu e-bay acum: comandasem un set superb de patut de la un magazin cica.....am platit cu cardul pe net si am asteptaaaaat...am asteptat....dusi au fost 40 de euroi Cu persoane fizice nu am avut never probleme, castigam licitatia, plateam si imediat cum primea persoana respectiva banii, imi venea coletul la usa.Asa se fac platile pe e-bay, intai banii si dupa marfa.
Giova nu faci rost de pozele de la gradi? Mi-ar place sa-l vad pe Marco cum face cumpana M-ai pus pe ganduri cu pozitia aia, nu imi aduc aminte cum se numeste Asteeeryyyy tu trebuie sa stiiiiii!!!!!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvie ca sa iti poti face cont pe e-bay, trebuie sa completezi datele cu banca unde esti, codul.....Tu daca vrei sa vinzi ceva, cumparatorul trebuie sa stie unde sa iti trimita banii.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

maraki eu te-am intrebat de contul pe e-bay.

pozele le vom primi la serbarea din decembrie.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

maraki eu te-am intrebat de contul pe e-bay.

pozele le vom primi la serbarea din decembrie.

_

Atunci pt tine este mesajul daca iti aduci aminte cum se numeste pozitia, pls spune-mi Pe mine asa ma apuca atunci cand am lapsus...fac ce fac si iar ma gandesc....nu cumva este barcuta?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

maraki si clau zicea ca e barcuta figura aia, naiba stie, nu am retinut cum a zis directoarea.
ce inseaman asta: ab 5 jahren? = de la 5 ani?

_

Mergi la inceput